2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bizde oyleyiz,egitim sifir. kaldirdigim cirtli kitaplari,hikaye kitaplarini cikardim bugun belki vakti gelmistir diye,,yokkk hic orali degill,oturmuyor bile basina,okutmuyor,elimden alip atiyor.
.vakti gelmemis diye yine kaldirdim...hep hayalim uyku oncesi kitap okumakti
Benimde hiçbir şey alasım gelmiyor artık kitaptı oyuncaktı

İnşallah zamanla değişirler daha ilgili olurlar

Biz de boy uzunlugu için baya işe yaradı.. 12. Ayda 76 cm di boyu ben duvara yaslayıp 15 günde bir çizgi koyuyorum çizgi yukseliyo galiba tahin susam va kabak çekirdeği biz de boy uzattı.. Allah'tan benim kız sevdi tadını ama ben sadece gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum keşke kilo da yapsaydı ama kiloda pek faydası olmadı boy da oldu.. gerçi çok vitaminli bı atom hiç olmasa vücuduna direnç katar güç verir

Ya o benimde hayalimdi, ama izin vermiyor alıyor kendisi yırtıyor yiyor bide kağıdı

Aaa çok kısa zamanda uzamış o zaman .maşallah 1 yaşında önce pekmeze karıştırıp denemiştim yemedi . Yoğurtla denedim onu da yemedi. Muz ezip karıştırdım onu da yemedi. 1 yaşından sonra balla yer diye umutluydum biraz onu da yemedi. Tahin tadını sevmedi galiba içindeki. Ara sıra deniyorum yer belki diye. Yiyorsa günde 2-3 kere verseniz olur bal şekerli diye 1 kez veriyorsanız bal eklemeden de yiyorsa balsız verin bence belki kilo da yapar o zaman . Boy kalıcı olduğundan daha önemli ama hastalık zamanlarında iştahsız zamanlarında kilo da lazım oluyor. Birden zayıflayıveriyorlar şöyle hep fazladan yarım kiloları 1 kiloları olsa iyi olur

Bende bu aralar konuşturmaya çalışıyorum bişeyler anlatıyo kendince

İstanbulda olan herkese çok geçmiş olsun çok korktum normalde korkan birisi değilim ama oğlumu yeni uyutup yatağa koymuştum ilk ne olduğunu anlayamadım ne yapacağımı şaşırdım hemen aldım oğlumu yataktan yaşam üçgeni oluşturduk yatağın kenarına çöktük deprem bitince giyinip dışarı çıktık. Oğlum aç ve uykusuzdu mecbur eve geldik yeri giyinik bekliyorum nr olacak böyle bilemedim

İstanbul'da olanlar çok geçmiş olsun, Şubat depremini yaşayan biri olarak o korkuyu çok çok iyi bilirim Allah'tan kimseye bişey olmadı bu sefer yine de herkes dikkat etsin kızlar kimler İstanbul da

Geçmiş olsun canım şuan eviniz de misiniz herkes dışarlar da bekliyormuş sanırım hala oluyormuş

Çok geçmiş olsun canim Şubat depremine şahit olmuştum çok zordu Allah yardımcınız olsun çok şükür herhalngi bı can kaybı yasanmadi

Oğlumda mama sandalyesinde duruyordu sallanmaya başlayınca bi sandalyeyi tuttum birkaç saniyeye geçer herhalde dedim baktım devam ediyor durmadı çıkardım bizde masanın yanına oturduk geçti şükür. Oğlum fark etti tedirgin oldu ikinci sallandığında ağlamaya başladı hemen. Bir daha olmaz inşallah

Bende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin

Rabbim ameliyatını su gibi geçirsin ve şifa olsun inşallah

Allah tez zamanda şifasını versin sevdiklerimizi korusun içini rahat tut çokmzor süreç tam annemize ihtiyaç olduğumuz dönemde onlar bize ihtiyaç duyuyor seni anlıyorum benimde annem ameliayt oldu yanına kalmayagittim 1 ay durdum durmadım oğlum ameliyat oldu ama her şey geçiyor sizde atlatacaksınız Allah size bağışlasın anneni

Kızlar oğlum asla ama asla yemek yemiyor kaç kişi deniyoruz neler yapıyıpruz asla yemiyor sinir krizi geçiriyorum artık kaç kere bağırdım sinirden dün zaten depremden dolayı yemedi bütün gün dışarıdaydık sabah kahvaltısını da doğru düzgün yemedi akşama kadar aç durdu yamamşimdi yer dedim yine zar zor uğraştık azıcık yedi üzülmeyi geçtim artık aşırı sinir oluyorum ya minicik boyuyla her istediğini yaptırıyor

Yedirdiğüm yemeği de asla yutmuyor ağzında tutuyor bekletiyor dakikalarca en son yatmayınca su ile yutturuyorum devamlı su içtiği için karnı şişiyor zagten

Bizimde öyle iştahı kapanmıştı zaten dişlerle iyice bitti resmen ek gıda almıyor yani az falan yemekte değil sabahtan akşama akşamdan sabaha meme meme artık yapacak bir şeyim yok bekliyorum geçmesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…