2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Kızlar yemediği yemekleri yapmaya oturup hazırladığım yemekleri yememesinden o kadar yoruldum ki asla yemedi yine bulgur pilavı , tavuklu patates yaptım yemedi yine ypgurttan bir kaç kaşık sadece.Püakürtüp her yeri de batırması cabası gerçekten tahammülüm azalmaya başladı bu konuda.Neden yemiyor anlamıyorum dün akşam da yemedi iştahlıydı iki ay öncesine kadar bir hasta oldu bir daha da iştahı gelmedi kırk yılda bir iştahla yiyor mamaya devam böyle nasıl olacak ya

Bizimde 8.dişimiz çıktı dün tv ünitesine tutunup kalkarken eli kaydı ağzını üniteye vurdu dişleri dudaklarını ve damağını kesti çok kanadı. Şükür hastanelik bir durumu olmadı. Saniyeler içinde kendini mahvediyor ya çok çok dikkatli olmak lazım

Geçmiş olsun canım benimki de sürekli düşüyor. Kedim var onu sevmek istiyor ama tüyünü yoluyor o da dövüyor bildiğin tırmalıyor. Çok karışmıyorum gözüm üstünde izliyorum aşırı birşey olursa diye ellerinde tırmık izleri var

Bizde de durum aynı ellerinde tırmık izleri var ama yine de şiddetli sevmek istemekten vazgecmiyor

Sağol canım Çok haşin davranıyorlar ya bende oyuncak kedi almıştım parça pinçik etti

Kızlar bir sorum var. Benim kızım çok fena cimciklemeye başladı. Sadece bizi değil kendini de cimcikliyor. Bezini değiştirirken falan karnını kıpkırmızı yapıyor bazen avuç içini cimciklemeye çalışıyor falan bunu niye yapıyor olabilir

Aynı dertten ben de muzdaribim ya artık yemek yapmak istemiyorum ne versem tükürüyor yemek saati geldi mi sıkıntı basıyor içimi bizimkilerden veriyorum yemiyor kendine özel yapıyorum yemiyor

Aynı dertten ben de muzdaribim ya artık yemek yapmak istemiyorum ne versem tükürüyor yemek saati geldi mi sıkıntı basıyor içimi bizimkilerden veriyorum yemiyor kendine özel yapıyorum yemiyor
ısrar etmeyin dedikleri için ısrar etmiyorum hoş ısrar etsem de bu defa tükürüyor ne yapacağımı şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…