- 17 Nisan 2023
- 2.084
- 1.576
- 31
Bu arada dişiniz büyüdü müüüü ? Bizim hala çıkmadı daBenimki de kendi yemek istediği için yemiyor püakürtüyor ben verirsen kendi de yarısı yere yarısı agıza dıydugunu hiç sanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada dişiniz büyüdü müüüü ? Bizim hala çıkmadı daBenimki de kendi yemek istediği için yemiyor püakürtüyor ben verirsen kendi de yarısı yere yarısı agıza dıydugunu hiç sanmıyorum
5 Ocak doğum günü normalde şubat 15ten sonra doğacaktı erkenci davrandı o yüzden bizim yaş günü gelmek üzere
Patladı beyaz orası ama uzama henüz yok bizdeBu arada dişiniz büyüdü müüüü ? Bizim hala çıkmadı da
Geçmiş olsun canım benimki de sürekli düşüyor. Kedim var onu sevmek istiyor ama tüyünü yoluyor o da dövüyor bildiğin tırmalıyor. Çok karışmıyorum gözüm üstünde izliyorum aşırı birşey olursa diye ellerinde tırmık izleri varBizimde 8.dişimiz çıktı dün tv ünitesine tutunup kalkarken eli kaydı ağzını üniteye vurdu dişleri dudaklarını ve damağını kesti çok kanadı. Şükür hastanelik bir durumu olmadı. Saniyeler içinde kendini mahvediyor ya çok çok dikkatli olmak lazım
Bizde de durum aynı ellerinde tırmık izleri var ama yine de şiddetli sevmek istemekten vazgecmiyorGeçmiş olsun canım benimki de sürekli düşüyor. Kedim var onu sevmek istiyor ama tüyünü yoluyor o da dövüyor bildiğin tırmalıyor. Çok karışmıyorum gözüm üstünde izliyorum aşırı birşey olursa diye ellerinde tırmık izleri var
Pek yazamıyorum mesajları da okuyamadm çoğunu oğlumun hastane işleri baya sıklaştı annemde ameliyat oldu onun yanında kalıyorum hiç vaktim olmuyor bu aralarM meraklibirkisi canım nerelerdesin yazıyorsun da ben mi kaçırdım acaba
Çok geçmiş olsunnnPek yazamıyorum mesajları da okuyamadm çoğunu oğlumun hastane işleri baya sıklaştı annemde ameliyat oldu onun yanında kalıyorum hiç vaktim olmuyor bu aralar
Noldu canım geçmiş olsunKızlar ne yaptıysam geçiremedim ya
Eki Görüntüle 3523240
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinPek yazamıyorum mesajları da okuyamadm çoğunu oğlumun hastane işleri baya sıklaştı annemde ameliyat oldu onun yanında kalıyorum hiç vaktim olmuyor bu aralar
Ya böyle pişik gibi ama egzamaya da benzettimNoldu canım geçmiş olsun
Sağol canım Çok haşin davranıyorlar ya bende oyuncak kedi almıştım parça pinçik ettiGeçmiş olsun canım benimki de sürekli düşüyor. Kedim var onu sevmek istiyor ama tüyünü yoluyor o da dövüyor bildiğin tırmalıyor. Çok karışmıyorum gözüm üstünde izliyorum aşırı birşey olursa diye ellerinde tırmık izleri var
Aynı dertten ben de muzdaribim ya artık yemek yapmak istemiyorum ne versem tükürüyor yemek saati geldi mi sıkıntı basıyor içimi bizimkilerden veriyorum yemiyor kendine özel yapıyorum yemiyorKızlar yemediği yemekleri yapmaya oturup hazırladığım yemekleri yememesinden o kadar yoruldum ki asla yemedi yine bulgur pilavı , tavuklu patates yaptım yemedi yine ypgurttan bir kaç kaşık sadece.Püakürtüp her yeri de batırması cabası gerçekten tahammülüm azalmaya başladı bu konuda.Neden yemiyor anlamıyorum dün akşam da yemedi iştahlıydı iki ay öncesine kadar bir hasta oldu bir daha da iştahı gelmedi kırk yılda bir iştahla yiyor mamaya devam böyle nasıl olacak ya
ısrar etmeyin dedikleri için ısrar etmiyorum hoş ısrar etsem de bu defa tükürüyor ne yapacağımı şaşırdımAynı dertten ben de muzdaribim ya artık yemek yapmak istemiyorum ne versem tükürüyor yemek saati geldi mi sıkıntı basıyor içimi bizimkilerden veriyorum yemiyor kendine özel yapıyorum yemiyor
Biz hiç yemiyoruz o zaman bugün 2 öğün yediBen galiba az yemek veriyorum ya üç ana öğün iki ara öğün yapıyoruz ama mesela bugün öğlen bulgur pilavı yedi sadece