- 17 Nisan 2023
- 2.345
- 1.738
- 63
- 31
Ay evet topu getir diyorum bir kaç kez getiriyor aynen güzel ama hala zorEvet aynı benimkide böyle artık daha iyi iletişim kuruyoruz evet ama bu sefer istediği olmayınca bunu daha iyi anlıyor ve baya ağlıyor bu level in zorluğu da bu sanırımama iletişim kurabilmek öyle güzel ki bu günleri çok bekledim. Bitti gitti geldi falan basit şeylerle iletişim kuruyoruz
Yaaa yerim bende yaşını öğretmeye çalışayımBizim de öyle her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor . Bu zamanları çok tatlı ama ya. Benimki ühü diye numaradan ağlamaya başlayacak dikkati dağılıp bırakıyor bazenbi şeyi öğrendiğinde sürekli yaptırdığımızda bıkıyor duymazdan geliyor. Kaç yaşındasın dediğimde eliyle 1 yapmayı öğretmiştim. O kadar çok dedikki artık duymazdan geliyor
Evet canım 3 4 gün yap bnce hırıltılı anca geçer günde 3 kere ver buharı, ıhlamur da ver çünkü Bn kendim hasta olup yaptığımda oğluma da verdim az az içti şükür ona bulaşmadıHırıltısı var hala. Ama keyfi yerinde geceleri hırıltıdan uyuyamıyır. Balgamı var resmen. Onu çıkartamıyor. Odanın nem oranı tam ideal düzeyde. Yine de buhar makinası çalıştırmam gerekir mi emin olamadım
Bizde hala yürümüyoruz, yürümeyi geçtim tutunup kalkmıyor bile, sıralamıyorBenimki hala yürümüyor ama her istediğini bağırarak yaptırmaya çalışıyor başım ağrıyor artık sürekli çığlık atıyo muhtemelen azı dişi geliyo yinegece uykularım zaten bozuldu 1 haftadır sürekli meme istiyo uykusunda kığır kıpır
Bence anne olduktan sonra her şey artık zor olacak ya bir zorluk biriyor başka bir zorluk geliyorAy evet topu getir diyorum bir kaç kez getiriyor aynen güzel ama hala zor
Benimkide çok geç yürüdü aslında tutunarak her here gidiyordu ama tutunmadan hiç yürümüyordu bir gün birden yürümeye başladı öyle 2 3 adım değil normal yürüyor yaniBizde hala yürümüyoruz, yürümeyi geçtim tutunup kalkmıyor bile, sıralamıyordizinin üzerine kalkıyor, 2gündür tutunup dizinin üzerinde gidiyor... Bakalım grubun büyük bebelerinden olup kaç aylık yürüyecek
Ben dün gece ilk kez hiç emzirmedim tabi oğlum deliksiz uyudupu için değil denedim geri uyutabildim her seferindeBenimki hala yürümüyor ama her istediğini bağırarak yaptırmaya çalışıyor başım ağrıyor artık sürekli çığlık atıyo muhtemelen azı dişi geliyo yinegece uykularım zaten bozuldu 1 haftadır sürekli meme istiyo uykusunda kığır kıpır
Oyyyy galiba öyle şükür 14 ay geride bıraktıkBence anne olduktan sonra her şey artık zor olacak ya bir zorluk biriyor başka bir zorluk geliyor
Bende bazen kaç kere kalktığımı kaçta kalktığımı emzirip emzirmediğimi hiç bişey hatırlamıyorumBen dün gece ilk kez hiç emzirmedim tabi oğlum deliksiz uyudupu için değil denedim geri uyutabildim her seferindesabah eşime diyorum ki eğer rüya görmediyaem gece hiç emzirmedim gece gündüz karışıyor bazen baya
Çok şükürOyyyy galiba öyle şükür 14 ay geride bıraktık
Çok kötü bir hisBende bazen kaç kere kalktığımı kaçta kalktığımı emzirip emzirmediğimi hiç bişey hatırlamıyorum
Nasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorumBen dün gece ilk kez hiç emzirmedim tabi oğlum deliksiz uyudupu için değil denedim geri uyutabildim her seferindesabah eşime diyorum ki eğer rüya görmediyaem gece hiç emzirmedim gece gündüz karışıyor bazen baya
Bizimki de mesela dün 11.30da uyudu akşam gece 3te bir kez mama verdim sabah 07.30da uyandı ama 6 gibi falan mama verseydim eminim 9-10 gibi uyanırdı sabah yani bu gece beslenmesini kesmek bence çok zorNasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorum
Benimki bir süredir memeden ziyade emzik için ağlıyor nasıl bıraktırıcam bilmiyorum uyuyor emzik düşüyor 1 saat sonra dalan dönerken ya da ses çıkınca emzik olmadığını anlıyor hemen çığlık çığlığa uyanıyor yatakta bir kaç tane emzik olur eşimle hızlıca emziğini veriyoruz geri uyuyorNasıl geri uyuttun peki ben tam uyanmasın diye hemen veriyorum, bazen de kendi almıyor geceleri neye göre yapıyor hiç anlamıyorum
Bnmki hiç emzik almadıBenimki bir süredir memeden ziyade emzik için ağlıyor nasıl bıraktırıcam bilmiyorum uyuyor emzik düşüyor 1 saat sonra dalan dönerken ya da ses çıkınca emzik olmadığını anlıyor hemen çığlık çığlığa uyanıyor yatakta bir kaç tane emzik olur eşimle hızlıca emziğini veriyoruz geri uyuyor
Ya benimki açlıktan değil alışkanlıktan gece emiyo kriz dönemleri geliyo arada şu an ne var bilmiyorum ama bnm keçiler de kaçmak üzere sabrım kalmıyor akşama doğru sürekli çığlık atıyor sesini mi keşfediyor nedir uykular bir ara 3 4 saatte 1 e çıkıyo seviniyorum o zaman sonra tekrar saat başına düşüyo su an olduğu gibi artık çok yoruldum uyku konusundan düzensizliği düşündükçe panik atak geliyor bana, bugün iki uyku yaparız dedim tek uyku yaptı akşam üzerini kendine de bana da zehir etti bakalım gece ne olacak nasıl geçecek akşam yemeği de yemedi elime vurup kaşıktakileri yere saçınca bana sa geldiler bende onun eline vurdum bağırdım o ağladı ben bağırdım kendimden nefret ettim şimdi uyuyo travma kalır mı korkar mı diye düşünmeden edemiyorum vicdanımı sormayın başıma ağrı girdiBizimki de mesela dün 11.30da uyudu akşam gece 3te bir kez mama verdim sabah 07.30da uyandı ama 6 gibi falan mama verseydim eminim 9-10 gibi uyanırdı sabah yani bu gece beslenmesini kesmek bence çok zor
Ay hayır kendinden nefret etme olabilir böyle şeylerYa benimki açlıktan değil alışkanlıktan gece emiyo kriz dönemleri geliyo arada şu an ne var bilmiyorum ama bnm keçiler de kaçmak üzere sabrım kalmıyor akşama doğru sürekli çığlık atıyor sesini mi keşfediyor nedir uykular bir ara 3 4 saatte 1 e çıkıyo seviniyorum o zaman sonra tekrar saat başına düşüyo su an olduğu gibi artık çok yoruldum uyku konusundan düzensizliği düşündükçe panik atak geliyor bana, bugün iki uyku yaparız dedim tek uyku yaptı akşam üzerini kendine de bana da zehir etti bakalım gece ne olacak nasıl geçecek akşam yemeği de yemedi elime vurup kaşıktakileri yere saçınca bana sa geldiler bende onun eline vurdum bağırdım o ağladı ben bağırdım kendimden nefret ettim şimdi uyuyo travma kalır mı korkar mı diye düşünmeden edemiyorum vicdanımı sormayın başıma ağrı girdi
Benimki sadece kendi yemek istiyor benim elimden bir şey yemiyor artık eline aldığınıda sürekli fırlatıyor. Güzellikle anlatmaya çalışıyorum yemek atılmaz ye ağzına at yere atma vs. İnadına devam ediyor ne amaçlıyorsa vuruyorum bende eline bi tane başlayacağım travmasına şeyineYa benimki açlıktan değil alışkanlıktan gece emiyo kriz dönemleri geliyo arada şu an ne var bilmiyorum ama bnm keçiler de kaçmak üzere sabrım kalmıyor akşama doğru sürekli çığlık atıyor sesini mi keşfediyor nedir uykular bir ara 3 4 saatte 1 e çıkıyo seviniyorum o zaman sonra tekrar saat başına düşüyo su an olduğu gibi artık çok yoruldum uyku konusundan düzensizliği düşündükçe panik atak geliyor bana, bugün iki uyku yaparız dedim tek uyku yaptı akşam üzerini kendine de bana da zehir etti bakalım gece ne olacak nasıl geçecek akşam yemeği de yemedi elime vurup kaşıktakileri yere saçınca bana sa geldiler bende onun eline vurdum bağırdım o ağladı ben bağırdım kendimden nefret ettim şimdi uyuyo travma kalır mı korkar mı diye düşünmeden edemiyorum vicdanımı sormayın başıma ağrı girdi
O yüzden emmeden uyumuyor işte bu bebekler ille bişeye bağlanacak benimki hem meme hem emzik ama şu sıralar emzik çok ön planda. Hayırlısıyla bir akılları ersinde rahat edicez inşallahBnmki hiç emzik almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?