2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Fotoğrafciya gitsek hani vesikalık çekilir gibi 1 2 anilik poz versen dediğin fikir gibi o da mi pahalı o ne kadar bilginiz var mi

Ya evet işte evde kardeşim telden çeker kendimiz poz veririz diye düşündüm bende o kadar organizasyon tutcam arka fon o olur işte

Ekstra bir şey yaptınız mı basması için
Benim bebem 6, 7. Aylarda kullandı surunmedihi emeklemedigi için Dr Lar da zaten etrafı keşfetmesi için yarım saatten fazla onermiyorlar günlük ona dikkat ettim emeklemeye başlayınca da daha bindirmedjm canım şu an sıkıntı yok

Çok kısa sürmüş 1 saat de kaç foto çekildi ve kaç konseptti

Yürüyor mu kızınız benimki yürümüyor henüz ama ayak ucuna basıyor
Elinden tutup yurutmeye çalışınca veya koltuğa tutunup yan yan yürüdüğünde bazen ayak ucu bazen tam basıyor değişiyor

Benim bebe yurutec kullaniyor uzun zamandir. Ama basmasi falan gayet iyi. Ellerinden tutuyoruz bildigin kosuyor. Hatta evin icindeki merdivenleri falan cikiyor. Yan yan inmeye calisiyor. Merdiven delisi. Yani eger yurutec yurumesini geciktirecekse bile yurutecten vazgecmem:) hayatimi oyle bir kolaylastirdi ki.
Kızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı

Benim bebeğimde doğum kilosun ulaşmaya 2 kilo var çok zayıf bir ayda alamayacagı için bilemiyorum iştahsız bir bebek birde çok hreketli yanii yemeyen bebeğe napılırki o yüzden bence çıkanlar çok şükür bizde çılasaydık iyyidi fazlasında gözüm yok ama onuda yakalayamıyıruz

Kızlar yürüteç kullanan bebişler ayaklarının ucuna basan var mı
Bende kullanıyorum elim ayapım ve onunla çok mutlu basmasında şimdilik sorun yok elimde tutup ta yürütüyorum bende bence hatta egzersiz yaptırıyo yürüteç oturmayı hiç istemiuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…