- 19 Mayıs 2024
- 2.547
- 1.599
- 48
Bende oğlumla uyumaya acayip alıştım ve niz 3 kişi yatıyoruz yatakya eşimde varBen doğduğu günden beri oğlumla yatıyorum ve hiç ayrılmak istemiyorum ya oda ayırmak bana zor gelecek
Ay ben kocamsız yatmak istemiyorum arada hastanfalan olunca başka yerde yatıyor mutsuz oluyorumYenidoğan sürecinde eşim hep kaçtı uyanıyor diye rahatsız oluyor diye neymiş beyfendi rahat uyumak istiyormuş çalışıyor yoruluyormuş, sonra da aşırı bir horlama durumu oluştu geçen yıl yoktu bi anda çok kilo aldı şuan fena horluyorçocuk uyanıyor sesinden, bende istemiyorum gelmesini zaten bende rahatsız oluyorum valla çözümü olsa keşke ayrı yatmak bi yandan doğru bulduğum bişey değil aslında
Ben o şekilde uzun süre ayrı yatsam kocamdan uzaklaşabilirdim ya kendi içimde bunu çol düşündüm bir süre bizde ayrı yattık çok uzun süre değildi ama sonra oğlum hareketlendi ve benimle uyuduğu için gece yataktan düşer diye eşimi çağırmak zorunda kaldım iyide oldu yoksa alışırdım iyiceBen yanlis yaptigimi dusunuyorum eşimle ayrı odalarda yatarak.Cok arkadasimda soyledi alistir o alissin bak sorumluluk alsin diye biraz ama ben en basta ona kıyamadım ama sagolsun o da bana cok guzel kıydı.simdi dedigim gibi oglumla ben ayri odada eşim ayrı odada yatiyor.tek yapabildigim bir sene sonra oğlumu kendi karyolasina alistirmak ben ayri yatakta yatmak oldu onun odasinda.ama geceleri hala uyandigi icin odalari ayirmak kendi odama gecmek bana daha zor geliyor.Ve benim oglanda rahat yatmaya alistigi icin ilk gunden beri park yatagada alistiramadim yatmaya.o yuzden isim biraz zor ama yapcak bisey yok.ikimizde birbirimize alistik.kocam takilsin geceleri kendi odasinda bir sene sonra gorusueuz artik ahaa
Keşke kendi odalarında desteksiz bir şekilde uyuyabilseler ama biz daha böyle devam gibiBende oğlumla uyumaya acayip alıştım ve niz 3 kişi yatıyoruz yatakya eşimde varbazen yatağında yatıyor ya beniö gözüme uyku girmiyor uyanınca alıyorum yanıma öyle uyuyakalıyorum ama yinede odasını ayırmak istiyorum çünkü uykudan uyandığında bağırarak uyanıyor hala ve gece defalarca uyandığı için o şekilde uyanmak beni çok sinirlendiriyor
Gerçekten anne olmak çok zor, resmen hayatımız değişti, ben hep bebekleri çok severdim ve hemen çocuğum olsun istedim, annelik çok zor diyenlere de abartıyorlar ya diyordumBizde başta öyleydik ama eşim sanki bakmak istemediğnden değilde psikikolojisi bozuldu sanki nasıl biz doğum yaptık lohusa olduk ya benim eşiöde öyle bir tuhafkaştı kendini her şeye kapadı hala daha hiç bir yere gitmez ama çocuğu da en çok o istedi en başta açıkcası beb öyle çok çocuk düşkünü değildim işe gidip geliyordum para kazanıyordum biliyordum yani kısıtlanacağımu korkuyordum o yüzden. Şimdi eskiye göre çok iyi bakıyor ama bana hala yetmiyor çocuğun bir üstünü gitdirp yemej yedirmesi çokta büyük bir iş değil o onları yaparken ben hiç dinkenmiyorum yine bir işle meşgulüm anne olmak çookk zooorr
Kocaya aşık vayAy ben kocamsız yatmak istemiyorum arada hastanfalan olunca başka yerde yatıyor mutsuz oluyorum
İşte ben öyle bile değildim belkide bu sebepten ekstra zorlanıyorum eşim daha evlenmeden bir tane kızımız olsa falan derdi hiç ilgimi çıkmıyordu evlenincede hep ertemelemeyr çalıştım. Doğurmaklada anne olunmuyormuş gerçekren çocuğunla vakit geçirdikçe o sevgi farklı bir boyuta ulaşıyorGerçekten anne olmak çok zor, resmen hayatımız değişti, ben hep bebekleri çok severdim ve hemen çocuğum olsun istedim, annelik çok zor diyenlere de abartıyorlar ya diyordumama hiçte abartmadıklarını hatta fazlasıyla zor olduğunu gördüm
Tedavisi kilo vermek biliyo3sun dimiKocaya aşık vay
Benimki beni çok rahatsız ediyor çok horluyor yani öyle böyle değil hem çocuk uyanıyor hemde ben uyuyamıyorumbi tedavisi olsa götürücem başka odadan bile geliyor sesi yani o derece
Kesinlikle ilk doğduğu anla şuanki sevgisi bambaşka, tabiki doğduğun da da o sevgiyi hissettim ama büyüdükçe gülüşü davranışları oluştukça sevgim de yoğunlaştıİşte ben öyle bile değildim belkide bu sebepten ekstra zorlanıyorum eşim daha evlenmeden bir tane kızımız olsa falan derdi hiç ilgimi çıkmıyordu evlenincede hep ertemelemeyr çalıştım. Doğurmaklada anne olunmuyormuş gerçekren çocuğunla vakit geçirdikçe o sevgi farklı bir boyuta ulaşıyor
Evet ama o benimkinde pek mümkün değil gibi kilo ver diyorum yemeye devam ediyor gece felan sürekli bişeyler yiyor aşırı kilo aldı şuan 20 kilo fazlası varTedavisi kilo vermek biliyo3sun dimibenimkide öyle çünkü 10 kilodan fazla aldı göbek aldı başını gitti spor yapapım diyorum beniö ihtiyacım yok ama onu teşvik etmek için yine de istemiyor yağlı şeyler ekmek abur cubur çol yiyor
Yani o kadar horlasaydı bende rahatsız Olurdum haklısın o zamanKocaya aşık vay
Benimki beni çok rahatsız ediyor çok horluyor yani öyle böyle değil hem çocuk uyanıyor hemde ben uyuyamıyorumbi tedavisi olsa götürücem başka odadan bile geliyor sesi yani o derece
Bizde tek uyku çünkü iki uyku yapınca çok geç uyuyor gece 1i buluyorKızlar bizde bir süredir tek uyku yapıyoruz yani sabah çok erken kalkarsa 2 uyku yapıyor ama genelde tek uyku yapıyor 2 saat falan uyuyor
Böyle de iyiymiş düzen yani ilk sekiz ay boyunca maksimum yarım saat uyuyordu ondan sonra bu çok tatlı geldiBizde tek uyku çünkü iki uyku yapınca çok geç uyuyor gece 1i buluyor
Ben hala sağlık ocağından aldığım d vitamini ve demir damlasını kullanıyorum. Ayrıca mor meyve karışımını da içiriyorum. Trendyoldan almıştım. Onun dışında birşey vrrmiyorum şu an. Meyve sebze et yiyor. Tahin pekmez karışımı falan. Daha fazlasına gerek yok bence.Kızlar bebelere takviye vitamin ne kullanıyorduk mor meyveler diye konuşmuştuk bulamadım
Ravla mı mor meyve karışımı şurup dediğimizBen hala sağlık ocağından aldığım d vitamini ve demir damlasını kullanıyorum. Ayrıca mor meyve karışımını da içiriyorum. Trendyoldan almıştım. Onun dışında birşey vrrmiyorum şu an. Meyve sebze et yiyor. Tahin pekmez karışımı falan. Daha fazlasına gerek yok bence.
Ravla evet.Ravla mı mor meyve karışımı şurup dediğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?