2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Enhitbaby marka panduf aldm trendyoldan onu giydiriyorum onu cikaramadi benimki bir bak istersen. Yandam 3 citciti var diledigin gibi sıkabilirsin belki cikaramaz seninki de
Çıkarmaması sorun oluyor bu seferbaya ağlıyor yoksa evde pandufta var giydirmeye korkuyorum

Çıkarmaması sorun oluyor bu seferbaya ağlıyor yoksa evde pandufta var giydirmeye korkuyorum
Benim oğlanda hiç sevmiyor çorabı çıkartıyor sürekli bazen unutuyor heralde onun dışında bıraktım artık çıkarırsa tekrar tekrar giydirecem diye uğraşmıyorum.

Benim oğlanda hiç sevmiyor çorabı çıkartıyor sürekli bazen unutuyor heralde onun dışında bıraktım artık çıkarırsa tekrar tekrar giydirecem diye uğraşmıyorum.
Yerler soğuk ya birde özellikle en soğuk herlere gidiyor cam kenarına benim camlarım yere kadar birde evim tam giriş üstü çıkmalar var yani ondan yerler soğuk oluyor oğlumda sağolsun bayılıyo soğuğa

Corap cikarmayi oyun yaptilar sanirim.gunde kac kere cikartip giydiriyorum.birde cikardigi corap teklerini sakliyor.mutfak cekmece icinde, cezvelerin icinde,kaselerin,tabaklarin icinde buluyorum ayri ayri.sikistirip koyuyor birde,cok komik.evde corap teki arattiriyo.

Bu supurgeli olan aspiratorude kullanmasi zor olmuyormu,eline verdigimde burnuna goturmuyor ucunu ,ben tuttugumdada kaciyor..sanirim birazdaha buyumesi lazim onu kullanabilmemiz icin.

Benim klasik omlet cevizli labne az bal. Omleti parcalayip önüne koyuyorum elleriyle yiyor. Labneyi kasiga koyup elime veriyorum bulastira bulastira yiyor
Her gün aynı mı kahvaltı çeşidi, ben de ne yapacağımı bulamıyorum her gün aynı şeyi verdiğimde rahatsız oluyorum başka bişey mi yapsam felan diye

Her gün aynı mı kahvaltı çeşidi, ben de ne yapacağımı bulamıyorum her gün aynı şeyi verdiğimde rahatsız oluyorum başka bişey mi yapsam felan diye
Ben farklı yapınca da yemiyor çoğunlukla o yüzden her sabah haşlanmış yumurta labne tahin pekmez o kadar. Ekmekte veriyorum eline ama yemiyor genelde

Ben farklı yapınca da yemiyor çoğunlukla o yüzden her sabah haşlanmış yumurta labne tahin pekmez o kadar. Ekmekte veriyorum eline ama yemiyor genelde
Bende her sabah yumurta bazen haşlıyorum bazen tavada yapıyorum, peynir domates ve zeytin nerdeyse 1 hafta aynı kahvaltıyı verdim sonra sıkılıyor mu acaba dedim pankek ve krep yaptım ama yarısını yiyor yarısını tükürüyor, başka da kahvaltı alternatifi aklıma gelmiyor

Bende sıkılıp tiksinmesin diye farklı yapayım diyorum da yediğini de yemiyor

Bende bugün pankek yaptım süt koydum birazda yulaf unlu. Arasına labne sürdüm severek yedi. Değişik bişey bende pek yapmıyorum. Birkaç şey döndürüyorum. Mıhlamayıda seviyor yapmıyorsanız aklınızda olsun

Ayy yemin ediyorum hepimiz mi aynı oluruz ya, bir de neden bu kadar çok kalkıyorlar anlamıyorum bi diş diyoruz bi gaz diyoruz vallahi bir anlasak çözüm buluruz
Bugün saat 1 de bi kalkti su an saat 5 30 haka salliyorum bi de kustu tetagilden midesi bulanip. Bu kocami ben bosicam ya en sonunda koltuga yatiyo bi burda uyuycam diyor bebekten kaciyor. Bi gelip bakmadi bile saatlerdir allahin cezasi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…