2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    313
Benimki sabahlari muhallebi ve icine karisimlar yiyor hala sizce her gun bunu yapmam iyi mi baska bisey yemiyor
KOnu hakkında bilgi sahibi değilim ama olabildiğince pütürlü sonrada taneli vermeye çalıştım alışsın istiyodum hep bulamaç gibi sanki yemeklerin tadını alamıyormuş gibi geliyodu. Hala bazen öğürüyor ama yemeye devam ediyor bence alıştırmalısın ilerde seni zorlar diye düşünüyorum :/

Bizim sorunumuz taneli yememesi degil sevdigi seyleri yiyor taneli.yalnız kahvalti kulturu yok beyfendinin o yuzden zorlaniyorum.yumurtayi sadece haslayip biseylere karistiirnca yiyor,pankek sevmedi her turlusunu denedim,labne,peynir yiyor.bende ne vericegimi sasiriyorum en zorlandigim öğün kahvaltı.

Eğer etli yumurtalı yoğurtlu birşeyse yediği ben mutlaka banyo ediyorum çünkü oğlum bile olsa koku hassasiyetim var o yüzden mümkün olduğunca eline kokusuz birşeyler veriyorum ekmek gibi

Benim kızım da nefret ediyordu. Denemediğim pankek ve omlet kalmadı. En son dümdüz haşlayıp verdim yumurtayı eline. Şimdi ısırarak yiyor kendisi. Kokusu çok rahatsız edici ama ne yapayım en azından faydalı. Sarısına gelince bırakıyor. Sarısını da yoğurda karıştırıp veriyorum birkaç kaşık ancak yiyor.

Kızlar bende bir süredir ciddi anlamda konuşmak istememe durumu var yani şöyle biri bir şey anlatıyor ya yarısını dinleyip yarısını dinlemiyorum kısa cevap veriyorum uzun konuşmaya mecalim yok
Mental olarak yorgunuz canım çok normal dönem dönem hepimiz oluyoruz böyle.Bir iyi bir kötü derken neredeyse 1 yılı devirmek üzereyiz

Ben yapmıyorum o öğün yemek isterse yiyor yemek istemezse yemiyor.Artık kendi yediklerimizden veriyorum.Bazen iştahla yiyor bazen reddediyor ama hiç doyarcasına yemiyor bir süredir ısrar etmiyorum ama bu durum hala geçmedi ana öğünü hala mama ile karşılıyor bu durum beni üzüyor açıkcası. Bir de ben yedirirsem püskürtüyor önüne tek tek koyuyorum yemesi için kendi yemek istiyor.Doyarcasına yemiyor böyle de.Versem de tadına bakmadan püskürtüyor. Kahvaltıyı sadece güzel yapıyor karışım asla yemiyor. Domates salatalık yumurta omlet pankek zeytin peynir vb şeyler yiyor kahvaltıda

Pankeki muzlu falan denediniz mi birde yumurtalı ekmek kızartması mesela.

Eğer etli yumurtalı yoğurtlu birşeyse yediği ben mutlaka banyo ediyorum çünkü oğlum bile olsa koku hassasiyetim var o yüzden mümkün olduğunca eline kokusuz birşeyler veriyorum ekmek gibi
Ben bu ara çorbalarına falan sarımsak koyuyorum ( sarımsak eşime dokunduğu için evde normalde hiç bir yemeğe koymam) benimki fosır fosur sarımsak kokuyor geçen dişini fırçalamayı düşündüm dişi de yok oysa ki

Kızlar bende bir süredir ciddi anlamda konuşmak istememe durumu var yani şöyle biri bir şey anlatıyor ya yarısını dinleyip yarısını dinlemiyorum kısa cevap veriyorum uzun konuşmaya mecalim yok
O kadar haklısın ki gel sarilalim ben de biraz bebeksiz bir şeyler yapmak istiyorum yani her an onu düşünmek yemeğini düşünmek uykusunu düşünmek yordu beni biraz

Pankek denedim muzlu yemedi ama yumurtali ekmk denemedi yarin deniyebilirim.ekmegi nasil yaptiniz
Doktorumuz ekşi maya ekmegi alabilirsin yapmaazsan demisti bende hic yapmadim hep aldim. Ekmek dilimli içini kesip yapıyorum.

Muzlu pankek de muzu ezip yumurta goz karari un koyup yapiyorum muz tadi cok baskin muzu seviyorsa belki öyle de yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…