2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Bebeği yemeyen anneler için topluca yazmış olayım. Ben de bu konudan çok dertliydim hatta kilo alımımız sınırlıydı son zamanlarda. Mama sandalyesinde asla yemiyor ağlıyor ağzını açmıyordu. Biz mama sandalyesini bırakalı çok oldu ve bebeğim yemeye başladı, kucağıma oturtup yediriyorum ya da yerde kitaplarıyla oynarken yediriyorum maşallah yemediği gün olmadı bu saatten sonra. Bir de böyle deneyebilirsiniz. Yemeyen bebe gerçekten çok zor ve yıpratıcı😪

Oy kıyamam yavrum nasıl kendini atmış ya park yatakta mı yatıyor. Gerçekten Allah korusun çok çok tehlikeli şeylere yönelmeye başladılar
Yok park yatak gibi bir sey degil. Besik. Artik ona oda yapma vakti geldi. Bir karyola alicaz. Cidden kendine zarar verecek hareketler yapiyor artik. Kontrolden cikiyor bazen.

Bana hiç kimse dememişti, keşke deselermiş. Geçen gün "neden herkes bana yalan söyledi, annelik çok zormuş neden söylemediniz" diye ağladım mesela. Hoş bence hamile kadına söylenecek son şey bu cümle bence. Her bebek bir olmuyor. Allah kimisine de hem uyuyan hem yiyen bebek nasip ediyor 😅😅

Evet bu da benim moralimi bozuyor ama neden öyle acaba kendileri oyalanıyorlar diye düşünüyordum en azından 🫠
Evet bende öyle düşünüyordum heralde bedenen değil de zihnen çok yoruluyor o yaştaki annelerde çok inatço oluyormuş çocuklar falan

Bebeği yemeyen anneler için topluca yazmış olayım. Ben de bu konudan çok dertliydim hatta kilo alımımız sınırlıydı son zamanlarda. Mama sandalyesinde asla yemiyor ağlıyor ağzını açmıyordu. Biz mama sandalyesini bırakalı çok oldu ve bebeğim yemeye başladı, kucağıma oturtup yediriyorum ya da yerde kitaplarıyla oynarken yediriyorum maşallah yemediği gün olmadı bu saatten sonra. Bir de böyle deneyebilirsiniz. Yemeyen bebe gerçekten çok zor ve yıpratıcı😪
Hepsini denedim ne yazık ki bir süredir aynı yemiyor mama sandalyesinden aldım geçen gün elimdeki tabağa vurdu yemek halıya düştü .yine bugün de pankek yaptım hepsini parçaladı attı salatalık domates ceviz peynirle kahvaltı bitiriyoruz

Benımkı yerdı bu aralar zor yıyır sofrada herkesle oyırmak ıstıyır soylemesı ayıp dün su boregı yaptım bır dakıka yanında ayrıldım babası vermıs dılımı ekıne sömürü yordu herşey elıne alıp yemek ıstıyor o zaman ne oluyor ne üst ne halı kalıyor offf camlar o bıcım perdeler aldı basını godıyır

Yemek içme bulasık camasır evı robot süpürüyor günlük bır toz alıyorum arkamda efe yarım yamalak uyku yok uyudugunysrım saat anca

Uykusu gelince veya diş agrisi varsa cekiyor. Bu ara benim saclara sardi malesef. Nerem denk gelirse isiriyor sacimi cekiyor sürekli bana tutunup ayaga kalkiyor 😂
Dıs agrısndan galıba canm benımkıde yürüteç ayagıms bır yapışıyor baslıyar ellerını acıp bagırmaya benımkı daha tutunup kalakamıyor emeklemıyır sürünüyor oda 2 gıdıyır tamm

Kızlar ne yaptıysam geçiremedim ya
Eki Görüntüle 3523240
Bizim de tam boynunun altında çene hizasında yara oldu doktor salyadan dedi geçer dedi 6. Ayından beri geçmedi hep krem sürüyorum en son baya kaşımaya başladı tekrar götürdüm kortizonlu krem verdi gene geçmezse cildiyeye yönlendirecem dedi geçti ama geri çıktı :KK43: sizinki neyden oldu acaba kapalı kalıyor diye mi oluyor ki

Evet bu da benim moralimi bozuyor ama neden öyle acaba kendileri oyalanıyorlar diye düşünüyordum en azından 🫠
Benim komşunun kızı 27 aylık işte kendi kendine oyalanma durumu var evet bize göre daha kolay iş yapabiliyor çocuk az çok bir şeyler anlıyor konuşuluyor yada daha kolay oyun kuruluyor vs orası ayrı ama 2 yaş krizleri berbat sürekli ağlama inatlaşma krizler

Benim komşunun kızı 27 aylık işte kendi kendine oyalanma durumu var evet bize göre daha kolay iş yapabiliyor çocuk az çok bir şeyler anlıyor konuşuluyor yada daha kolay oyun kuruluyor vs orası ayrı ama 2 yaş krizleri berbat sürekli ağlama inatlaşma krizler
Allah yardımcımız olsun dün 1’e kadar uyumadı ağladı hiç böyle yapmazdı çok zor geçti dün gece

Kızlar bebeğim numaradan cok ağlıyor ya da şöyle diyim mızıl mızıl hiiiiyyyy hit sürekli hiç susmuyor sürekli onunla ilgilenmemizi istiyor ilgilensin kitap okudum kendi on dk otursun dediğim zaman mızıl mızıl ağlamaya başlıyor kafa sisirici bir tonla.babası dışarı çıkardı ama beynimden ses gitmiyor dinlenemiyorum.neden böyle yapıuyor diş çıkacağı için mi desem elini dişine hiç götürmüyor bir derdi mi var desem yok niye böyle 😓
Canım benimki de öyle bi çözebilsem bazen yere oyuncak döküyorum oynasın da bende azıcık koltukta oturayım diyorum illa yanına gideyim istiyor tek başına oynamak istemiyor galiba sürekli ilgi istiyorlar

Kızlar hamile birini görünce bunlar iyi günlerin diyo musunuz🤣
Hiç sevmezdim bu lafı ama yeni doğum yapan arkadaşıma bu şekilde değil ama ilerleyen zamanlarda oyun oynamak isteyecek daha çok uyumak istemeyecek biraz yorulacaksın felan demiştim sonra kendime kızıp belki seninki akıllı olur ya üzülme dedim 😂

Bizim de tam boynunun altında çene hizasında yara oldu doktor salyadan dedi geçer dedi 6. Ayından beri geçmedi hep krem sürüyorum en son baya kaşımaya başladı tekrar götürdüm kortizonlu krem verdi gene geçmezse cildiyeye yönlendirecem dedi geçti ama geri çıktı :KK43: sizinki neyden oldu acaba kapalı kalıyor diye mi oluyor ki
Ay bilmiyorum ki bende ya bugün biraz daha azaldı gibi söndü gibi kortizonlu krem bence kesinlikle işe yarar

X