- 4 Ağustos 2022
- 5.106
- 2.503
Göğsümü ısırıyor, bi ara yine yapıyordu yara olmuştu artık kanıyordu sonra unuttu şimdi gene yapıyor ve gözümün içine bakıp gülüyor yanlış bişey olduğunun farkında hiç tepki vermiyorum ısırınca kendisini çekip öpüyorum felan ama gene unutmuyor hala yapıyorYaa kollarım diş izleri ile dolu, bebik sürekli ısırmaya başladı bu aralar. Var mı sizde de bu güncelleme? Tepki vermiyorum, bazen de kızıyorum ama yok bırakmıyor
Ya hep aklımdasın valla niye yazmıyor diyorumBen annelıkten ıstıfa edecek sıl baştan herşey büyüğün ergenliği bunun yaramzlıgınhala emeklemıyır yürümüyor orumcekle fınnnnn fınnnn benımkode otururken oyuncak alcam dıye burnunun üstüne agladı baya burnunun ustı soyunma var 5 tabe dıs var yorgunum valla bulandım das
Benim saçımı gülüp yoluyor avucunun içinden saçlarımı topluyorum sürekliSızınlıleede kendo sacını cekoyormu
Öyle de sürekli kaçıyor denedim olmadı her yer yemek oluyor arkasında koşuyorumBebeği yemeyen anneler için topluca yazmış olayım. Ben de bu konudan çok dertliydim hatta kilo alımımız sınırlıydı son zamanlarda. Mama sandalyesinde asla yemiyor ağlıyor ağzını açmıyordu. Biz mama sandalyesini bırakalı çok oldu ve bebeğim yemeye başladı, kucağıma oturtup yediriyorum ya da yerde kitaplarıyla oynarken yediriyorum maşallah yemediği gün olmadı bu saatten sonra. Bir de böyle deneyebilirsiniz. Yemeyen bebe gerçekten çok zor ve yıpratıcı
Ya benimdeKendimi alıp dağa kaçasım geliyor
Acaba seninkinin bişeye mi alerjisi oldu, yada orası kapalı kalıp terliyor belki ondan inşallah geçer kaşımıyor dimiAy bilmiyorum ki bende ya bugün biraz daha azaldı gibi söndü gibi kortizonlu krem bence kesinlikle işe yarar
Yok kaşımıyor yani alerjisi oldu mu diye düşündüm ama daha da yemedigi bir şey vermedimAcaba seninkinin bişeye mi alerjisi oldu, yada orası kapalı kalıp terliyor belki ondan inşallah geçer kaşımıyor dimi
Benıde alın götürünYa benimde
Canım benım fırsat olmadı bır ara telefınu hıc elıme alamadım kostırmaca ıcınde anlamadıgımYa hep aklımdasın valla niye yazmıyor diyorum
Ne amelıyatıÇok geçmiş olsun canım bebişin de ameliyat olacaktı değil mi tarih belli mi
Kız cansuuuu seni özlemişim arada gel buralaraAhaaaa surunmeye basladık ön ön sonunda
Benimki de uzun zamandır sürünüyor ama tutunup kalkmak yok yani sadece koltukta otururken tutunup kalkabiliyorAhaaaa surunmeye basladık ön ön sonunda
Ay cidden mi. Harika bu.Biz 2 gündür desteksiz ayağa da kalkıyoruz artık tam anlamıyla yürüyor kabul edecek miyiz
Desteksiz evi turluyordu neredeyse ama bi yere tutunmadan kalkamıyordu iki gündür kaldırıyor artık kendini koşa koşa yürümeye çalışıyor çok mutlu oluyor yürüyünceAy cidden mi. Harika bu.
Benimki gün içinde 1 kere emiyor sadece başka emmiyor doktorun dediğine bakacak olursak benimde emmeyi artırmam gerekir ama emmiyor çocuk ne yapalım. Kaç kilo ki şuan 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşması yetiyor sanırımBugun doktora goturduk bizimkini. Kilo alimini az buldu. Mamayi artirmaniz lazim ek gida ile kilo alamazlar henuz dedi. Ama benimki ek gidanin tadina vardigi icin mamayi artik oyle cok istahla icmiyor. Ne siklikla icirsem acaba.
Benimki gündüz hiç emmek istemiyor gece bir kere emiyor yakında bırakacak galiba tamamen. Mama da versem bu sefer yemek yemiyor zaten yemekle başımız dertteBenimki gün içinde 1 kere emiyor sadece başka emmiyor doktorun dediğine bakacak olursak benimde emmeyi artırmam gerekir ama emmiyor çocuk ne yapalım. Kaç kilo ki şuan 1 yaşına geldiğinde doğum kilosunun 3 katına ulaşması yetiyor sanırım