2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Kızlar ya cidden ben 2 saatte bir kalkmaya şükreder oldum ya 15 dk da 3 kere kalktı bu nedir ya gerçekten insanda sabır kalmıyor son 1 2 haftadır uykular daha berbat oldu en azından 2 2.5 saatte bir kalkmaya şükreder oldum sabaha kadar 10 dan fazla kalkıyoruz. Neden böyle nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum. Dişleri çıkıyor ondandır diyorum ama ne bilim ne yapmak lazım ben mi yapamıyorum uyutamıyormuyum diye düşünür oldum gerçekten çok zor böyle ya

Ua valla sebebini bilen yazsın bir buçuk haftadırda biz öyleyiz yani mafoldum geceleri zaten kalkıyıdum ama bu kalkmak değil hiç uyuymamak çıldırmak üzeriyiz evde ağlıyor ağlayarak uyanıyor kucağıma alana kadarda sakinleşmiuor asla yatakta bişekilde uyutsun diyemiyıruz uykuya dalmaları zorlaştı filan bi kötü oldu ya gecemiz gündüzümüze karıştı

Valla öyle benimki ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum gene sakinleşmiyor 10 dk sakinleştirmeye çalışıyorum diş midir nedir çözemiyorum

Bizimde 4haftadan fazladır böyle. Diş dedim gaz dedim vs ama bilmiyorum bitmiyorda. En büyük hatam destekli uyuması destek kesildiği an uyanıyor

Biz hastaydık dr a gitmiştik bişey yapmadı üç gün boyunca dahada durum ağırşaştı şimdi ateşli gece boyu ateş düşürmeye çalışıyorum yani durum ağırlaşıcaktı ben öngörebiliyorum bebeğim iştahsız öksürüyor ciğerlerden ve bir haftadırda geçmemiş tablo artmış , nasıl geçeceğini düşünüp yolluyolar bilmiyorum hem üzgünüm hem kızgınım bebeğim uykusuzluktan zaten yoruldu küçücük bünyesi şimdide ateşle boğuşuyor

Ateş düşürücü verdim ılık kompres yaptım hala yüksekti ateş Ilkk duş aldırdık bakalım inşallah düşsün geceden beri full ayaktayız gözümüzü kırpmadık ateşi yükseliyor diye

Çok geçmiş olsun kıyamam küçücük bedeni nelerle savaşıyor. Bizde geniz akıntılı burnu tıkanık bi hasta olduk çok zordu gerçekten

Bende bugün kızımı sağlık ocağına götürüp kulaklarına baktırcam. Muhtemelen diş sancısı kulağına vuruyor ama kulak enfeksiyonu olmadığını bilirsem içim rahat edecek. Çok üzülüyorum ya kulağına ve saçlarına saldırıyor

Aa benimkide aynısını yapıyor

Muhtemelen diş ve uyku gerilemesi birlikte böyle oldu

Kızlar benim bebişte sürekli kulağını tutuyordu ve huysuzdu geçen muayeneye gittik doktor hiç bir şeyi yok alışkanlık yapmış dedi sizinde öyledir umarım

Ayyy içim sıkılıyor aşırı bunaldım ağlamak istiyorum nedense regl olacağım bir yandan onun mutsuzluğu çöktü heralde hiç bir şey yapmak içimden gelmiyor kahvaltı hazırlamak bile gözümde büyüdü içimden gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…