- 8 Aralık 2019
- 2.647
- 3.002
- 32
OLur demişti bizim doktorumuzBen hiç ekmek vermedim daha ama tam buğday ekmeği verebilirim o halde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
OLur demişti bizim doktorumuzBen hiç ekmek vermedim daha ama tam buğday ekmeği verebilirim o halde
1 hafta kesintisiz bir dinlenmeye belkiKesinlikle öyle olur bebeğim bugün akıllıydı ama ben yine çok yoruldum
Şöyle bir hayalim var memeden kestikten sonra bazen anneme yatıya gönderecem az evde kendimi dinleyim1 hafta kesintisiz bir dinlenmeye belki
Az ayaklansın da ben babasıyla göndereceğim çarşı pazara az rahat verin bana diyeceğim şuan hayalim o kadarla sınırlıŞöyle bir hayalim var memeden kestikten sonra bazen anneme yatıya gönderecem az evde kendimi dinleyim
Ay benim eşim o zaman da bi kaçış yolu bulurAz ayaklansın da ben babasıyla göndereceğim çarşı pazara az rahat verin bana diyeceğim şuan hayalim o kadarla sınırlı
MuhtemelenAy benim eşim o zaman da bi kaçış yolu bulur
Ua valla sebebini bilen yazsın bir buçuk haftadırda biz öyleyiz yani mafoldum geceleri zaten kalkıyıdum ama bu kalkmak değil hiç uyuymamak çıldırmak üzeriyiz evde ağlıyor ağlayarak uyanıyor kucağıma alana kadarda sakinleşmiuor asla yatakta bişekilde uyutsun diyemiyıruz uykuya dalmaları zorlaştı filan bi kötü oldu ya gecemiz gündüzümüze karıştıKızlar ya cidden ben 2 saatte bir kalkmaya şükreder oldum ya 15 dk da 3 kere kalktı bu nedir ya gerçekten insanda sabır kalmıyor son 1 2 haftadır uykular daha berbat oldu en azından 2 2.5 saatte bir kalkmaya şükreder oldum sabaha kadar 10 dan fazla kalkıyoruz. Neden böyle nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Dişleri çıkıyor ondandır diyorum ama ne bilim ne yapmak lazım ben mi yapamıyorum uyutamıyormuyum diye düşünür oldum gerçekten çok zor böyle ya
Valla öyle benimki ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum gene sakinleşmiyor 10 dk sakinleştirmeye çalışıyorum diş midir nedir çözemiyorumUa valla sebebini bilen yazsın bir buçuk haftadırda biz öyleyiz yani mafoldum geceleri zaten kalkıyıdum ama bu kalkmak değil hiç uyuymamak çıldırmak üzeriyiz evde ağlıyor ağlayarak uyanıyor kucağıma alana kadarda sakinleşmiuor asla yatakta bişekilde uyutsun diyemiyıruz uykuya dalmaları zorlaştı filan bi kötü oldu ya gecemiz gündüzümüze karıştı
Bizimde 4haftadan fazladır böyle. Diş dedim gaz dedim vs ama bilmiyorum bitmiyorda. En büyük hatam destekli uyuması destek kesildiği an uyanıyorKızlar ya cidden ben 2 saatte bir kalkmaya şükreder oldum ya 15 dk da 3 kere kalktı bu nedir ya gerçekten insanda sabır kalmıyor son 1 2 haftadır uykular daha berbat oldu en azından 2 2.5 saatte bir kalkmaya şükreder oldum sabaha kadar 10 dan fazla kalkıyoruz. Neden böyle nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Dişleri çıkıyor ondandır diyorum ama ne bilim ne yapmak lazım ben mi yapamıyorum uyutamıyormuyum diye düşünür oldum gerçekten çok zor böyle ya
Çok geçmiş olsun kıyamam küçücük bedeni nelerle savaşıyor. Bizde geniz akıntılı burnu tıkanık bi hasta olduk çok zordu gerçektenAteş düşürücü verdim ılık kompres yaptım hala yüksekti ateş Ilkk duş aldırdık bakalım inşallah düşsün geceden beri full ayaktayız gözümüzü kırpmadık ateşi yükseliyor diye
Aa benimkide aynısını yapıyorBende bugün kızımı sağlık ocağına götürüp kulaklarına baktırcam. Muhtemelen diş sancısı kulağına vuruyor ama kulak enfeksiyonu olmadığını bilirsem içim rahat edecek. Çok üzülüyorum ya kulağına ve saçlarına saldırıyor
Bizim azı dişler çıkacak galiba ya ondan şüpheleniyorum eğer kulakta enfeksiyon yoksa. Bu sefer ki daha şiddetli diğer dişlerde bu kadar yapmıyordu.Aa benimkide aynısını yapıyor
Muhtemelen diş ve uyku gerilemesi birlikte böyle olduKızlar ya cidden ben 2 saatte bir kalkmaya şükreder oldum ya 15 dk da 3 kere kalktı bu nedir ya gerçekten insanda sabır kalmıyor son 1 2 haftadır uykular daha berbat oldu en azından 2 2.5 saatte bir kalkmaya şükreder oldum sabaha kadar 10 dan fazla kalkıyoruz. Neden böyle nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Dişleri çıkıyor ondandır diyorum ama ne bilim ne yapmak lazım ben mi yapamıyorum uyutamıyormuyum diye düşünür oldum gerçekten çok zor böyle ya