- 8 Şubat 2024
- 426
- 544
- 35
Ben daha once cok defa yazdim buraya uykuyla ilgili. Hemen hemen her surecimi yazdim detayli. Kisaca ozetlemem gerekirse uyku konusunu ben degil esim cozdu. Ben de mudahale etmedim. Yatagimiza asla almadik. Agladiginda kucagimiza almadik. Destekli uyutmadik. Dogdugu gunden bu yana hep sakin bir ortamda buyudu. Bence bunun da etkisi var. aylardir belli bir rutin uyguluyoruz. Asla disina cikmiyoruz bunun. Gece beslenmesini kademeli olarak azalttik. Su an gece hic beslenmiyor. Emzik olayina son verdik gece uykusunda. Uyudugu oda 23 derece. Sicakta uyutmuyoruz. Su an sabah 5 gibi bi uyanir gibi oluyor. Hic sesimizi cikarmiyiruz. 1 di icinde geri uyuyor. Ama tabi butun bunlar tamameb duzenli gitmiyor. Ozellikle dis cikarirkn cok sik uyaniyor. Kisaca boyle ozetleyebilirim sureci.Maşallaah nasıl bi yol izlediniz acaba çünkü bende denemek istiyorum yani becerebilirsem
eKızlar oğlumun bugün 2 kere kafası yere geldibir kere halıya geldi bi kere fayansa çok kötü oldum ya bişey olur mu doktora götüreyim mi yoksa takip mi edeyim
Benim bebeğim de Suan emeklemiyor olmasına rağmen bir ay önce geri geri emekleyerek yataktan düştü ikimiz de yatakta oturuyorduk babasıyla konuşuyordum her şey birkaç saniye içerisinde oldu.Hicbir şey olmadı gerçekten koruyor bebeklerimiziBenimki gecen gun besiginden yere atladi. Ayaga kalkamiyor hebuz. Yani ben oyle saniyordum. Besigine koymustum ise gitmek icin hazirlanirken. Onune de oyuncak falan koydum. Yan odadan kiyafet almaya gittim. Bebegimin ayaga kalkma denemesi yapacagi gelmis. O da yetmemis besikten atlama denemesi de yapmis. Kuuut diye ses geldi bi kostum yere dusmus. Agliyor. Hic bisey olmadi. Ayaga kalkmYemin ederim bebekleri koruyor melekler.
e
Oluyor tabiki ama bu çokta engelleyebileceğimiz bir şey değil sürekli hareket halinde ve anlık oluyorEvet ya bi de kendimi suçluyorum böyle şeyler olunca vicdan azabı çekiyorum sizde de oluyor mu suçluluk hissi
Ben şimdilik kendi kendimize evde pasta vs düşünüyorum. Bir de stüdyo da aile fotoğrafı gibi birşey düşünüyorum bir iki pozluk konseptli falan düşünmüyorum gibi tam kararda veremedim pişman olmakta istemiyorum ilerde yaptırsamıydım der miyim bilemedimKızlar yaş günü için fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünen var mı ? Ücret, konseptler nasıl
Konsept + aile fotoğrafı ya da konsept şeklinde sanırım paketler.Ben erken ve ani doğum olduğu için bir de bebeğim küvezde çok uzun süre kaldığı için doğum fotoğrafı ya da bebek fotoğrafı çektirememiştim.Hatıra olsun istiyorum o yüzdenBen şimdilik kendi kendimize evde pasta vs düşünüyorum. Bir de stüdyo da aile fotoğrafı gibi birşey düşünüyorum bir iki pozluk konseptli falan düşünmüyorum gibi tam kararda veremedim pişman olmakta istemiyorum ilerde yaptırsamıydım der miyim bilemedim
Ben vermiyorumKızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz
Üzüm suyu ve ıhlamur vermiştim bir kaç güne kefir de verecemKızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz
Ben veriyorum arada içsin diye bir şeyler ama daha çok ağzından üstüne döküyorKızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz
Benimki de kendi yemek istediği için yemiyor püakürtüyor ben verirsen kendi de yarısı yere yarısı agıza dıydugunu hiç sanmıyorumBen galiba az yemek veriyorum ya üç ana öğün iki ara öğün yapıyoruz ama mesela bugün öğlen bulgur pilavı yedi sadece
Seninki bizimkilerden biraz büyük ya sende geleceğimizi görüyorumBenimki de kendi yemek istediği için yemiyor püakürtüyor ben verirsen kendi de yarısı yere yarısı agıza dıydugunu hiç sanmıyorum
Oy kıyamam yavrum nasıl kendini atmış ya park yatakta mı yatıyor. Gerçekten Allah korusun çok çok tehlikeli şeylere yönelmeye başladılarBenimki gecen gun besiginden yere atladi. Ayaga kalkamiyor hebuz. Yani ben oyle saniyordum. Besigine koymustum ise gitmek icin hazirlanirken. Onune de oyuncak falan koydum. Yan odadan kiyafet almaya gittim. Bebegimin ayaga kalkma denemesi yapacagi gelmis. O da yetmemis besikten atlama denemesi de yapmis. Kuuut diye ses geldi bi kostum yere dusmus. Agliyor. Hic bisey olmadi. Ayaga kalkmYemin ederim bebekleri koruyor melekler.
e
Evet canım, biri ile anlaştım 2 konsept 3 bin TL, Harry Potter hayranı olarak birinci konsept Harry Potter olsun istiyorum ama diğerine karar vermedimKızlar yaş günü için fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünen var mı ? Ücret, konseptler nasıl
Kesinlikle bir kaç saniye de oluyorOluyor tabiki ama bu çokta engelleyebileceğimiz bir şey değil sürekli hareket halinde ve anlık oluyor
Bazen akşam yemeğinde ayran veriyorum çok seviyorKızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz
3 ana 2 ara öğün çok iyi bence az değil. Biz bazen 2 ana öğün yiyoruz arada da meyve bazen hiç yemek istemiyor tek öğün yediği bile oluyorBen galiba az yemek veriyorum ya üç ana öğün iki ara öğün yapıyoruz ama mesela bugün öğlen bulgur pilavı yedi sadece