2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu tez zamanda iyileşir inşallah

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu tez zamanda iyileşir inşallah
Hırıltısı var hala. Ama keyfi yerinde geceleri hırıltıdan uyuyamıyır. Balgamı var resmen. Onu çıkartamıyor. Odanın nem oranı tam ideal düzeyde. Yine de buhar makinası çalıştırmam gerekir mi emin olamadım

Canım bal limon, ıhlamur limon bal, biz antibiyotik kullandık, ventolin kullandık ama burun hışırtısı geçmemişti ama ılık ballı limonlu karışımlar iyi geldi.

Bende bu azı dişinden bıktım ya ne uyku var ne doğru düzgün beslenme. Bu kadar sıkıntı ondandır diye düşünüyorum. Bir tanesi bayağı uç vermiş biri sanki derinin hemen altında çıktı çıkacak gibi birinin ucu aft gibi böyle beyaz bir şey oluşmuş diğeri de yine şiş 4 tane birden çıkarmaya çalışıyor sanırım. Aylar oldu

kızlar bize de son üç günde resmen güncelleme geldi . Her şeyin farkında her dediğimi anlıyor, yürümeye başladığından beri 1 dakika oturmuyordu zaten o devam gün içerisinde sürekli yürüyor her yeri karıştırıyor ve her istediğini ağlayarak yaptırmaya çalışıyor

Kaç aydır bende diş diş diyip duruyorum gelen giden yok azılar bu kadar uzun mu sürüyor ya

Ya şu ağlayarak herşeyi yaptırma konusu benimde çok canımı sıkıyor yapmayım diyorum ama olmuyor valla huy etti ilerde inşallah sorun yaşamayız

Ya şu ağlayarak herşeyi yaptırma konusu benimde çok canımı sıkıyor yapmayım diyorum ama olmuyor valla huy etti ilerde inşallah sorun yaşamayız
Ben de bilmiyorum vallahi nasıl hallederiz bunu dün iftara gittik dışarıya mama sandalyesinde 1 dakika bile durmadı sağa dönüyor sola dönüyor ayağa kalkmaya çalışıyor zorlaştı artık iyice

Aynen artık her şeyi anlayıp ona göre hareket ediyorlar ya işine gelmeyenler hariç

Evet aynı benimkide böyle artık daha iyi iletişim kuruyoruz evet ama bu sefer istediği olmayınca bunu daha iyi anlıyor ve baya ağlıyor bu level in zorluğu da bu sanırım ama iletişim kurabilmek öyle güzel ki bu günleri çok bekledim. Bitti gitti geldi falan basit şeylerle iletişim kuruyoruz

Bizim de öyle her şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor . Bu zamanları çok tatlı ama ya. Benimki ühü diye numaradan ağlamaya başlayacak dikkati dağılıp bırakıyor bazen bi şeyi öğrendiğinde sürekli yaptırdığımızda bıkıyor duymazdan geliyor. Kaç yaşındasın dediğimde eliyle 1 yapmayı öğretmiştim. O kadar çok dedikki artık duymazdan geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…