2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Bugün cidden kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi sabah 7 den beri ne oyuncak ne başka bişey hiç bi şeyle oyalanmadı hep mızmız viyaklıyor önüne oyuncak döküyorum nerde tehlike var oraya gidiyor uykusu var uyumuyor ve uykusuzluktan ağlıyor tam kafa yemelik bir gün ve sabrıma asla hakim olamıyorum çıldırıyorum istemsizce kızıyorum

Ben böyle durumlarda bebek arabasına koyup direkt dışarı çıkartıyorum. Her ihtimale karşı kanguruyu da alıyorum çünkü arabasında da çok ağlamışlığı var (rekorumuz 35 dk) sebepsiz yere.
Bir de biz her gün mutlaka dışarı çıktığımız ve öyle alıştığımız için evde bir gün geçirirsek ikimize de bi haller geliyor 😅😅

Bende bu üründen var. Markası bu değil sadece. Aylar aylar önce almıştım. Geçenlerde denedim 10 kg olduğu için nerdeyse omzumu boynumu ağrıttı bu sefer. Bir de zaten tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum. Boyun fıtığım da var. Onun üstüne gelip Alkım’ı taşımak mahvediyor:)
Of çok gecmis olsun :KK43: benim kızda en son 9.5du 22gün önce simdi 10 olmustur ama bende omzum kopsa dahi bunla tasiyorum ev isini yaparken bunu kullanıyorum yoksa asla izin vermiyo. Kolumla tasimamda mumkun degil🥲 Vallahi bel kol sırt kalmadı😅
Ben böyle durumlarda bebek arabasına koyup direkt dışarı çıkartıyorum. Her ihtimale karşı kanguruyu da alıyorum çünkü arabasında da çok ağlamışlığı var (rekorumuz 35 dk) sebepsiz yere.
Bir de biz her gün mutlaka dışarı çıktığımız ve öyle alıştığımız için evde bir gün geçirirsek ikimize de bi haller geliyor 😅😅
Bizde hergün cıkıyoruz kısa da olsa😊

Kesinlikle aynı. Altını bağıra çağıra değiştiriyorum üstünü öyle yemek yerken mama sandalyesinde durmuyor kucağıma alıyorum durmuyor. Özellikle bugün oyunda bile huysuzdu herşeye bağır çağır ağla çok zorluyor özellikle belli günler pik yapıyor bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bu kadar huysuz olunca
Bizim çocuklar doğdukları günden beri böyle dönemsel olarak artıp azalıyor ama genel halleri bu olduğu için bir şeyleri olsa bile zor anlarız

X