2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bizim azı dişler çıkacak galiba ya ondan şüpheleniyorum eğer kulakta enfeksiyon yoksa. Bu sefer ki daha şiddetli diğer dişlerde bu kadar yapmıyordu.
Bizimde azı dişler 17gün önce doktor kontolümüzde bakıp sişmişler gelir yakında dedi iyice şişip beyazladı ama patlamadı maalesef dediğin gibi daha ağrılı galiba. Bir de bizim üst ortalar daha çikmadan yanlar geliyo
Benimde hicbirsey yapasım yok ya modum aşırı düşük

Bizim azı dişler çıkacak galiba ya ondan şüpheleniyorum eğer kulakta enfeksiyon yoksa. Bu sefer ki daha şiddetli diğer dişlerde bu kadar yapmıyordu.
Kaç diş var senin kızda canım diş çıkarırken benim oğluşta kulaklarıyla baya oynuyor herhalde ağrı yapıyor

Havanında etkisi var heralde

Bende 85kg doğum kilomdan şu an çalıştığım diyetisyen bahar sezer sayesinde 4 ay gibi kısa bir sürede 65kg düştüm. O kadar umutsuzdum ki kilo verebileceğimden canım diyetisyenim şimdi burayı okurken tekrar aklıma geldi kızlar ankarada bir uzman arıyorsanız kesinlikle bir ziyaret edin derim

Bizimde aynı tarif ettiğin gibi şiş ve beyaz ama patlatamadı çok sancılı yavrum calpol veriyorum geceleri o biraz rahatlatıyor. Sağlık ocağına da gidemedim kapalıymış yine grev mi var nedir

Aaa evet olabilir grev. Maşallah 7diş mi
Evet canım 7 diş Birde bana sor neler çektim her diş ayrı bir sıkıntı hepsinde köküne kadar hissettim çıktığını Bazı insanlar anlamıyor bir bakıyor ki çocuğu diş çıkarmış şu kadarcık şansım olsa yeterdi

Kızlar ben yapmam dediğim herşeyi yapıyorum artık gerçekten vicdanım rahat etmiyor ama mecbur kalıyorum özellikle 9. Ayına kadar çizgi filmden korumaya çalıştım ama 1 aydır açıyorum TV den açıyorum durmayınca yemek yerken telefondan açıyorum, çünkü bize yedirmiyor kendi de yemiyor onu açarak biraz durmasını sağlıyorum ama vicdanım hiç rahat değil mecbur kalıyorum

Kızlar benim bebeğim bugün tam 10 aylık oldu ama bugünle gelen güncelleme şu ki sürekli çığlık atma, bağırma,kucağıma gelme, bacağımdan ayrılmama, uyurken sürekli bağırarak sıçrayarak uyanma, bana sarılarak uyuma ve tabii ki de saat başı uyanmalar olarak geri geldi sanırım 10 ay atağı diye bir şey var onu yaşıyorum çok tuhaf çok sabır zorlayıcı bir şey

Canım bazı şeyleri istemesek de yapmak zorunda kalıyoruz çok rahatsız oluyorsan engel olabilirsin kendine henüz her şeyi tam öğrenmiş değiller hala geç değil ama yapamıyorum dersen de canını sıkma zaten biz canımızı sıktığımızda kalıyoruz çoğu zaman

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin şimdi nasıl oldu peki bebiş

Benimki de sürekli kulaklarını çekiyor eli ağzında salyalı baktım gelen giden diş yok alttan üçüncü dişi çıktı benimkinin de toplam 7 dişi var diş değil de daha çok büyüme atağı gibi duruyor benim yaşadıklarım ha bir de ek gıda reddi var normalde yoğurdu var falan severek yerdi şimdi böyle ağzından diliyle attırarak ittiriyor umarım kalıcı değildir

Ay ben daha yolun basindaymisim meğer

Ayy kaç gün gecikti benimde normalde hiç gecikmez ama doğumdan sonra 1 hafta geciktiği oldu . Regl belirtileri var mı
Benim doğumdan sonra hiç sekmedi. Aynı düzen. Hiç gecikmem ya da erken gelmem olmadı. İlk defa bu sefer 2-3 gün gecikti. Belirti de yok. Bekliyorum. Stres falandır diyorum. Umarım öyledir. Ben ikinci cocuk net bir şekilde istemiyorum.

Umarım ki stres kaynaklıdır o zaman ben yine de dayanamaz test alırdım ya (ki geçen 1 hafta gecikmem olduğunda test yaptım dayanamadım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…