2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

Canım bu süreci daha rahat geçirmek için psikologla görüşmek ister misin ? Ben öyle yapacağım hatta yarına randevum var. Bence sen de düşünmelisin böylece hem psikolojik hem fizyolojik olarak daha az zarar görmüş olursun. Belki sabır etmek konusunda yardımı olabilir. Ve en çok buna ihtiyacımız olacak çünkü hamile kalsak bile bu süreç bolca beklemeyi ve sabırlı olmayı gerektiyor. Gelecekteki bebeğimizin iyiliği için de psikolojik olarak güçlü olmamız gerektiğini düşünüyorum.
Size benim psikolağa gitmem gerektiğini düşündürecek ne yapmış olabilirim?

Stresli gözüküyorsun ve bu konuyu fazla takıntı yapmışsın. Burada okuduğum kadarıyla gündelik hayatını da etkiliyor. Ayrıca hasta olma korkun var. Bunları sağlıklı bir şekilde atlatabilmen için tavsiye verdim. Psikoloğa gitmek veya psikoloğa gidilmesi yönünde tavsiye vermek kötü değil. Zaten kötü ya da aşağılanacak bir şey olsa kendim gitmezdim

Ne kadar iyi niyetle yazılmış bir mesajı dahi pozitif olarak algılayamıyorsunuz. Bende sizin için arkadaşla aynı şeyi düşünüyorum. Bana bunu düsündürten ne diye sorarsaniz herkesin stresli kaygili oldugu bir dönemde siz mesajlarinizdan ayni seyleri son kez sorucam diyip sormanizdan cok daha üst seviyede yasiyor ve yönetemiyor olusunuz. Ve eklemek isterim ki psikolojik olarak zarar görmemek adina bende su an bu arayistayim.

Stresli gözüküyorsun ve bu konuyu fazla takıntı yapmışsın. Burada okuduğum kadarıyla gündelik hayatını da etkiliyor. Ayrıca hasta olma korkun var. Bunları sağlıklı bir şekilde atlatabilmen için tavsiye verdim. Psikoloğa gitmek veya psikoloğa gidilmesi yönünde tavsiye vermek kötü değil. Zaten kötü ya da aşağılanacak bir şey olsa kendim gitmezdim
Yo bunun kötü bir şey olduğunu düşünmüyoru art niyetli bir soru da sormadım benim hissetmediğim yada görmediğim neyi gördünüz diye merak ettim teşekkür ederim tavsiyeniz için

Hanımlar benim bugün adet olmam lazımdı ama olmadım, erken gebelik testi yaptım artimed onda negatif duruyor hastanede kandan baktırmalı mıyım
Ben idrar testinde net ikinci çizgi görmeden kan testi vermeyi düşünmüyorum artık ama emin olayım uğraştırmasın diyorsan birkaç gün bekleyip kan ver canım hem varsa da değerin yükselmiş olur.

Ne kadar iyi niyetle yazılmış bir mesajı dahi pozitif olarak algılayamıyorsunuz. Bende sizin için arkadaşla aynı şeyi düşünüyorum. Bana bunu düsündürten ne diye sorarsaniz herkesin stresli kaygili oldugu bir dönemde siz mesajlarinizdan ayni seyleri son kez sorucam diyip sormanizdan cok daha üst seviyede yasiyor ve yönetemiyor olusunuz. Ve eklemek isterim ki psikolojik olarak zarar görmemek adina bende su an bu arayistayim.
Algılayamıyor muyum ben saldırgan bir üslup yada karşımdakini suçlar bir dil kullanmadım

oldum oldum ama sildirdim adımı. sürekli giriyordum, bağımlı olmuştum.
sonra gittim ocak grubuna eklettim. burayı da arada açıp okuyorum
Ben de hem ordayım hem burda. Şimdi gördüm adını batlarımız yakın yine. Fazla girince takıntı oluyor gerçekten ama ara ara girip bakmak da güzel burda pozitif testleri gördükçe motive oluyorum.

Kızlar bi yorum bekliyorum adetime 2 gün var yumurtlamada 9 günü

Eklentiler

• 6FEE512A-48E8-4E69-A8B1-C2222A83B3FF.jpeg
    6FEE512A-48E8-4E69-A8B1-C2222A83B3FF.jpeg
    49,1 KB · Görüntüleme: 30
Ben de hem ordayım hem burda. Şimdi gördüm adını batlarımız yakın yine. Fazla girince takıntı oluyor gerçekten ama ara ara girip bakmak da güzel burda pozitif testleri gördükçe motive oluyorum.
evet evet arada bakmak iyi geliyor. pozitifler insanı heveslendiriyor :) bende bugün ovülasyona başlıcam. düşük olmuştu ya benim geçen ay. o yüzden bi ovülasyon denicem.
senin yumurtlama tembelliğin mi varmış. şimdi geriye dönük okudum. çörek otu kürünü düşündün mü ?
ben onu yapacaktım ama durduk yere yapınca kist yapıyor diye okudum.vazgeçtim

evet evet arada bakmak iyi geliyor. pozitifler insanı heveslendiriyor :) bende bugün ovülasyona başlıcam. düşük olmuştu ya benim geçen ay. o yüzden bi ovülasyon denicem.
senin yumurtlama tembelliğin mi varmış. şimdi geriye dönük okudum. çörek otu kürünü düşündün mü ?
ben onu yapacaktım ama durduk yere yapınca kist yapıyor diye okudum.vazgeçtim
Evet doktor öyle söyledi pcos var bi de. Hayır, hiç denemedim onları. Birkaç ay daha deneyip olmazsa ovulasyon deneyeceğim onunla da olmazsa doktora gidip tedavi olurum. Şu an kendiliğimden hamile kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki yanlış yapıyorum ama böylesi daha heyecanlı geliyor zaten acelem de yok mayıs-haziran ayında taşınma durumum da var akışına bırakayım diyorum. Evet, hatırladım şimdi düşüğün olduğunu canım tekrar üzgünüm kaybın için. Bence doğal kürleri de doktora sorup kullanmak lazım çünkü bir yerden tedavi ederken diğer yandan başka şeyleri bozabilir

Evet doktor öyle söyledi pcos var bi de. Hayır, hiç denemedim onları. Birkaç ay daha deneyip olmazsa ovulasyon deneyeceğim onunla da olmazsa doktora gidip tedavi olurum. Şu an kendiliğimden hamile kalmak istiyorum. Bilmiyorum belki yanlış yapıyorum ama böylesi daha heyecanlı geliyor zaten acelem de yok mayıs-haziran ayında taşınma durumum da var akışına bırakayım diyorum. Evet, hatırladım şimdi düşüğün olduğunu canım tekrar üzgünüm kaybın için. Bence doğal kürleri de doktora sorup kullanmak lazım çünkü bir yerden tedavi ederken diğer yandan başka şeyleri bozabilir
bizde eşimle normal bırakalım bakalım dedik 2. ayda burada buldum kendimi. insan düşünüyor ne zaman olacak, bu ay mı olacak, şimdi mi olacak :KK70:
yok zaten durduk yere kür yapmam. anca havuç, avokado :)

bizde eşimle normal bırakalım bakalım dedik 2. ayda burada buldum kendimi. insan düşünüyor ne zaman olacak, bu ay mı olacak, şimdi mi olacak :KK70:
yok zaten durduk yere kür yapmam. anca havuç, avokado :)
O kadar heyecan ve sabırsızlık normal bence zaten kaç defa bu süreci yaşayacağız ki her şeyin tadını çıkarmak lazım diye düşünüyorum 🙂

X