Benimde hiçbir şey alasım gelmiyor artık kitaptı oyuncaktı
İnşallah zamanla değişirler daha ilgili olurlarBizde oyleyiz,egitim sifir. kaldirdigim cirtli kitaplari,hikaye kitaplarini cikardim bugun belki vakti gelmistir diye,,yokkk hic orali degill,oturmuyor bile basina,okutmuyor,elimden alip atiyor.
.vakti gelmemis diye yine kaldirdim...hep hayalim uyku oncesi kitap okumakti
Biz de boy uzunlugu için baya işe yaradı.. 12. Ayda 76 cm di boyu ben duvara yaslayıp 15 günde bir çizgi koyuyorum çizgi yukseliyo galiba tahin susam va kabak çekirdeği biz de boy uzattı.. Allah'tan benim kız sevdi tadını ama ben sadece gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum keşke kilo da yapsaydı ama kiloda pek faydası olmadı boy da oldu.. gerçi çok vitaminli bı atom hiç olmasa vücuduna direnç katar güç verirBoyu kız bebeğe göre uzunmuş. Benim kızım 76 cm. Kilosu da 9,5 bazıları tombiş diyor ama benim gözüme zayıf ve minik geliyor . Zaten 9 kilo da iyi ama iştahlı dediniz diye atomu da yer belki diye demiştim . Keşke benimki de yese . İçinde tahin var. Tahin ve susam boy uzatıyormuş .
Ya o benimde hayalimdi, ama izin vermiyor alıyor kendisi yırtıyor yiyor bide kağıdıBizde oyleyiz,egitim sifir. kaldirdigim cirtli kitaplari,hikaye kitaplarini cikardim bugun belki vakti gelmistir diye,,yokkk hic orali degill,oturmuyor bile basina,okutmuyor,elimden alip atiyor.
.vakti gelmemis diye yine kaldirdim...hep hayalim uyku oncesi kitap okumakti
Aaa çok kısa zamanda uzamış o zaman .maşallahBiz de boy uzunlugu için baya işe yaradı.. 12. Ayda 76 cm di boyu ben duvara yaslayıp 15 günde bir çizgi koyuyorum çizgi yukseliyo galiba tahin susam va kabak çekirdeği biz de boy uzattı.. Allah'tan benim kız sevdi tadını ama ben sadece gece yatmadan önce 1 tatlı kaşığı kadar veriyorum keşke kilo da yapsaydı ama kiloda pek faydası olmadı boy da oldu.. gerçi çok vitaminli bı atom hiç olmasa vücuduna direnç katar güç verir
Bende bu aralar konuşturmaya çalışıyorumKizlar günaydınenerjili bir günden merhaba.. bizim kıza dundendir bı güncelleme geldi bana bakıp anne diyip durmadan birşeyler anlatiyo sonra tekrar anne diyip devam ediyo.. benim eee kizim başka dememiş bekliyo kaldığı yerden devam ediyo
Geçmiş olsun canımİstanbulda olan herkese çok geçmiş olsun çok korktum normalde korkan birisi değilim ama oğlumu yeni uyutup yatağa koymuştum ilk ne olduğunu anlayamadım ne yapacağımı şaşırdım hemen aldım oğlumu yataktan yaşam üçgeni oluşturduk yatağın kenarına çöktük deprem bitince giyinip dışarı çıktık. Oğlum aç ve uykusuzdu mecbur eve geldik yeri giyinik bekliyorum nr olacak böyle bilemedim
Çok geçmiş olsun canim Şubat depremine şahit olmuştum çok zordu Allah yardımcınız olsun çok şükür herhalngi bı can kaybı yasanmadiİstanbulda olan herkese çok geçmiş olsun çok korktum normalde korkan birisi değilim ama oğlumu yeni uyutup yatağa koymuştum ilk ne olduğunu anlayamadım ne yapacağımı şaşırdım hemen aldım oğlumu yataktan yaşam üçgeni oluşturduk yatağın kenarına çöktük deprem bitince giyinip dışarı çıktık. Oğlum aç ve uykusuzdu mecbur eve geldik yeri giyinik bekliyorum nr olacak böyle bilemedim
Oğlumda mama sandalyesinde duruyordu sallanmaya başlayınca bi sandalyeyi tuttum birkaç saniyeye geçer herhalde dedim baktım devam ediyor durmadı çıkardım bizde masanın yanına oturduk geçti şükür. Oğlum fark etti tedirgin oldu ikinci sallandığında ağlamaya başladı hemen. Bir daha olmaz inşallahİstanbulda olan herkese çok geçmiş olsun çok korktum normalde korkan birisi değilim ama oğlumu yeni uyutup yatağa koymuştum ilk ne olduğunu anlayamadım ne yapacağımı şaşırdım hemen aldım oğlumu yataktan yaşam üçgeni oluşturduk yatağın kenarına çöktük deprem bitince giyinip dışarı çıktık. Oğlum aç ve uykusuzdu mecbur eve geldik yeri giyinik bekliyorum nr olacak böyle bilemedim
Eve geldim bir süre sonra aç uykusuzdu oğlum eve gelir gelmez uyudu hala evdeyiz bu saatte dışarı da çıkılmaz ki buz givi oluyor akşamları Allaha emanetiz hepimziGeçmiş olsun canımşuan eviniz de misiniz herkes dışarlar da bekliyormuş sanırım hala oluyormuş
Rabbim ameliyatını su gibi geçirsin ve şifa olsun inşallahBende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin
Allah tez zamanda şifasını versin sevdiklerimizi korusun içini rahat tut çokmzor süreç tam annemize ihtiyaç olduğumuz dönemde onlar bize ihtiyaç duyuyor seni anlıyorum benimde annem ameliayt oldu yanına kalmayagittim 1 ay durdum durmadım oğlum ameliyat oldu ama her şey geçiyor sizde atlatacaksınız Allah size bağışlasın anneniBende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin
Bizimde öyle iştahı kapanmıştı zaten dişlerle iyice bitti resmen ek gıda almıyor yani az falan yemekte değil sabahtan akşama akşamdan sabaha meme meme artık yapacak bir şeyim yok bekliyorum geçmesiniKızlar oğlum asla ama asla yemek yemiyor kaç kişi deniyoruz neler yapıyıpruz asla yemiyor sinir krizi geçiriyorum artık kaç kere bağırdım sinirden dün zaten depremden dolayı yemedi bütün gün dışarıdaydık sabah kahvaltısını da doğru düzgün yemedi akşama kadar aç durdu yamamşimdi yer dedim yine zar zor uğraştık azıcık yedi üzülmeyi geçtim artık aşırı sinir oluyorum ya minicik boyuyla her istediğini yaptırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?