2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    326
Gerçekten sabır kalmıyor bide oyun oynamak istiyor odalar arası gezip duruyor uykusu da var aşırı huzursuz herşeye ağlıyor en son zorla ağlaya ağlaya uyutuyorum, benim ki bu aralar tüm uykularında zorla uyuyor nerdeyse 1 ay olacak 1 aydır her uykuyu ağlaya ağlaya yaptırıyorum
Mesela bebeğin kalkıp öyle oynamak isteyince eşinde kalkıyor mu senle beraber
Bizde kalkıp oynama olayı yok varsa da ben hiç kalkmıyorum🤣🤣🤣 bazen çol enerjik oluyor mutlu mutlu bağırıyor konuşuyor umursamıyoruz uyumaya devam etmesi için ama bu mutlu olduğu zamanlar çol nadir 3 5 keredir hep ağlar uyuyamazda3zaten bu gece mesela 2 saate yakın uyanık kaldı ondan önceki gecee 4 saate yakındı uyuyamamıştı. Ağladıpı için eşim istemesede uyanıyor aynı odadayız çoğunlukla bizimle uyuyor zaten yatağında pek yatmıyor ben çok sinirlendiğimde eşim çocuğu kendine doğru çekiyor ben biraz arkamı dönüp uyumaya çalışıyorum çoğu zaman oğlum ağladıpu için uyuyamıyorum gündüz babasıyla uyur sma geceleri sadece benle yatıyor oyüzden zorlanıyorum geceleri

Kızlar oğlum 5 gündür kabız zeytinyağı içirdim gene yapamadı, günkurusu erik kurusu yulaf yaptım yemedi çorba yapıyorum içmiyor su da az içiyor, çok zorluyor ıkınıyor yapamıyor kaç günden sonra doktora gitmek gerekir? Yarın yapmazsa acile götüreceğim fitil felan verirler bari
5 gün bana çok geldi sonuçta baya ek gıda alıyor hep katı besleniyorlar çok karnı ağrıyordur onun gece uyumaz zaten 😔

Bizde kalkıp oynama olayı yok varsa da ben hiç kalkmıyorum🤣🤣🤣 bazen çol enerjik oluyor mutlu mutlu bağırıyor konuşuyor umursamıyoruz uyumaya devam etmesi için ama bu mutlu olduğu zamanlar çol nadir 3 5 keredir hep ağlar uyuyamazda3zaten bu gece mesela 2 saate yakın uyanık kaldı ondan önceki gecee 4 saate yakındı uyuyamamıştı. Ağladıpı için eşim istemesede uyanıyor aynı odadayız çoğunlukla bizimle uyuyor zaten yatağında pek yatmıyor ben çok sinirlendiğimde eşim çocuğu kendine doğru çekiyor ben biraz arkamı dönüp uyumaya çalışıyorum çoğu zaman oğlum ağladıpu için uyuyamıyorum gündüz babasıyla uyur sma geceleri sadece benle yatıyor oyüzden zorlanıyorum geceleri
Ya 4 saat uyanık kalınca yatakta mı oyalanıyor? Hiç inmek felan istemiyor mu

5 gün bana çok geldi sonuçta baya ek gıda alıyor hep katı besleniyorlar çok karnı ağrıyordur onun gece uyumaz zaten 😔
Evet bu aralar sürekli kalkıyor bekledim belki yapar diye birşeyler veriyorum yapabilsin diye yemiyor, iştahı da iyice kapandı bunla alakalı mı bilmiyorum ama hiç yemiyor artık

Evet bu aralar sürekli kalkıyor bekledim belki yapar diye birşeyler veriyorum yapabilsin diye yemiyor, iştahı da iyice kapandı bunla alakalı mı bilmiyorum ama hiç yemiyor artık
Evettt bi doktora gözükün ben e de 5 gün çok 3aylıkken 4 gün yapamamıştık onda bile çok zorlanıyordu

Kızlar oğlum 5 gündür kabız zeytinyağı içirdim gene yapamadı, günkurusu erik kurusu yulaf yaptım yemedi çorba yapıyorum içmiyor su da az içiyor, çok zorluyor ıkınıyor yapamıyor kaç günden sonra doktora gitmek gerekir? Yarın yapmazsa acile götüreceğim fitil felan verirler bari
Geçmiş olsun canım kulak çubuğunu ucunu zeytinyağına batırıp poposundan içeri biraz yağ girsin çok içeri sokmadan giriş kısmına uygula. Benim oğlum 4 aylıkken falandı sanırım bu tarifi denemiştik hemen yaptı

Bu süreçte yediği şeyleri vermek lazım yavrum aç kalmasın bari neyi seviyor bebe bisküvisi falan yiyor mu

Acilde de ne kadar ilgilenirlwr Allah bilir ya inşallah iyi doktora denk gelirsin bayram gelmeden hallette sende rahat et çol zor olur böyle sanada
Evet özellikle bugün daha huysuz oldu, acaba hiç acile felan gitmeden fitil mi alsam eczaneden zaten acilde de ya lavman yaparlar yada fitil yazıp gönderirler

Evet özellikle bugün daha huysuz oldu, acaba hiç acile felan gitmeden fitil mi alsam eczaneden zaten acilde de ya lavman yaparlar yada fitil yazıp gönderirler
Yinede için rahat etsin acile git bende yarın da bayram illaki nir yere gidersiniz böyle seni çok huzursuz eder bu durum en kötü ihtimalle fitil alırsn ama reçetesiz satılır mı bilemedim

Bebeğin ellerine vurmak nedir sebep sonuç ilişkisi kuramayacak kadar küçükler birbirinize destek cıkıp normalleştirmeyin bunu. Bence destek alıp kendi psikolojinizi düzeltin bebek bu olur hepimizinki kasiga da vuruyor uyumuyor esyalara zarar veriyor vs.

Bebeğin ellerine vurmak nedir sebep sonuç ilişkisi kuramayacak kadar küçükler birbirinize destek cıkıp normalleştirmeyin bunu. Bence destek alıp kendi psikolojinizi düzeltin bebek bu olur hepimizinki kasiga da vuruyor uyumuyor esyalara zarar veriyor vs.
Hiç kimsenin hiçbir şeyi normalleştirdiği yok mükemmel anne! Kimse de bunun doğruluğunu güzel bir şey olduğunu savunmuyor burda.
Benim oğlum sebep sonuç ilişkisi kurabilecek kadar da zeki. Neremin düzeltilmesi gerektiğine de bırak kendim karar vereyim bilir kişi.

Bunun doğru bir şey olmadığını biliyoruz sadece anne çok yıprandığı için kendini iyi hissetmesi için konuşuyoruz burada

Bunun doğru bir şey olmadığını biliyoruz sadece anne çok yıprandığı için kendini iyi hissetmesi için konuşuyoruz burada
Yok canım sen doğru olmadığını ne bileceksin illa her yerde her şeyi çok bildiğini sanan ve bunu üstten üstten tüm üslupsuzluğu ile dikte edecek birine ihtiyacın var. Onlarda maalesef her yerde aramana gerek yok.

Back
X