2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Biz de ayni durumdayiz gece 1 mi 2 mi ne uyandi hala ayaktayiz

Cogunluk aynı. Arada muzlu krep veriyorum. Bazen omletin icine biber peynir ne bileyim patates atiyorum.
Biz de cogunluk ayni seyleri yemiyor muyuz zaten kahvalti dedigimiz ayni seyler Benimki zeytin yemiyor peynir yumurta bal veya tahin yediriyorum. Salatalk domates de nadir veriyorum mevsiminde bol bol yediririm.

Ben de aynı şekilde bazen tavada bazen haşlama yapıyorum . Pankek ,tarhanalı yumurta , sebzeli yumurta gibi şeyleri sevmiyor hiç. Haşlamada da sadece beyazını yiyor o da yarım yamalak . Değişik bişey denediğimde beğenmiyor genelde. Telef olup gidiyor yaptığım

Benimki garip bi şekilde çorap seviyor galiba. Kendisi de çıkardığı oldu arada ama hareket ettiğinde falan kendiliğinden çıkmadıysa duruyor ayağında çorabı . Fırfırlı çorapları ayrı seviyor kendisi getirdi bikaç kere onları giydireyim diye

Bugün saat 1 de bi kalkti su an saat 5 30 haka salliyorum bi de kustu tetagilden midesi bulanip. Bu kocami ben bosicam ya en sonunda koltuga yatiyo bi burda uyuycam diyor bebekten kaciyor. Bi gelip bakmadi bile saatlerdir allahin cezasi.
Benimki de öyle nerdeyse çocuk doğduğundan beri ayrı uyuyoruz, çocuktan kaçtı hep şimdi de ben istemiyorum horluyor çocuğu uyandırıyor diye

Bugün saat 1 de bi kalkti su an saat 5 30 haka salliyorum bi de kustu tetagilden midesi bulanip. Bu kocami ben bosicam ya en sonunda koltuga yatiyo bi burda uyuycam diyor bebekten kaciyor. Bi gelip bakmadi bile saatlerdir allahin cezasi.
Canım diş jellerine dikkat et yan etkilerine oku takip et bebeğini hırıltılı nefes alıp verme falan varsa direkt acile git 2 saatten fazla oldu mu kusalı bebek iyi mi şimdi

Kızlar yaz için nasıl bir ayakkabı almayı düşünüyorsunuz, tatile gidebilirsek ne alsam bilemedim

Kızlar yaz için nasıl bir ayakkabı almayı düşünüyorsunuz, tatile gidebilirsek ne alsam bilemedim
Ben crocsları çok seviyorum bu kadar ufak numarası var mı bilmiyorum ama varsa almak istiyorum bakalım

Önü kapalı olanlara baktım bizimkilere göre numara göremedim detaylı bakmak lazım ama ayağından çıkar mı acaba onlar ya
Sandalet olarakta kullanılabiliyor aparatı var topuk kısmına geçirince sandalet oluyor

Benimki de öyle nerdeyse çocuk doğduğundan beri ayrı uyuyoruz, çocuktan kaçtı hep şimdi de ben istemiyorum horluyor çocuğu uyandırıyor diye
Bizde bir seneyi gecti ayri odada yatiyoruz.ben cocukla yattim hep ve hata yaptim ilk zamanlar hadi o uynamasin derken 14 ay gecti hala uyanmiyor ve horul horul uyuyor

Bizde bir seneyi gecti ayri odada yatiyoruz.ben cocukla yattim hep ve hata yaptim ilk zamanlar hadi o uynamasin derken 14 ay gecti hala uyanmiyor ve horul horul uyuyor
Yenidoğan sürecinde eşim hep kaçtı uyanıyor diye rahatsız oluyor diye neymiş beyfendi rahat uyumak istiyormuş çalışıyor yoruluyormuş, sonra da aşırı bir horlama durumu oluştu geçen yıl yoktu bi anda çok kilo aldı şuan fena horluyor çocuk uyanıyor sesinden, bende istemiyorum gelmesini zaten bende rahatsız oluyorum valla çözümü olsa keşke ayrı yatmak bi yandan doğru bulduğum bişey değil aslında

Bizde başta öyleydik ama eşim sanki bakmak istemediğnden değilde psikikolojisi bozuldu sanki nasıl biz doğum yaptık lohusa olduk ya benim eşiöde öyle bir tuhafkaştı kendini her şeye kapadı hala daha hiç bir yere gitmez ama çocuğu da en çok o istedi en başta açıkcası beb öyle çok çocuk düşkünü değildim işe gidip geliyordum para kazanıyordum biliyordum yani kısıtlanacağımu korkuyordum o yüzden. Şimdi eskiye göre çok iyi bakıyor ama bana hala yetmiyor çocuğun bir üstünü gitdirp yemej yedirmesi çokta büyük bir iş değil o onları yaparken ben hiç dinkenmiyorum yine bir işle meşgulüm anne olmak çookk zooorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…