- 19 Mayıs 2024
- 2.537
- 1.595
- 48
Mustela önerdi doktorumuz 6 aylıktan beri onu kullanıyoruz
https://ty.gl/d58fa7bfse81gMustela önerdi doktorumuz 6 aylıktan beri onu kullanıyoruz
Mustela SPF 50+ Yüksek Koruma Yüz Vücut Güneş Koruyucu Suya Dayanıklı Tüm Ciltler Bebek Çocuk Yetişkin 200ml - Fiyatı, Yorumları Bundan ama ben eczaneden almıştım satıcıyı bilmiyorum hiç
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu tez zamanda iyileşir inşallahArkadaşlar bugün doktora götürdüm bebeği. Öksürük ateş yoksa burnunu iyi temizle ilaç vermiycem dedi. Ama gerçekten inanılmaz hırıldıyor. Genzi çok dolu balgam var gibi. Nefes alırken bile horıldıyor. Arada öksürğk de başladı. Napıcam. Çok korkuyorum hiç hasta çocuk bakmadım. Ya beceremezsem. Kimsem de yok anne falan. Napılır böyle durumlarda.
Tamamdır bende bakayımMustela SPF 50+ Yüksek Koruma Yüz Vücut Güneş Koruyucu Suya Dayanıklı Tüm Ciltler Bebek Çocuk Yetişkin 200ml - Fiyatı, Yorumları Bundan ama ben eczaneden almıştım satıcıyı bilmiyorum hiç
Bu akşam deniyeceğimBuhar ver canım bide ben öksürüğü olunca ayağına baby viks sürüp akşam çorap giydirip öyle uyutuyordum öksürüğe iyi geliyor diyorlardı
Buhar ver canım bide ben öksürüğü olunca ayağına baby viks sürüp akşam çorap giydirip öyle uyutuyordum öksürüğe iyi geliyor diyorlardı
Hırıltısı var hala. Ama keyfi yerinde geceleri hırıltıdan uyuyamıyır. Balgamı var resmen. Onu çıkartamıyor. Odanın nem oranı tam ideal düzeyde. Yine de buhar makinası çalıştırmam gerekir mi emin olamadımGeçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu tez zamanda iyileşir inşallah
Denedin mi canım baby viks eczane de satılıyordu ordan aldım benBu akşam deniyeceğim
Canım bal limon, ıhlamur limon bal, biz antibiyotik kullandık, ventolin kullandık ama burun hışırtısı geçmemişti ama ılık ballı limonlu karışımlar iyi geldi.Arkadaşlar bugün doktora götürdüm bebeği. Öksürük ateş yoksa burnunu iyi temizle ilaç vermiycem dedi. Ama gerçekten inanılmaz hırıldıyor. Genzi çok dolu balgam var gibi. Nefes alırken bile horıldıyor. Arada öksürğk de başladı. Napıcam. Çok korkuyorum hiç hasta çocuk bakmadım. Ya beceremezsem. Kimsem de yok anne falan. Napılır böyle durumlarda.
Kaç aydır bende diş diş diyip duruyorum gelen giden yok azılar bu kadar uzun mu sürüyor yaBende bu azı dişinden bıktım ya ne uyku var ne doğru düzgün beslenme. Bu kadar sıkıntı ondandır diye düşünüyorum. Bir tanesi bayağı uç vermiş biri sanki derinin hemen altında çıktı çıkacak gibi birinin ucu aft gibi böyle beyaz bir şey oluşmuş diğeri de yine şiş 4 tane birden çıkarmaya çalışıyor sanırım. Aylar oldu
Ya şu ağlayarak herşeyi yaptırma konusu benimde çok canımı sıkıyor yapmayım diyorum ama olmuyor valla huy etti ilerde inşallah sorun yaşamayızkızlar bize de son üç günde resmen güncelleme geldi . Her şeyin farkında her dediğimi anlıyor, yürümeye başladığından beri 1 dakika oturmuyordu zaten o devam gün içerisinde sürekli yürüyor her yeri karıştırıyor ve her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor
Ben de bilmiyorum vallahi nasıl hallederiz bunu dün iftara gittik dışarıya mama sandalyesinde 1 dakika bile durmadı sağa dönüyor sola dönüyor ayağa kalkmaya çalışıyor zorlaştı artık iyiceYa şu ağlayarak herşeyi yaptırma konusu benimde çok canımı sıkıyor yapmayım diyorum ama olmuyor valla huy etti ilerde inşallah sorun yaşamayız
Aynen artık her şeyi anlayıp ona göre hareket ediyorlar ya işine gelmeyenler hariçkızlar bize de son üç günde resmen güncelleme geldi . Her şeyin farkında her dediğimi anlıyor, yürümeye başladığından beri 1 dakika oturmuyordu zaten o devam gün içerisinde sürekli yürüyor her yeri karıştırıyor ve her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor
Bizimde bayağı oldu ya daha işte 1 tanesi görünürde varKaç aydır bende diş diş diyip duruyorum gelen giden yok azılar bu kadar uzun mu sürüyor ya
Bizim azıların 3 tanesinin ucu çıktı biri de çıkmak üzere. Biran önce çıksa iyi olacakKaç aydır bende diş diş diyip duruyorum gelen giden yok azılar bu kadar uzun mu sürüyor ya
Valla da öyleAynen artık her şeyi anlayıp ona göre hareket ediyorlar ya işine gelmeyenler hariç
Evet aynı benimkide böyle artık daha iyi iletişim kuruyoruz evet ama bu sefer istediği olmayınca bunu daha iyi anlıyor ve baya ağlıyor bu level in zorluğu da bu sanırımkızlar bize de son üç günde resmen güncelleme geldi . Her şeyin farkında her dediğimi anlıyor, yürümeye başladığından beri 1 dakika oturmuyordu zaten o devam gün içerisinde sürekli yürüyor her yeri karıştırıyor ve her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor
Bizim de öyle her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor . Bu zamanları çok tatlı ama ya. Benimki ühü diye numaradan ağlamaya başlayacak dikkati dağılıp bırakıyor bazenkızlar bize de son üç günde resmen güncelleme geldi . Her şeyin farkında her dediğimi anlıyor, yürümeye başladığından beri 1 dakika oturmuyordu zaten o devam gün içerisinde sürekli yürüyor her yeri karıştırıyor ve her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?