2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ben yapmam dediğim herşeyi yapıyorum artık gerçekten vicdanım rahat etmiyor ama mecbur kalıyorum özellikle 9. Ayına kadar çizgi filmden korumaya çalıştım ama 1 aydır açıyorum TV den açıyorum durmayınca yemek yerken telefondan açıyorum, çünkü bize yedirmiyor kendi de yemiyor onu açarak biraz durmasını sağlıyorum ama vicdanım hiç rahat değil mecbur kalıyorum
Ben iki haftadır günde bir kez çekirdeksiz domates acıyorum izlerken çok heyecanlanıyor.🥲

Bende 85kg doğum kilomdan şu an çalıştığım diyetisyen bahar sezer sayesinde 4 ay gibi kısa bir sürede 65kg düştüm. O kadar umutsuzdum ki kilo verebileceğimden canım diyetisyenim şimdi burayı okurken tekrar aklıma geldi kızlar ankarada bir uzman arıyorsanız kesinlikle bir ziyaret edin derim
Bu neyin reklamıydı şimdi yeni üye ilk yorum o da haziranda konuştuğumuz konu 😅

Akşama kadar canım çıktı okuyup yazacak bir anım bile olmadı öğlen yarım saat uyudu bi sonra bu saate kadar ayakta daha fazla tahammül edecek halim kalmamıştı ki uyudu şükür umarım kalkmaz diyeceğim de nerdeee

Akşama kadar canım çıktı okuyup yazacak bir anım bile olmadı öğlen yarım saat uyudu bi sonra bu saate kadar ayakta daha fazla tahammül edecek halim kalmamıştı ki uyudu şükür umarım kalkmaz diyeceğim de nerdeee
17.30dan sonra uyutmayın diyolar🤔

Kızlar son bir haftadır bebeğim hep aynı saat aralığında hızlı hızlı nefes alıp ondan sonra bir süre ağlıyordu ve sakinleştirmemiz mümkün olmuyordu gözlerini açmıyor sanki bizi duymuyor gibiydi bugün telefonla doktorumuzla paylaştık bu konuyu uyku terörü gibi duruyor dedi. Aynı durumu yaşayanlar varsa diye paylaşmak istedim. Bunu da göz önünde bulundurursunuz belki

17.30dan sonra uyutmayın diyolar🤔
Benimki 12.30 dan 13.00 a kadar uyudu bir daha uyumadı bu saate kadar. Ve genelde böyle yapıyor akşam bu saatte de gece uykusuna yatıyor ama sabaha kadar bi 10 kez kalkıyoruz. Biraz önce ilk uyanışı yaptı emdi tekrar yattı böyle sabaha kadar döngü

Canım bazı şeyleri istemesek de yapmak zorunda kalıyoruz çok rahatsız oluyorsan engel olabilirsin kendine henüz her şeyi tam öğrenmiş değiller hala geç değil ama yapamıyorum dersen de canını sıkma zaten biz canımızı sıktığımızda kalıyoruz çoğu zaman
Malesef mecbur kalıyorum hiç durmuyor yemek yedirirken özellikle mama sandalyesinden kalkıyor kendini atmaya çalışıyor, ne biz yiyebiliyoruz ne kendisi, tabi çok açmamaya çalışıyorum ama zorda kalınca da mecbur kalıyorum açıyorum

Benimki de sürekli kulaklarını çekiyor eli ağzında salyalı baktım gelen giden diş yok alttan üçüncü dişi çıktı benimkinin de toplam 7 dişi var diş değil de daha çok büyüme atağı gibi duruyor benim yaşadıklarım ha bir de ek gıda reddi var normalde yoğurdu var falan severek yerdi şimdi böyle ağzından diliyle attırarak ittiriyor umarım kalıcı değildir
Bizde sevdiğimiz herşeyi diliyle atmaya başladı dediğin gibi yoğurdu severdi onu bile atıyor diliyle aslında yiyecek ama diliyle öyle atıyor oyun mu yapıyor nedir anlamadım

Benim doğumdan sonra hiç sekmedi. Aynı düzen. Hiç gecikmem ya da erken gelmem olmadı. İlk defa bu sefer 2-3 gün gecikti. Belirti de yok. Bekliyorum. Stres falandır diyorum. Umarım öyledir. Ben ikinci cocuk net bir şekilde istemiyorum.
Az gecikmiş canım stres felan dediğin gibi. Birde nasıl korunuyorsun

1 yaş doğum günü kutlayacak mısınız kutlayacaksanız birşey var mı aklınızda hazırlayacağınız konsept gibi birşeyler fotoğraf çekimi yapmak için
Bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum

Bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum
Aynen organizasyon bana da 5 bin TL dedi pasta kıyafet felan 7 8 bini bulur.

Bizde sevdiğimiz herşeyi diliyle atmaya başladı dediğin gibi yoğurdu severdi onu bile atıyor diliyle aslında yiyecek ama diliyle öyle atıyor oyun mu yapıyor nedir anlamadım
Benim kızım da içtiği her şeyi püskürtmeye başladı. Önce bi tutamayıp güldüm, sonra baktım oyuna çeviriyor artık tepki vermemeye çalışıyorum yanağımı ısırıyorum gülmemek için. Bakalım ne maceralar bekliyor bizi..

Benimki de sürekli kulaklarını çekiyor eli ağzında salyalı baktım gelen giden diş yok alttan üçüncü dişi çıktı benimkinin de toplam 7 dişi var diş değil de daha çok büyüme atağı gibi duruyor benim yaşadıklarım ha bir de ek gıda reddi var normalde yoğurdu var falan severek yerdi şimdi böyle ağzından diliyle attırarak ittiriyor umarım kalıcı değildir
Şuan bizde de red var bakalım inşallah geçicidir
Ay ben daha yolun basindaymisim meğer😂😂
Öyle görünüyor 🤣

Benim kızım da içtiği her şeyi püskürtmeye başladı. Önce bi tutamayıp güldüm, sonra baktım oyuna çeviriyor artık tepki vermemeye çalışıyorum yanağımı ısırıyorum gülmemek için. Bakalım ne maceralar bekliyor bizi..
Evet bak o da var su felanda döküyor ağzıyla artık. Bide oyuncakları atıyor bende oyun oynadım biraz kendisi ile verdim attı verdim attı güldüm felan iyice öğrendi 😂

X