2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Bizimde öyle iştahı kapanmıştı zaten dişlerle iyice bitti resmen ek gıda almıyor yani az falan yemekte değil sabahtan akşama akşamdan sabaha meme meme artık yapacak bir şeyim yok bekliyorum geçmesini
Hiç sabrım yok ya böyle olmaz ki sabah kendime patates kızarmıştım kendisi geldi bir iki tane aldı yedi mesela ama ona yemek getirdiğimde krize giriyor daha yedirmeden başlıyor ağlmaya kendini yerlere atmaya acaba bu aylarda normal mi bu durum normalde de zor yemek yediriyordum ama asla böyle değildi sevdiğini yiyordu en azından şimdi hiç bişey yemiyor

Kaşığın içine yemeğini koyup kendi yemesini sağlayın. Elinde kaşık olsun mutlaka. İçinde de kendi yiyebileceği bir yemek. Bu ara benim kızım da yedirmemizi istemiyor. Kaşıkla yemek istiyor.
Çözümü böyle bulduk. 6 aylıktan beri blw yapıyoruz zaten ama hiç bu kadar temizlik yapmamıştık hayatımızda

Bende böyle yapiyorum cok fazla kirleniyor etraf ama en azından birseyler yedirebiliyorum. İlk başlarda daha zordu ama şimdi kendisi tabağına koyduklarımi yiyor bende arada destekliyorum. Cok sabırlı olmanız lazım ama yemeği kendi yemeye alışana kadar baya oynayıp döküp saçıyorlar.

Sevdiği şeyleri de mi reddediyor

Sizin yemeklerden mi yemek istiyor yada kendi kendine mi yemek istiyor? Eline ver çatalı kaşığı öyle dene

Dönemsel bir durumda olabilir tabiki arkadaşların dediği gibi denemediysen öyle dene bide istersen. Bu dönem bizim yedirmemizi tamamen reddediyor gibiler.

Benimki sağlık kaynaklı belli çocukta haklı alt üst azılar damaklar kıpkırmızı bide ağzında aft çıkmış bugün hastaneye gideceğim

Benimki sağlık kaynaklı belli çocukta haklı alt üst azılar damaklar kıpkırmızı bide ağzında aft çıkmış bugün hastaneye gideceğim
Bizim azılar tamamlandı ama çok zorlandı.
Önceden de yazmıştım, günlerce tetagil verip yatırdım akşam uykusuna. Azılar böyleyse köpekleri hiç düşünemiyorum

M meraklibirkisi merhaba, ufaklığın ateşi düştü mü acaba? Nasıl oldu?

Rabbim şifa versin inşallah

Onuda çok denedim kaşık çatal yok maalesef sadece yere atıyor yemeği alıp elinde sıkıyor her yere sürüyor o yüzden vermiyorum vermediğimi halde ev pislik içinde gerçekten ağzından eliyle çıkarıyor yine her yere sürüyor halıları kaç kere yıkattım

Çok geçmiş olsun. Allah başınızdan eksik etmesin annenizi. Rabbim şifasını versin ameliyat güzel geçsin inşallah

Benimki bu aralar kendi yemek istiyor özellikle çilek felan olunca illa elime ver diyor ve sıkıyor çileği suyunu akıtıyor her yere ben artık mama sandalyesinden başka bi yerde yedirmemeye çalışıyorum o da mama sandalyesinde de durmuyor malesef çizgi film açıyorum öyle yemekleri yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…