- 19 Mayıs 2024
- 2.535
- 1.595
- 48
Sabah oluyor ya o yataktan ötle zor kalkıyorum ki kahvaltı hazırlamak yedirmek inanılmaz gözümde büyüyor artık yemek yedirmek istemiyprum hep bağırış çağırış bende elimde değil bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ama o an o siniri yönetemşyorum çünkü tek amacım o yemeği yedirmek yediremeuince sinir basıyor bazen ekran verdiğimde bile ağlıyor yine yemiyor halbuki aç yani yalandan kafa sallıyorBenimki sadece kendi yemek istiyor benim elimden bir şey yemiyor artık eline aldığınıda sürekli fırlatıyor. Güzellikle anlatmaya çalışıyorum yemek atılmaz ye ağzına at yere atma vs. İnadına devam ediyor ne amaçlıyorsa vuruyorum bende eline bi tane başlayacağım travmasına şeyine
Gerçekten öyle zaten gün hiç bitmiyor gibi bütün gece uyumuyor sonra sabah 7 de uyan sürünerek çık paçanda yapışık ağlarken bir şeyler yapmaya çalış masaya otur ağzı kilit eline ver fırlatıp atıyor kapı duvar her yere her şey saçılıyor. Gün içinde zaten uyumuyor aynı şekilde diğer öğünler geçiyor akşama kadar vızır vızır tam yattı derken yine uyu uyan sabah olmuş aynı döngü.Sabah oluyor ya o yataktan ötle zor kalkıyorum ki kahvaltı hazırlamak yedirmek inanılmaz gözümde büyüyor artık yemek yedirmek istemiyprum hep bağırış çağırış bende elimde değil bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ama o an o siniri yönetemşyorum çünkü tek amacım o yemeği yedirmek yediremeuince sinir basıyor bazen ekran verdiğimde bile ağlıyor yine yemiyor halbuki aç yani yalandan kafa sallıyor
Gerçekten öyle zaten gün hiç bitmiyor gibi bütün gece uyumuyor sonra sabah 7 de uyan sürünerek çık paçanda yapışık ağlarken bir şeyler yapmaya çalış masaya otur ağzı kilit eline ver fırlatıp atıyor kapı duvar her yere her şey saçılıyor. Gün içinde zaten uyumuyor aynı şekilde diğer öğünler geçiyor akşama kadar vızır vızır tam yattı derken yine uyu uyan sabah olmuş aynı döngüSabah oluyor ya o yataktan ötle zor kalkıyorum ki kahvaltı hazırlamak yedirmek inanılmaz gözümde büyüyor artık yemek yedirmek istemiyprum hep bağırış çağırış bende elimde değil bağırıyorum sonra çok üzülüyorum ama o an o siniri yönetemşyorum çünkü tek amacım o yemeği yedirmek yediremeuince sinir basıyor bazen ekran verdiğimde bile ağlıyor yine yemiyor halbuki aç yani yalandan kafa sallıyor
Ben siveno aldım ama her şeyde problem çıkardığı gibi bunda da çıkarıyor ve dişlerini fırçalatmıyor pis pis geziyor öyle sararmış dişlerinin üstü daha şimdidenDiş macunu kullanıyor musunuz
Benimkinin uykusu da böyle. Gece alışkanlıktan emiyor . Memeyi çekince ağlıyor bazen . Bazen kendisi emmek istemiyor. Yatağa bırakıyorum yine ağlıyor .ne istiyor anlamıyorum . Daha önceden bi kere 5-10 dk ya bir kalkıyordu bi gece. Deli gibi uykum vardı. Meme veriyorum almıyor. Sırtını sıvazlıyorum. Sinirlenir gibi bağırıyor. Sıvazlarken sinirle pat pat vurmuşum . Dişlerimi nasıl sıkıyorum sinirden . Vurmanın dozunu kaçırdım iyice ağlamaya başladı. Yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladı. Eşim sakinleştirdi. Çocuğun ağlamalarını çoğu zaman duymayan eşim bile benim pat pat vurduğumun sesini duymuş ne biçim vuruyorsun diyorYa benimki açlıktan değil alışkanlıktan gece emiyo kriz dönemleri geliyo arada şu an ne var bilmiyorum ama bnm keçiler de kaçmak üzere sabrım kalmıyor akşama doğru sürekli çığlık atıyor sesini mi keşfediyor nedir uykular bir ara 3 4 saatte 1 e çıkıyo seviniyorum o zaman sonra tekrar saat başına düşüyo su an olduğu gibi artık çok yoruldum uyku konusundan düzensizliği düşündükçe panik atak geliyor bana, bugün iki uyku yaparız dedim tek uyku yaptı akşam üzerini kendine de bana da zehir etti bakalım gece ne olacak nasıl geçecek akşam yemeği de yemedi elime vurup kaşıktakileri yere saçınca bana sa geldiler bende onun eline vurdum bağırdım o ağladı ben bağırdım kendimden nefret ettim şimdi uyuyo travma kalır mı korkar mı diye düşünmeden edemiyorum vicdanımı sormayın başıma ağrı girdi
Ben babyton Hindistan cevizli almıştım onun tadını sevmedi , fırçalatmadı onunla . Ben de arayıştayım sevebileceği bişey bulursam alıcam.Diş macunu kullanıyor musunuz
Ay benimki de bazen kendi almıyorNasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorum
Rocs aldım bi kere fırçaladık sonra ben unuttum bu düzene benimde onunda alışması lazım aslında diş fırçalamaya başlasak iyi olurBen babyton Hindistan cevizli almıştım onun tadını sevmedi , fırçalatmadı onunla . Ben de arayıştayım sevebileceği bişey bulursam alıcam.
Evet siveno kullanıyorumDiş macunu kullanıyor musunuz
Rocs mor renk olanı kullanıyor, sanırım ıhlamurluydu. Elmalısı da güzel diyorlar o da pembe gibi bir renkti sanırımDiş macunu kullanıyor musunuz
Dün gece saat 4:37'de 14.kez kalkmıştım artık ve sonra saymayı bıraktım. Gündüz de emme süresi de dahil toplam 21 dk uyudu, bana da keçiler geldi kızdım sonra sinirimden oturup kendim ağladım. Gelmiş bu kez öpmeye çalışıyor, parmağını gözüme sokup oyun yapıyor. Güler misin ağlar mısın, artık her şeyi farkındalar ve ona göre davranıyorlar resmenKızlar bizimde uykularımız çok kötü birde 3 gündür kalkıyor 2 3 saat uyumuyor bugünde 3te kalktı yataktan inmeye çalışıyor evin içinde yürüyor oyuncaklara gidiyor saat 5 olmuş hala uyumak istemiyor zorla uyutmaya çalışıyorum hala direniyorzaten sürekli kalkıyordu birde bu çıktı 3 gündür alışkanlık yaptı sanki, gerçekten insan da sabır felan kalmıyor
Ek gıdaya başladığımızdan beri fırçalıyoruz. Ben önce fırçalıyorum, sonra diş fırçasını eline veriyorum kendisi kaşıyor dişleriniDiş macunu kullanıyor musunuz
İşte bide öyle şirinlikleri var ölür müsün ilte o zaman vicdan azabındanDün gece saat 4:37'de 14.kez kalkmıştım artık ve sonra saymayı bıraktım. Gündüz de emme süresi de dahil toplam 21 dk uyudu, bana da keçiler geldi kızdım sonra sinirimden oturup kendim ağladım. Gelmiş bu kez öpmeye çalışıyor, parmağını gözüme sokup oyun yapıyor. Güler misin ağlar mısın, artık her şeyi farkındalar ve ona göre davranıyorlar resmen
Bide taklit dönemimdelet ya herşeyi hemen öğreniyorlar bi baktım o da bana vuruyor yanlış yapıyorum ama o an kendime hakim olmak çok zor sen uykuda yapmışsın bilinçle yapmak daha kötüBenimkinin uykusu da böyle. Gece alışkanlıktan emiyor . Memeyi çekince ağlıyor bazen . Bazen kendisi emmek istemiyor. Yatağa bırakıyorum yine ağlıyor .ne istiyor anlamıyorum . Daha önceden bi kere 5-10 dk ya bir kalkıyordu bi gece. Deli gibi uykum vardı. Meme veriyorum almıyor. Sırtını sıvazlıyorum. Sinirlenir gibi bağırıyor. Sıvazlarken sinirle pat pat vurmuşum . Dişlerimi nasıl sıkıyorum sinirden . Vurmanın dozunu kaçırdım iyice ağlamaya başladı. Yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladı. Eşim sakinleştirdi. Çocuğun ağlamalarını çoğu zaman duymayan eşim bile benim pat pat vurduğumun sesini duymuş ne biçim vuruyorsun diyor. Uyandı bana kızıyor o da . Ben de o gece vicdan azabı çektim. Yani uykusuzluk yorgunluk derken olur böyle şeyler
Dünkü kavga sebebimiz buydu aşırı uyuz oldum heryer pirinç oldu yatak odasında bile pirinç vardı, dayanamadım valla gözüme baka baka atmasına yapıştırdım o an pişman olsam da rahatlayamadım. Sonrası zaten gece bile gözümün önünden gitmedi o halleri aşırı üzüldüm. Nasıl disiplin vericez bunlara biz nasıl öğreneceklerBenimki sadece kendi yemek istiyor benim elimden bir şey yemiyor artık eline aldığınıda sürekli fırlatıyor. Güzellikle anlatmaya çalışıyorum yemek atılmaz ye ağzına at yere atma vs. İnadına devam ediyor ne amaçlıyorsa vuruyorum bende eline bi tane başlayacağım travmasına şeyine
Dün çok kötüydü benim için ben olsam bakmam bi daha yüzüme o ise ellerini bana uzatarak ağladı tüm duyguları aynı anda hissettim öfke pişmanlık üzüntü acıma şefkat hepsini…bütün gece özür dileyerek sarılarak yattımAy hayır kendinden nefret etme olabilir böyle şeyler
Valla bilmiyorum savura savura fırlatıyor sadece sonra öyle aç kalkıyoruz insanlar blw yapmadığına pişman ben yaptığıma pişmanımDünkü kavga sebebimiz buydu aşırı uyuz oldum heryer pirinç oldu yatak odasında bile pirinç vardı, dayanamadım valla gözüme baka baka atmasına yapıştırdım o an pişman olsam da rahatlayamadım. Sonrası zaten gece bile gözümün önünden gitmedi o halleri aşırı üzüldüm. Nasıl disiplin vericez bunlara biz nasıl öğrenecekler
Kendisi yese yok ağsından çıkarıp atıyoValla bilmiyorum savura savura fırlatıyor sadece sonra öyle aç kalkıyoruz insanlar blw yapmadığına pişman ben yaptığıma pişmanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?