- 19 Mayıs 2024
- 2.535
- 1.595
- 48
Hiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyorBizimde öyle iştahı kapanmıştı zaten dişlerle iyice bitti resmen ek gıda almıyor yani az falan yemekte değil sabahtan akşama akşamdan sabaha meme meme artık yapacak bir şeyim yok bekliyorum geçmesini
Kaşığın içine yemeğini koyup kendi yemesini sağlayın. Elinde kaşık olsun mutlaka. İçinde de kendi yiyebileceği bir yemek. Bu ara benim kızım da yedirmemizi istemiyor. Kaşıkla yemek istiyor.Hiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyor
Bende böyle yapiyorum cok fazla kirleniyor etraf ama en azından birseyler yedirebiliyorum. İlk başlarda daha zordu ama şimdi kendisi tabağına koyduklarımi yiyor bende arada destekliyorum. Cok sabırlı olmanız lazım ama yemeği kendi yemeye alışana kadar baya oynayıp döküp saçıyorlar.Kaşığın içine yemeğini koyup kendi yemesini sağlayın. Elinde kaşık olsun mutlaka. İçinde de kendi yiyebileceği bir yemek. Bu ara benim kızım da yedirmemizi istemiyor. Kaşıkla yemek istiyor.
Çözümü böyle bulduk. 6 aylıktan beri blw yapıyoruz zaten ama hiç bu kadar temizlik yapmamıştık hayatımızda
Sevdiği şeyleri de mi reddediyorKızlar oğlum asla ama asla yemek yemiyor kaç kişi deniyoruz neler yapıyıpruz asla yemiyor sinir krizi geçiriyorum artık kaç kere bağırdım sinirden dün zaten depremden dolayı yemedi bütün gün dışarıdaydık sabah kahvaltısını da doğru düzgün yemedi akşama kadar aç durdu yamamşimdi yer dedim yine zar zor uğraştık azıcık yedi üzülmeyi geçtim artık aşırı sinir oluyorum ya minicik boyuyla her istediğini yaptırıyor
Sizin yemeklerden mi yemek istiyor yada kendi kendine mi yemek istiyor? Eline ver çatalı kaşığı öyle deneHiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyor
Dönemsel bir durumda olabilir tabiki arkadaşların dediği gibi denemediysen öyle dene bide istersen. Bu dönem bizim yedirmemizi tamamen reddediyor gibiler.Hiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyor
Benimki sağlık kaynaklı belli çocukta haklı alt üst azılar damaklar kıpkırmızı bide ağzında aft çıkmış bugün hastaneye gideceğimHiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyor
Bizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.Benimki sağlık kaynaklı belli çocukta haklı alt üst azılar damaklar kıpkırmızı bide ağzında aft çıkmış bugün hastaneye gideceğim
Bizimde sonuncusu kaldi köpek dişleri daha mj zormusBizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.
Önceden de yazmıştım, günlerce tetagil verip yatırdım akşam uykusuna. Azılar böyleyse köpekleri hiç düşünemiyorum
Rabbim şifa versin inşallahBende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin
Onuda çok denedim kaşık çatal yok maalesef sadece yere atıyor yemeği alıp elinde sıkıyor her yere sürüyor o yüzden vermiyorum vermediğimi halde ev pislik içinde gerçekten ağzından eliyle çıkarıyor yine her yere sürüyor halıları kaç kere yıkattımKaşığın içine yemeğini koyup kendi yemesini sağlayın. Elinde kaşık olsun mutlaka. İçinde de kendi yiyebileceği bir yemek. Bu ara benim kızım da yedirmemizi istemiyor. Kaşıkla yemek istiyor.
Çözümü böyle bulduk. 6 aylıktan beri blw yapıyoruz zaten ama hiç bu kadar temizlik yapmamıştık hayatımızda
Evet şuan sevdiklerini de yemiyor maalesefSevdiği şeyleri de mi reddediyor
Bizimkilere merakı çok vardı ama şuan yine bir gelip bakıyor yer gibi yapıyor eline veriyorum atıyor yere yemiyorSizin yemeklerden mi yemek istiyor yada kendi kendine mi yemek istiyor? Eline ver çatalı kaşığı öyle dene
Kendi kendine yemek yemelerini beklerken tamamen yemekten kesilmeleri şokuDönemsel bir durumda olabilir tabiki arkadaşların dediği gibi denemediysen öyle dene bide istersen. Bu dönem bizim yedirmemizi tamamen reddediyor gibiler.
Evet çok şükür düştü 2 gün sürdü ateş çok kötü bir şeymiş hiç böyle ateş olmamıştı bizde
Çok geçmiş olsun. Allah başınızdan eksik etmesin annenizi. Rabbim şifasını versin ameliyat güzel geçsin inşallahBende annemlerde kocaelideyim ve burda bile epey siddetli hissettik.Oglum uyuyordu ve bende evde yalnizdim ne yapicagimi sasirdim.Rabbim tekrar yasatmasin.Annem istanbulda hst yatiyor yarın cok onemli bir ameliyat olucak ve simdiden onun endisesi sardı bizi ya ameliyatda olsaydı diye.Kısacası artık canlar yanmasın ve bu sekilde sallantilarla kurtulalim bu afetlerden tek dilegim bu.Ve tanımasanızda yarın sizden istegim annem icin ufak bir duamalesef akciger kanserine yakalandık bir ay gibi kısa surede gelisti tümör kotu huylu cikti ve operasyona giricek.rabbim tum hastalara sifa versin
Benimki bu aralar kendi yemek istiyor özellikle çilek felan olunca illa elime ver diyorOnuda çok denedim kaşık çatal yok maalesef sadece yere atıyor yemeği alıp elinde sıkıyor her yere sürüyor o yüzden vermiyorum vermediğimi halde ev pislik içinde gerçekten ağzından eliyle çıkarıyor yine her yere sürüyor halıları kaç kere yıkattım
Ayrı yemek mi yapıyorsun şuanda bebek içinBizimkilere merakı çok vardı ama şuan yine bir gelip bakıyor yer gibi yapıyor eline veriyorum atıyor yere yemiyor
Biz diş konusunda baya gerideyiz 1 tane azı çıktı 2. Si yeni patlamışBizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.
Önceden de yazmıştım, günlerce tetagil verip yatırdım akşam uykusuna. Azılar böyleyse köpekleri hiç düşünemiyorum
Aynen çorbası hep ayrı oluyor. Pilav makarna vs tuzunu çok az koyduysam bizimkilerden veriyorumAyrı yemek mi yapıyorsun şuanda bebek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?