2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    315
Maşallaah nasıl bi yol izlediniz acaba çünkü bende denemek istiyorum yani becerebilirsem
Ben daha once cok defa yazdim buraya uykuyla ilgili. Hemen hemen her surecimi yazdim detayli. Kisaca ozetlemem gerekirse uyku konusunu ben degil esim cozdu. Ben de mudahale etmedim. Yatagimiza asla almadik. Agladiginda kucagimiza almadik. Destekli uyutmadik. Dogdugu gunden bu yana hep sakin bir ortamda buyudu. Bence bunun da etkisi var. aylardir belli bir rutin uyguluyoruz. Asla disina cikmiyoruz bunun. Gece beslenmesini kademeli olarak azalttik. Su an gece hic beslenmiyor. Emzik olayina son verdik gece uykusunda. Uyudugu oda 23 derece. Sicakta uyutmuyoruz. Su an sabah 5 gibi bi uyanir gibi oluyor. Hic sesimizi cikarmiyiruz. 1 di icinde geri uyuyor. Ama tabi butun bunlar tamameb duzenli gitmiyor. Ozellikle dis cikarirkn cok sik uyaniyor. Kisaca boyle ozetleyebilirim sureci.

Benimki gecen gun besiginden yere atladi. Ayaga kalkamiyor hebuz. Yani ben oyle saniyordum. Besigine koymustum ise gitmek icin hazirlanirken. Onune de oyuncak falan koydum. Yan odadan kiyafet almaya gittim. Bebegimin ayaga kalkma denemesi yapacagi gelmis. O da yetmemis besikten atlama denemesi de yapmis. Kuuut diye ses geldi bi kostum yere dusmus. Agliyor. Hic bisey olmadi. Ayaga kalkmYemin ederim bebekleri koruyor melekler.
Kızlar oğlumun bugün 2 kere kafası yere geldi bir kere halıya geldi bi kere fayansa çok kötü oldum ya bişey olur mu doktora götüreyim mi yoksa takip mi edeyim
e

Benim bebeğim de Suan emeklemiyor olmasına rağmen bir ay önce geri geri emekleyerek yataktan düştü ikimiz de yatakta oturuyorduk babasıyla konuşuyordum her şey birkaç saniye içerisinde oldu.Hicbir şey olmadı gerçekten koruyor bebeklerimizi

Kızlar günaydın kahvaltıda ya da diğer öğünlerde yemek yanında su dışında bir içecek veriyor musunuz

Kızlar yaş günü için fotoğraf çekimi yaptırmayı düşünen var mı ? Ücret, konseptler nasıl
Ben şimdilik kendi kendimize evde pasta vs düşünüyorum. Bir de stüdyo da aile fotoğrafı gibi birşey düşünüyorum bir iki pozluk konseptli falan düşünmüyorum gibi tam kararda veremedim pişman olmakta istemiyorum ilerde yaptırsamıydım der miyim bilemedim

Konsept + aile fotoğrafı ya da konsept şeklinde sanırım paketler.Ben erken ve ani doğum olduğu için bir de bebeğim küvezde çok uzun süre kaldığı için doğum fotoğrafı ya da bebek fotoğrafı çektirememiştim.Hatıra olsun istiyorum o yüzden

Ben galiba az yemek veriyorum ya üç ana öğün iki ara öğün yapıyoruz ama mesela bugün öğlen bulgur pilavı yedi sadece

Oy kıyamam yavrum nasıl kendini atmış ya park yatakta mı yatıyor. Gerçekten Allah korusun çok çok tehlikeli şeylere yönelmeye başladılar

Ben galiba az yemek veriyorum ya üç ana öğün iki ara öğün yapıyoruz ama mesela bugün öğlen bulgur pilavı yedi sadece
3 ana 2 ara öğün çok iyi bence az değil. Biz bazen 2 ana öğün yiyoruz arada da meyve bazen hiç yemek istemiyor tek öğün yediği bile oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…