2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Offf çok üzdü beni bu cümlelerin maalesef bunların hepsi desteksizlikten oluyor yani bir öğününü bile bir başkası yedirse bana mutluluk geliyor gerçekten ama belki ayda 1 kez yaşıyorumdur bu durumu . Bugün yine çok bunaldım uyandıktan sonra eşim gelip alacak dükkana götürecek ben de biraz yalnız kalmak istiyorum

Evet herşeyin farkındalar gerçekten insan birden kızıyor sonra pişman oluyor

Evet desteksiz olunduğunda daha çok sabır kalmıyor ama mesela annem eşim yada başkası yanımda olunca o ortalığa dökse de biri bana yardım edince bi şekilde insan da sabır oluyor ama kimse olmayınca eli ayağına dolaşıyor insanın çocukla mı uğraşacan ortalığı mı temizlicen ne yapacaksın

Ben siveno aldım ama her şeyde problem çıkardığı gibi bunda da çıkarıyor ve dişlerini fırçalatmıyor pis pis geziyor öyle sararmış dişlerinin üstü daha şimdiden
Ben diş fırçasını eline veriyorum kendisi oynuyor altı da vakumlu yapışıyor ilgisini çekti benimkide bazen izn vermiyor o suyla oynarken hızlı hızlı yapıyorum olduğu kadar artık

Ek gıdaya başladığımızdan beri fırçalıyoruz. Ben önce fırçalıyorum, sonra diş fırçasını eline veriyorum kendisi kaşıyor dişlerini
Bizde fırçalıyoru ek gıdadna beri ama onu sormadım macun da kullanıyor musunuz diye Ben hala macuna geçmedi su ile fırçalıyorum açıkcası içeriği temiz olsa bile benimki kesin yer onu güvenemedim daha

Benimkide dün gece 1 buçuk gibi uyandı heraşde 5te uyudu ben artık bayılmışım hatırlamıyorum çok kötü bir geceydi o kadar sinirleniyorum ki geceleri o uyumuyor ağlıyor ya ben daha sinirleniyorum heraşde bu sefer emmek istedi ama yine emzirmedim 2. Gece oldu bu gece emmesini kestiğim alışacak inşallah gerçi dişte geliypr olabilir henüz ağzında bişey göremedim ama birden geliyor

Biz bağırdıkçaq onalr daha çok bize sığınıyorbu çok üzücü acayip vicdan yaptırıyor

Bizde fırçalıyoru ek gıdadna beri ama onu sormadım macun da kullanıyor musunuz diye Ben hala macuna geçmedi su ile fırçalıyorum açıkcası içeriği temiz olsa bile benimki kesin yer onu güvenemedim daha
Aa evet ben onu atlamışım. Burada Nuk marka var florürsüz. Onu kullanıyoruz en başından beri.
Florür içermemesi çok önemli. Zaten organik oluyor ve yiyorlar

Bende öyleyim sık sık olmuyo ama olduğu zaman da korkuyorum ben bile çok haklısın evde olmak sürekli bir insan yüzüne muhtaç olmak çok zor tüm ilgili uyanık tutabilmek bebeye karşı, bugün terziye gittim çıkmam gerek ama çıkmak istemedim sohbet ettim kadınlarla tanımadığım o bile iyi geldi

Evet bir de o başladı galiba çıkmak istememek yani bir yanım aşırı çıkmak isterken bir yanım çıkmak istemiyor sen de mi öylesin. Yani kim inanır ki buna düşünsene tanımadığın bir kadınla sohbet ettin 5 dakika bu bile iyi geldi

Geçen eşime insanlarla konuşmayı unuttum diyordum

Gerçekten sabır kalmıyor bide oyun oynamak istiyor odalar arası gezip duruyor uykusu da var aşırı huzursuz herşeye ağlıyor en son zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum, benim ki bu aralar tüm uykularında zorla uyuyor nerdeyse 1 ay olacak 1 aydır her uykuyu ağlaya ağlaya yaptırıyorum
Mesela bebeğin kalkıp öyle oynamak isteyince eşinde kalkıyor mu senle beraber

Ben bazen patavatsızlık yapıyorum konuşuyorum sonra ne gerek vardı bu bilgiyi paylaştımki diye kendime kızıyorum bide
O kadar konuşmayı özlüyoruz ki ne söylediğmizi bilmiyoruz bi anda döküyoruz bu bende de oluyor çenem açılıyor insan görünce

Kızlar oğlum 5 gündür kabız zeytinyağı içirdim gene yapamadı, günkurusu erik kurusu yulaf yaptım yemedi çorba yapıyorum içmiyor su da az içiyor, çok zorluyor ıkınıyor yapamıyor kaç günden sonra doktora gitmek gerekir? Yarın yapmazsa acile götüreceğim fitil felan verirler bari

Doktor önerisi olmadan kullanmak doğru mudur bilmiyorum ama bize bebekken kansuk fitil vermişti doktor bir kaç kez kullanmıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…