2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ay evet topu getir diyorum bir kaç kez getiriyor aynen güzel ama hala zor

Yaaa yerim bende yaşını öğretmeye çalışayım

Evet canım 3 4 gün yap bnce hırıltılı anca geçer günde 3 kere ver buharı, ıhlamur da ver çünkü Bn kendim hasta olup yaptığımda oğluma da verdim az az içti şükür ona bulaşmadı

Benimki hala yürümüyor ama her istediğini bağırarak yaptırmaya çalışıyor başım ağrıyor artık sürekli çığlık atıyo muhtemelen azı dişi geliyo yine gece uykularım zaten bozuldu 1 haftadır sürekli meme istiyo uykusunda kığır kıpır

Bizde hala yürümüyoruz, yürümeyi geçtim tutunup kalkmıyor bile, sıralamıyor dizinin üzerine kalkıyor, 2gündür tutunup dizinin üzerinde gidiyor... Bakalım grubun büyük bebelerinden olup kaç aylık yürüyecek

Benimkide çok geç yürüdü aslında tutunarak her here gidiyordu ama tutunmadan hiç yürümüyordu bir gün birden yürümeye başladı öyle 2 3 adım değil normal yürüyor yani

Ben dün gece ilk kez hiç emzirmedim tabi oğlum deliksiz uyudupu için değil denedim geri uyutabildim her seferinde sabah eşime diyorum ki eğer rüya görmediyaem gece hiç emzirmedim gece gündüz karışıyor bazen baya

Bende bazen kaç kere kalktığımı kaçta kalktığımı emzirip emzirmediğimi hiç bişey hatırlamıyorum

Nasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorum

Nasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorum
Bizimki de mesela dün 11.30da uyudu akşam gece 3te bir kez mama verdim sabah 07.30da uyandı ama 6 gibi falan mama verseydim eminim 9-10 gibi uyanırdı sabah yani bu gece beslenmesini kesmek bence çok zor

Benimki bir süredir memeden ziyade emzik için ağlıyor nasıl bıraktırıcam bilmiyorum uyuyor emzik düşüyor 1 saat sonra dalan dönerken ya da ses çıkınca emzik olmadığını anlıyor hemen çığlık çığlığa uyanıyor yatakta bir kaç tane emzik olur eşimle hızlıca emziğini veriyoruz geri uyuyor

Bnmki hiç emzik almadı

Bizimki de mesela dün 11.30da uyudu akşam gece 3te bir kez mama verdim sabah 07.30da uyandı ama 6 gibi falan mama verseydim eminim 9-10 gibi uyanırdı sabah yani bu gece beslenmesini kesmek bence çok zor
Ya benimki açlıktan değil alışkanlıktan gece emiyo kriz dönemleri geliyo arada şu an ne var bilmiyorum ama bnm keçiler de kaçmak üzere sabrım kalmıyor akşama doğru sürekli çığlık atıyor sesini mi keşfediyor nedir uykular bir ara 3 4 saatte 1 e çıkıyo seviniyorum o zaman sonra tekrar saat başına düşüyo su an olduğu gibi artık çok yoruldum uyku konusundan düzensizliği düşündükçe panik atak geliyor bana, bugün iki uyku yaparız dedim tek uyku yaptı akşam üzerini kendine de bana da zehir etti bakalım gece ne olacak nasıl geçecek akşam yemeği de yemedi elime vurup kaşıktakileri yere saçınca bana sa geldiler bende onun eline vurdum bağırdım o ağladı ben bağırdım kendimden nefret ettim şimdi uyuyo travma kalır mı korkar mı diye düşünmeden edemiyorum vicdanımı sormayın başıma ağrı girdi

Ay hayır kendinden nefret etme olabilir böyle şeyler

Benimki sadece kendi yemek istiyor benim elimden bir şey yemiyor artık eline aldığınıda sürekli fırlatıyor. Güzellikle anlatmaya çalışıyorum yemek atılmaz ye ağzına at yere atma vs. İnadına devam ediyor ne amaçlıyorsa vuruyorum bende eline bi tane başlayacağım travmasına şeyine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…