2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
1 yaş doğum günü kutlayacak mısınız kutlayacaksanız birşey var mı aklınızda hazırlayacağınız konsept gibi birşeyler fotoğraf çekimi yapmak için
Benimkinin doğum gününe 1 ay kaldı ama sanırım öyle büyük bir kutlama yapmayacağım fotoğraf çekimi düşünüyorum

Bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum
Aslında ev için de partiden diye bir site var instgrmdan da bakabilirsiniz orada konsept balonlar bile var bence güzel ve ev içi kutlama için yeterli

Kızlar bebeğiyle uçuş yapan var mı? Yarın sabah uçuşumuz var dikkat etmem gereken birşey var mı acaba?

Kızlar bebeğiyle uçuş yapan var mı? Yarın sabah uçuşumuz var dikkat etmem gereken birşey var mı acaba?
Kızım tam 8 aylıkken 4 saatlik bir uçak yolculuğu yaptık. Önerim, travel sistem bebek arabanızı taşımaktansa kabine alınabilen (katlanan) bir kabin boy bebek arabası almanız olur böylece onca eşya ile uçak kapısında araba beklememiş olursunuz.
Ben çok eşya almıştım boşa taşımışım. Cama yapışıp dönebilen oyuncaklar, cırt cırtlı kitaplar ve diş kaşıyıcı oyuncaklar iş görür. Ben memede uyutmayı planlıyordum ama hiç ilgisini çekmedi :) kanguru çok işe yaradı hem sıra vs beklerken hem de uçak içinde dolaşırken. İniş ve kalkışta mutlaka emzirin, istemezse su içirin, o da olmazsa bi şeyler yedirin (sevebileceği meyve püresi veya pirinç patlağı vb). Battaniye taşımayın, onun yerine kat kat giydirin (kısa kollu zıbın üstüne uzun kollu yün zıbın -İsveç'te yaşadığımız için- üstüne ince hırka, sonra polar giydirmiştim ben). İnsanlar bebek ağlayınca dik dik bakabilir, kimseyi umursamayın.
İyi yolculuklar :)

Kizlar 10 aylik bebek 1 tam yumurta yiyebilir mi? Sadece sarisini veriyordum ama artik sarisi ve beyaziyla tam yumurta vermek istiyorum cok mu gelir?

Çok teşekkürler Allahtan 1 saat uçuşumuz memeyi de pek istemiyor. Uyuttum inşallah uçak kalkarsa gidecez

Bende kara kara onu düşünüyorum ne yapsam nasıl konsept yapsam diye organizasyonlara sordum gelip kurmaları 5000 TL pastası kıyafeti hazırlığı hadi neyse de şu süsleme işlerini hiç anlamıyorum

Aynen organizasyon bana da 5 bin TL dedi pasta kıyafet felan 7 8 bini bulur.
Siz bir yer tutup mu yapmayı düşünüyorsunuz ben evde yaparımda evdede çok aşırı yer yok napacağım bilmiyorum çok kişi çağırmam zaten. Ama sütüdyo da fotoğraf çektirsek mi diye düşünüyorum

Ya yok bı yer tutmak değil de çok kişi çağıralım diyo eşim e o kadar kişiyi çağırıp da uyduruk bişey yapamam diye düşündüm studyoda foto çekimini yapcam ben ya

Prima 6 Molfix 6 7, kullanıyorum 10,5 kilo ama ben Molfix sevdim Prima pipisinin ucuna iplik iplik bırakıyor pamuk olduğu için kız bebekler için Prima daha iyi bence Molfix zaten the best en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…