- 4 Ağustos 2022
- 5.049
- 2.491
40ım çıktı hemen oldumRegl olmayan var mı emziren anneler? Hala reglolmadim 10 ay oldu acaba sizdr durum nedir?
Benimkinin doğum gününe 1 ay kaldı ama sanırım öyle büyük bir kutlama yapmayacağım fotoğraf çekimi düşünüyorum1 yaş doğum günü kutlayacak mısınız kutlayacaksanız birşey var mı aklınızda hazırlayacağınız konsept gibi birşeyler fotoğraf çekimi yapmak için
Aslında ev için de partiden diye bir site var instgrmdan da bakabilirsiniz orada konsept balonlar bile var bence güzel ve ev içi kutlama için yeterliBende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum
Ben de henüz olmadım, valla böyle çok iyi ama nereye kadar. 12. Aya kadar olmazsam doktoruma bir soracağımRegl olmayan var mı emziren anneler? Hala reglolmadim 10 ay oldu acaba sizdr durum nedir?
+1 bizdeBizim mesai başladı bakalım sabaha karşı kaçta uyuyacağız
Kızım tam 8 aylıkken 4 saatlik bir uçak yolculuğu yaptık. Önerim, travel sistem bebek arabanızı taşımaktansa kabine alınabilen (katlanan) bir kabin boy bebek arabası almanız olur böylece onca eşya ile uçak kapısında araba beklememiş olursunuz.Kızlar bebeğiyle uçuş yapan var mı? Yarın sabah uçuşumuz var dikkat etmem gereken birşey var mı acaba?
Çok teşekkürlerKızım tam 8 aylıkken 4 saatlik bir uçak yolculuğu yaptık. Önerim, travel sistem bebek arabanızı taşımaktansa kabine alınabilen (katlanan) bir kabin boy bebek arabası almanız olur böylece onca eşya ile uçak kapısında araba beklememiş olursunuz.
Ben çok eşya almıştım boşa taşımışım. Cama yapışıp dönebilen oyuncaklar, cırt cırtlı kitaplar ve diş kaşıyıcı oyuncaklar iş görür. Ben memede uyutmayı planlıyordum ama hiç ilgisini çekmedi :) kanguru çok işe yaradı hem sıra vs beklerken hem de uçak içinde dolaşırken. İniş ve kalkışta mutlaka emzirin, istemezse su içirin, o da olmazsa bi şeyler yedirin (sevebileceği meyve püresi veya pirinç patlağı vb). Battaniye taşımayın, onun yerine kat kat giydirin (kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu yün zıbın -İsveç'te yaşadığımız için- üstüne ince hırka, sonra polar giydirmiştim ben). İnsanlar bebek ağlayınca dik dik bakabilir, kimseyi umursamayın.
İyi yolculuklar :)
Ben 1 yumurta veriyorum içine yulaf unu yoğurt da ekleyince çok olursa bitiremiyor bazenKizlar 10 aylik bebek 1 tam yumurta yiyebilir mi? Sadece sarisini veriyordum ama artik sarisi ve beyaziyla tam yumurta vermek istiyorum cok mu gelir?
Bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum
Siz bir yer tutup mu yapmayı düşünüyorsunuz ben evde yaparımda evdede çok aşırı yer yok napacağım bilmiyorum çok kişi çağırmam zaten. Ama sütüdyo da fotoğraf çektirsek mi diye düşünüyorumAynen organizasyon bana da 5 bin TL dedi pasta kıyafet felan 7 8 bini bulur.
Ben uzun zamandır beyazını da veriyorum hatta beyazını daha çok seviyorKizlar 10 aylik bebek 1 tam yumurta yiyebilir mi? Sadece sarisini veriyordum ama artik sarisi ve beyaziyla tam yumurta vermek istiyorum cok mu gelir?
9 kilo, 5 numara bez kullanıyoruz.(Sleepy külot bez)Kızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
Prima 4 no 9 -9,5 kg arası suanKızlar bebeğiniz kaç kilo kaç numara bez kullanıyorsunuz
Sleepy cırtlı bez ile külot bez bedenlerinde farklılık var mı daha dar yada geniş9 kilo, 5 numara bez kullanıyoruz.(Sleepy külot bez)
Ya yok bı yer tutmak değil de çok kişi çağıralım diyo eşim e o kadar kişiyi çağırıp da uyduruk bişey yapamam diye düşündüm studyoda foto çekimini yapcam ben yaSiz bir yer tutup mu yapmayı düşünüyorsunuz ben evde yaparımda evdede çok aşırı yer yok napacağım bilmiyorum çok kişi çağırmam zaten. Ama sütüdyo da fotoğraf çektirsek mi diye düşünüyorum