2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Kızlar bebeğim numaradan cok ağlıyor ya da şöyle diyim mızıl mızıl hiiiiyyyy hit sürekli hiç susmuyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor ilgilensin kitap okudum kendi on dk otursun dediğim zaman mızıl mızıl ağlamaya başlıyor kafa sisirici bir tonla.babası dışarı çıkardı ama beynimden ses gitmiyor dinlenemiyorum.neden böyle yapıuyor diş çıkacağı için mi desem elini dişine hiç götürmüyor bir derdi mi var desem yok niye böyle

Bir altta benzer bir durum yazmışım senin yazdığını görmeden beynim patladı patlayacak artık
Şimdi okudum bende yazdığını aynısı işte istemediği her şeye ağlıyor maalesef evde babası teyzeside ne istese yapıyor akşama kadar zırıltı

Ben annelıkten ıstıfa edecek sıl baştan herşey büyüğün ergenliği bunun yaramzlıgınhala emeklemıyır yürümüyor orumcekle fınnnnn fınnnn benımkode otururken oyuncak alcam dıye burnunun üstüne agladı baya burnunun ustı soyunma var 5 tabe dıs var yorgunum valla bulandım das

Kızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz
Bana hiç kimse dememişti, keşke deselermiş. Geçen gün "neden herkes bana yalan söyledi, annelik çok zormuş neden söylemediniz" diye ağladım mesela. Hoş bence hamile kadına söylenecek son şey bu cümle bence. Her bebek bir olmuyor. Allah kimisine de hem uyuyan hem yiyen bebek nasip ediyor

Bende çeşit yapmıyorum tek çeşit yiyor da bu ara kilo verecek gibi uyku yemek yok sürekli hareket
Benımkode aynı yemıyor ve çok hareketlı kg verdı belkide yıne dıs geliyor üst alt ıkı tane yan dısler kabarık ama çıkmadı uykusu bölünüyor sureklı bıberonlar ucları hepsı kemordı patlattı emzıkler patlattu

Ve köpek gibi benı ısırıyor sureklı nereye gıtsem orumcekle pesımde ayagıma sarılıyor kucagıma gelıyor baslıypr salyalı salyalı ısırmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…