• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    317
Bugün cidden kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi sabah 7 den beri ne oyuncak ne başka bişey hiç bi şeyle oyalanmadı hep mızmız viyaklıyor önüne oyuncak döküyorum nerde tehlike var oraya gidiyor uykusu var uyumuyor ve uykusuzluktan ağlıyor tam kafa yemelik bir gün ve sabrıma asla hakim olamıyorum çıldırıyorum istemsizce kızıyorum

Ben böyle durumlarda bebek arabasına koyup direkt dışarı çıkartıyorum. Her ihtimale karşı kanguruyu da alıyorum çünkü arabasında da çok ağlamışlığı var (rekorumuz 35 dk) sebepsiz yere.
Bir de biz her gün mutlaka dışarı çıktığımız ve öyle alıştığımız için evde bir gün geçirirsek ikimize de bi haller geliyor 😅😅

Bende bu üründen var. Markası bu değil sadece. Aylar aylar önce almıştım. Geçenlerde denedim 10 kg olduğu için nerdeyse omzumu boynumu ağrıttı bu sefer. Bir de zaten tüm gün bilgisayar başında çalışıyorum. Boyun fıtığım da var. Onun üstüne gelip Alkım’ı taşımak mahvediyor:)
Of çok gecmis olsun :( benim kızda en son 9.5du 22gün önce simdi 10 olmustur ama bende omzum kopsa dahi bunla tasiyorum ev isini yaparken bunu kullanıyorum yoksa asla izin vermiyo. Kolumla tasimamda mumkun degil🥲 Vallahi bel kol sırt kalmadı😅
Ben böyle durumlarda bebek arabasına koyup direkt dışarı çıkartıyorum. Her ihtimale karşı kanguruyu da alıyorum çünkü arabasında da çok ağlamışlığı var (rekorumuz 35 dk) sebepsiz yere.
Bir de biz her gün mutlaka dışarı çıktığımız ve öyle alıştığımız için evde bir gün geçirirsek ikimize de bi haller geliyor 😅😅
Bizde hergün cıkıyoruz kısa da olsa😊

Kesinlikle aynı. Altını bağıra çağıra değiştiriyorum üstünü öyle yemek yerken mama sandalyesinde durmuyor kucağıma alıyorum durmuyor. Özellikle bugün oyunda bile huysuzdu herşeye bağır çağır ağla çok zorluyor özellikle belli günler pik yapıyor bir sıkıntısımı var diye düşünüyorum bu kadar huysuz olunca
Bizim çocuklar doğdukları günden beri böyle dönemsel olarak artıp azalıyor ama genel halleri bu olduğu için bir şeyleri olsa bile zor anlarız

Bazen geri kalmış ilkel kabileler ile ilgili belgesel tarzı videolar izliyorum. Orda şey dikkatimi çekiyor. Küçücük bebekler asla mızmız değil kendi hallerinde takılıyorlat. Büyük ihtimalle ilgisizlikten oluyor bu. Ağlasa da karşılık bulamayacağını biliyor. Tabi bu doğru örnek diye anlatmıyorum ama aslında işin sırrı biraz da burada gibi. Biz çok üzerlerine düştükçe, kucağımızdab indirmedikçe, önüne oyuncak yığdıkça tatminsizleşiyorlar. Mızmızlık giderek şımarıklığa evriliyor. Bebeğim mızmızlandığında bazen kendimi kaptırıp, onun kölesi gibi her istediğini yaparken buluyorum kendimi. İşte o xaman şunu söyliyorum kendime. Bu bebek 10-15 yaşına geldiğinde her istediği yapılsın diye bekleyen şımarık bir erkek olursa bunun sorumlusu sen olacaksın.

Belki bir süre çok fena ağlayacak arkadaşlar. Belki sabrımızı vicdanımızı zorlayacak. Ama artık akılları herşeye eriyor. Bizi kullanmayı bilşyorlar. Yalandan ağlamayı ajite etmeyi biliyorlar. İpleri elimize almamız lazım acilrn:) hem zihin hem beden sağlığımız hem de çocuklarımızın şımarık olmaması için:)
Katılıyorum evet ne kadar üstüne düştükçe daha çok istiyorlar her istediği oluyor açıkçası bende babası da ne zaman ağlasa dediğini yapıyoruz nereye kadar böyle olacak bilmiyorum ağlayınca dün sadece durdum ve bekledim ağladı ağladı hiç tepki vermedim ama asla susmadı öyle olunca da dayanamıyorum, gerçekten şuan tam algıları açılmış herşeyin farkındalar ama bu işi nasıl düzeltiriz bilmiyorum

Evet sürekli kapıyı gösterip ıı ıı dün hep. Dışarı çıkmak istedi ama ben annemdeyim gelirken bebek arabasını da getirmedim ancak kucakta çıkarabilirdim hava da soğuk diye çıkarmadım belki de dışarı çıkmak için o kadar huysuzlaştı

Valla öyle bir sen bir ben birde galiba M meraklibirkisi en çok bebikleri zorlayanlar 😂
Benim bebeğimin rahatsızlığı var ya ona bağlıyorum artık diş bile bir süre sonra geçiyor benimki hep ağlıyor hep huzursuz artıl kucağımda da taşıyamıyorum sanki 50 kilo yaşıyorum gibi kollarım ağrıyor sadece 9 kilo daha aşırı gücsüzleştim çok yıprandım heraşde 2 hafta içinde oğlum ameliyat olacak iyice psikolojim bozuldu

Benim bebeğimin rahatsızlığı var ya ona bağlıyorum artık diş bile bir süre sonra geçiyor benimki hep ağlıyor hep huzursuz artıl kucağımda da taşıyamıyorum sanki 50 kilo yaşıyorum gibi kollarım ağrıyor sadece 9 kilo daha aşırı gücsüzleştim çok yıprandım heraşde 2 hafta içinde oğlum ameliyat olacak iyice psikolojim bozuldu
İnşallah kolaylıkla geçer bu süreç rabbim yardımcınız olsun. Sağlıklı olsunlarda gerisi hallediliyor işte

Oy kıyamam ya inşallah sağlıkla atlatırsınız bu süreci 🙏🏻 taştan dolayı mı ameliyat olacak

Bende yatarak geçirdim hep çok zorladı beni 9 ay boyu kustum 😂 o zamandan belliydi benim ağzıma edeceği 😂
Bari hamileyken rahat verseydin be oğlum 🤣 benimki sağ olsun ilk 3 ay normal öyle ciddi bulantım olmadı 32. Haftaya kadar hamile gibi değildim bile 32 de bi rahim ağzında kısalma başladı doğuma kadar yattım sonra bir daha yatamadım 🤣

Paçama asılıp kıyamet koparan oğluma rağmen benim sunumculuk🤣

Eklentiler

• 1000065642.jpg
    1000065642.jpg
    79,4 KB · Görüntüleme: 45
Bari hamileyken rahat verseydin be oğlum 🤣 benimki sağ olsun ilk 3 ay normal öyle ciddi bulantım olmadı 32. Haftaya kadar hamile gibi değildim bile 32 de bi rahim ağzında kısalma başladı doğuma kadar yattım sonra bir daha yatamadım 🤣
İyi bari rahatlık vermiş sana 😂 bende o da yok

Çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatacaktır bu durumu. Bu arada kendinize de dikkat edin. Bebişler büyürken olan bizim gençliğe oldu:)

Back