- 19 Mayıs 2024
- 2.542
- 1.598
- 48
Değişiyor ya hemen uyandığı da oluyor 3 saat uyuduğu da oluyor ama eskiye göre daha iyi diyebilirim uyuttuktan sonra defalarca uyanırdıİlk uykusu kaç saat oluyor
Çoraplı pijamalar var ben hep onlardan giydiriyorum ebebek ve lcw den almıştımKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
Of bantlamana çok güldüm yaKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
Benim kızımda hep çıkarıyor çözüm bulamadım panduf giydiriyorum onu pek çıkaramıyor nadiren çıkarabiliyorKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
Benimki de öyle yapıyor bazen külotlu çorap giydiriyorumKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
Yok canım gece 2-4 arası uyandığında gidip dış kapıda ağlıyor.Bence disari çıkmak istiyo o yuzden dış kapıda agliyo
Külotlu çorap giydiriyordum çıkmayınca geriye doğru düşüp kafasını vurduğu için normal çorap giydiriyorjm mecburen ama tüm günüm çorap giydirmeye geçiyor abarmıyorum nereye arttığı da belli olmuyor cidden sinir yaptım iyice ya sabahtan beri bu kaç oldu yerler soğukÇoraplı pijamalar var ben hep onlardan giydiriyorum ebebek ve lcw den almıştı
Benim kızımı anlatıyorsun sandımKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
İlk başta bana kızdıkar 2 3 mere çorap giydirmeye üşeniyorum diye görümcem olsun kendi anneöler olsun herkes sokıldı çorap giydirmekten altında bişey arıyorum artık ayakları mı yanıyor acaba bilemedim kiOf bantlamana çok güldüm ya
Çıkaramazsa inanılmaz derecede çığlık atıp ağlıyor dikkatini başka yere çekemiyorum sadece çorabı çıkarırsam susuyorBenim kızımda hep çıkarıyor çözüm bulamadım panduf giydiriyorum onu pek çıkaramıyor nadiren çıkarabiliyor
Hastalıktan korkuyorum yoksa çıkarsın ya bende günde 50 kere çorap giydirmeye merak kı değilim yaz gelsede rahat etsekBenim kızımı anlatıyorsun sandımTek çözümü külotlu çorap giydirmek ama bu sefer onu da çıkaramayınca sinir oluyor. Kısacası çözüm yok Ayakları buz gibi. Hasta olmaz da karnı ağrır
Omlet, labne ve avokado yiyor genelde menemene falan alışmadı değişik her tada da çok tepkili olduğu için mecbur döndür dolaştır aynı şeyleri veriyorumKızlar birde sabah kahvaltısını nasıl yaptırıyorsun instagramda bazı aneleri görüyorum haşlanmış yumurtayı dilimleyip veriyorlar bebeklerine nirde kendisi yiyor bugğn bende denedim dilimleyip kendim yedirdim hep elini ağzına koyup çıkardı yumurta sarısı çok kötü zaten her yere yapıştı zor temizledim kalanı gittim bebe bisküvisiyke ezdim verdim öyle yiyor sadece püre gibi yanına salatalık veriyorum onuda seviyor kendisi yediği için ama genel olarak taneli şeyleri hep tükürüyor
Külotlu çorap rahatsız etmiyor mu acaba çocukları ya çoraplı pijamalar daha güzel rahatKülotlu çorap giydiriyordum çıkmayınca geriye doğru düşüp kafasını vurduğu için normal çorap giydiriyorjm mecburen ama tüm günüm çorap giydirmeye geçiyor abarmıyorum nereye arttığı da belli olmuyor cidden sinir yaptım iyice ya sabahtan beri bu kaç oldu yerler soğuk
Benim klasik omlet cevizli labne az bal. Omleti parcalayip önüne koyuyorum elleriyle yiyor. Labneyi kasiga koyup elime veriyorum bulastira bulastira yiyorKızlar birde sabah kahvaltısını nasıl yaptırıyorsun instagramda bazı aneleri görüyorum haşlanmış yumurtayı dilimleyip veriyorlar bebeklerine nirde kendisi yiyor bugğn bende denedim dilimleyip kendim yedirdim hep elini ağzına koyup çıkardı yumurta sarısı çok kötü zaten her yere yapıştı zor temizledim kalanı gittim bebe bisküvisiyke ezdim verdim öyle yiyor sadece püre gibi yanına salatalık veriyorum onuda seviyor kendisi yediği için ama genel olarak taneli şeyleri hep tükürüyor
Enhitbaby marka panduf aldm trendyoldan onu giydiriyorum onu cikaramadi benimki bir bak istersen. Yandam 3 citciti var diledigin gibi sıkabilirsin belki cikaramaz seninki deKızlar ben oğluma günde belki en az 50 kwre çorabını giydiriyoeum hava soğuk sürekli çıkarıyor ve hep en soğuk yerlere gidiyor bantlıyorum çorapları çıkarmasın diye bu sefer çıkmayınca sinirleniyoe ağlıyor birde geriye doğru düşüp kafasını vuruyor cidden baya sorun oldu bizde çorap konuau hasta olacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?