2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Ben doğduğu günden beri oğlumla yatıyorum ve hiç ayrılmak istemiyorum ya oda ayırmak bana zor gelecek
Bende oğlumla uyumaya acayip alıştım ve niz 3 kişi yatıyoruz yatakya eşimde var bazen yatağında yatıyor ya beniö gözüme uyku girmiyor uyanınca alıyorum yanıma öyle uyuyakalıyorum ama yinede odasını ayırmak istiyorum çünkü uykudan uyandığında bağırarak uyanıyor hala ve gece defalarca uyandığı için o şekilde uyanmak beni çok sinirlendiriyor

Ay ben kocamsız yatmak istemiyorum arada hastanfalan olunca başka yerde yatıyor mutsuz oluyorum

Ben yanlis yaptigimi dusunuyorum eşimle ayrı odalarda yatarak.Cok arkadasimda soyledi alistir o alissin bak sorumluluk alsin diye biraz ama ben en basta ona kıyamadım ama sagolsun o da bana cok guzel kıydı.simdi dedigim gibi oglumla ben ayri odada eşim ayrı odada yatiyor.tek yapabildigim bir sene sonra oğlumu kendi karyolasina alistirmak ben ayri yatakta yatmak oldu onun odasinda.ama geceleri hala uyandigi icin odalari ayirmak kendi odama gecmek bana daha zor geliyor.Ve benim oglanda rahat yatmaya alistigi icin ilk gunden beri park yatagada alistiramadim yatmaya.o yuzden isim biraz zor ama yapcak bisey yok.ikimizde birbirimize alistik.kocam takilsin geceleri kendi odasinda bir sene sonra gorusueuz artik ahaa

Ben o şekilde uzun süre ayrı yatsam kocamdan uzaklaşabilirdim ya kendi içimde bunu çol düşündüm bir süre bizde ayrı yattık çok uzun süre değildi ama sonra oğlum hareketlendi ve benimle uyuduğu için gece yataktan düşer diye eşimi çağırmak zorunda kaldım iyide oldu yoksa alışırdım iyice benimkide yatağında yatmıyor hiç sevmiyor yatağını ama gücüm oldukça o uyuduğunda yatağına koyuyorum ağlarsa geri alıyorum 1 senedir böyle bazı geceler çok uykum oluyor hep yanımda yatıyor falan

Keşke kendi odalarında desteksiz bir şekilde uyuyabilseler ama biz daha böyle devam gibi

Gerçekten anne olmak çok zor, resmen hayatımız değişti, ben hep bebekleri çok severdim ve hemen çocuğum olsun istedim, annelik çok zor diyenlere de abartıyorlar ya diyordum ama hiçte abartmadıklarını hatta fazlasıyla zor olduğunu gördüm

Ay ben kocamsız yatmak istemiyorum arada hastanfalan olunca başka yerde yatıyor mutsuz oluyorum
Kocaya aşık vay
Benimki beni çok rahatsız ediyor çok horluyor yani öyle böyle değil hem çocuk uyanıyor hemde ben uyuyamıyorum bi tedavisi olsa götürücem başka odadan bile geliyor sesi yani o derece

İşte ben öyle bile değildim belkide bu sebepten ekstra zorlanıyorum eşim daha evlenmeden bir tane kızımız olsa falan derdi hiç ilgimi çıkmıyordu evlenincede hep ertemelemeyr çalıştım. Doğurmaklada anne olunmuyormuş gerçekren çocuğunla vakit geçirdikçe o sevgi farklı bir boyuta ulaşıyor

Kocaya aşık vay
Benimki beni çok rahatsız ediyor çok horluyor yani öyle böyle değil hem çocuk uyanıyor hemde ben uyuyamıyorum bi tedavisi olsa götürücem başka odadan bile geliyor sesi yani o derece
Tedavisi kilo vermek biliyo3sun dimi benimkide öyle çünkü 10 kilodan fazla aldı göbek aldı başını gitti spor yapapım diyorum beniö ihtiyacım yok ama onu teşvik etmek için yine de istemiyor yağlı şeyler ekmek abur cubur çol yiyor

Kesinlikle ilk doğduğu anla şuanki sevgisi bambaşka, tabiki doğduğun da da o sevgiyi hissettim ama büyüdükçe gülüşü davranışları oluştukça sevgim de yoğunlaştı

Evet ama o benimkinde pek mümkün değil gibi kilo ver diyorum yemeye devam ediyor gece felan sürekli bişeyler yiyor aşırı kilo aldı şuan 20 kilo fazlası var ben yanında minicik kalıyorum, ben aşırı zayıfladım sanki yemeğimi kaçırmış gibi o da fazlasıyla almış

Kocaya aşık vay
Yani o kadar horlasaydı bende rahatsız Olurdum haklısın o zaman

Kızlar bebelere takviye vitamin ne kullanıyorduk mor meyveler diye konuşmuştuk bulamadım

Kızlar bizde bir süredir tek uyku yapıyoruz yani sabah çok erken kalkarsa 2 uyku yapıyor ama genelde tek uyku yapıyor 2 saat falan uyuyor

Kızlar bebelere takviye vitamin ne kullanıyorduk mor meyveler diye konuşmuştuk bulamadım
Ben hala sağlık ocağından aldığım d vitamini ve demir damlasını kullanıyorum. Ayrıca mor meyve karışımını da içiriyorum. Trendyoldan almıştım. Onun dışında birşey vrrmiyorum şu an. Meyve sebze et yiyor. Tahin pekmez karışımı falan. Daha fazlasına gerek yok bence.

Ravla mı mor meyve karışımı şurup dediğimiz

Arkadaşlar oğulumun burnu inanılmaz tıkalı. Öndekileri alabilşyorum ama arkadaya doğru bayağı bir dolu. Şi di baby vac aldım. Süpürgeyle çekilmesi gerekşyormuş. Bende dyson var. Onunla da olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…