- 8 Aralık 2022
- 1.299
- 1.382
- 63
- 31
Ahaha en sevdiğim en sonunda hakli olduğunu gormesiAynı durumu bende bayram da yaşamıştım benden yaşça küçük bir kuzenin eşiyle görüşmemi istiyordu ama koz bana kıl yani ayrıca hiç anlaşamadığım bir tip kız beni her yerden engellemiş üstüne cağnım kocam e gel sen bunla konuş o da seninle konuşur aranızda bir şey olmasın demez mi Allahım resmen 2 gün evde ateşli bomba gibi gezdim .ayrıca kendini bir halt sanan sevgili küçük gelinimiz bizimle aynı ortama bile girmedi de cağnım kocam ne kadar haklı olduğumu sonradan anlayıp pişman oldu .Şu hamilelik bir bitsin de o kızlada minik bir hesaplaşmam olacak çok gerginim hahahahah
Bizim daha haftamız küçük bebeğin haraketini hiss etmiyoruz bile. Sen yine doktoru dinle evham yapma inşallah geçer enfeksiyon ilaçsız zor olur doktorunla konuş dediklerini yap benceArkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fakat idrarımda yanma yok sadece çok kasık ağrılarım var. Dünde extra baş ağrısı eklenince acile gittik. Şimdiye kadar hep düşüktü tansiyonum gitmeden 1-2 saat öncede ölçümde düşük çıkmıştı ve ani yükselme oldu doktor enfeksiyonun var çok dedi. Serum takıldı ve evde de kullanmam için ilaç verdi. İlk antibiyotik ilacını aldım, ama anında ne yediysem geri çıkardım ilaç yine de etki yapar mı? Bebeğime zarar verir mi bu enfeksiyon doktor sürekli kanaman var mı, su geldi mi diye soru sordu. Bebeğim hareket ediyor ama şu an canım çok yanıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Burası şubat anneleri grubu doğum yapacağınız ayın grubuna yazıp bilgi alışverişi yaparsınız sizin için daha iyi olur biz daha 2,5 aylığızArkadaşlar 21 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fakat idrarımda yanma yok sadece çok kasık ağrılarım var. Dünde extra baş ağrısı eklenince acile gittik. Şimdiye kadar hep düşüktü tansiyonum gitmeden 1-2 saat öncede ölçümde düşük çıkmıştı ve ani yükselme oldu doktor enfeksiyonun var çok dedi. Serum takıldı ve evde de kullanmam için ilaç verdi. İlk antibiyotik ilacını aldım, ama anında ne yediysem geri çıkardım ilaç yine de etki yapar mı? Bebeğime zarar verir mi bu enfeksiyon doktor sürekli kanaman var mı, su geldi mi diye soru sordu. Bebeğim hareket ediyor ama şu an canım çok yanıyor. Bunu yaşayan var mı aranızda
Bende de ya bugün bel ağrısı ile uyandımKızlar ya belimde karnımda bebeğin olduğu yerlerde çok ağrım var durduk yerde
Kanama falan yok şimdilik
Normal mi ya neden ağrıdı ki biranda
Sonucu ne zaman çıkar peki?Yarın ben fetal DNA yaptırıyorum riske atmak istemedim. Cinsiyeti de böylece öğrenmiş olacağım
Enfeksiyon bebeği kaybetmeye kadar yol açabiliyormuş zaten. Bu yüzden dün acilde sürekli doktor kanamanın var mı, suyun geldi mi diye sordu. Şükürler olsun her şey yolunda şimdi. Sabah ağrı kesici alıp uyudum. İlaçlarımı da kullanacağım. Rabbim kimseye bu acıyı ve ağrıyı nasip etmesin. Kasıklarımda ağrım vardı, idrarımı yaparken canım yanmıyordu. Bebek büyüdüğü için ağrı olur dediler, ama ben dayanamıyordum ve enfeksiyon çıktı. Enfeksiyon illa idrarda yanma yapar diye düşünmemelimişiz. Buradan enfeksiyon geçirecek herkeste lütfen aksatmadan gitsin hastaneye Alalh korusun bebeklerimizi. Biz şu an düne ve sabaha oranla daha iyiyiz. Parol içerek ağrıları dindiriyorum. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederimBizim daha haftamız küçük bebeğin haraketini hiss etmiyoruz bile. Sen yine doktoru dinle evham yapma inşallah geçer enfeksiyon ilaçsız zor olur doktorunla konuş dediklerini yap bence
Özelde yaptırıyorum çok sürmez sanırım 10. Haftadayım dogruluk yüzdesi daha yüksek ve daha erken bakılıyor diye karar verdimSonucu ne zaman çıkar peki?
Ya burada bir çok kişi fetal dna bahsediyor ama benim yapılcak testlerimde fetal eko var getal dna diye birşey yokkiYarın ben fetal DNA yaptırıyorum riske atmak istemedim. Cinsiyeti de böylece öğrenmiş olacağım
Özele gidiyorum ama fetal eko devlette yapılacak benim orayla anlaşmalılar sanırımYa burada bir çok kişi fetal dna bahsediyor ama benim yapılcak testlerimde fetal eko var getal dna diye birşey yokki
Bu özel kliniklerde yapılan bir test devlette ikili tarama oluyor ya 12. Hafta gibi orda atıyorum %90 oranında doğru diyorlar burada doğruluk oranı çok daha yüksek bir sonuç geliyor hem de onuncu haftadan itibaren yapılabiliyor bebek böyle bir sürü genetik hastalığa karşı taranıyor otomatikmen cinsiyet de belli olmuş oluyor kromozom dizilişinden dolayıYa burada bir çok kişi fetal dna bahsediyor ama benim yapılcak testlerimde fetal eko var getal dna diye birşey yokki
Fetal eko kalple ilgili fetal DNA Down sendromu ve birçok genetik hastalıgın taranması ile ilgili Farklı testlerÖzele gidiyorum ama fetal eko devlette yapılacak benim orayla anlaşmalılar sanırım
Hangi şehirde ne kadara yaptırıyorsunuz bizdeYarın ben fetal DNA yaptırıyorum riske atmak istemedim. Cinsiyeti de böylece öğrenmiş olacağım
İstanbul’da yaptırıyorum biraz indirimle 6500 dediler bir tanıdık Yardımcı oldu size ne kadar diyorlarHangi şehirde ne kadara yaptırıyorsunuz bizde
yaptırmak istiyoruz ama fiyatlar baya yüksek
Ozaman fetal dna ikili tarama diye geçiyor ozaman ikili taramada bakıyorlar zaten down sendromu benim doktorum hiç fetal dna dan bahsetmedi çünküFetal eko kalple ilgili fetal DNA Down sendromu ve birçok genetik hastalıgın taranması ile ilgili Farklı testler
Ankara’da 9 bin tl demişlerdi bilemiyorum belki 2 li taramadan çıkacak sonuca göre yaptırırımİstanbul’da yaptırıyorum biraz indirimle 6500 dediler bir tanıdık Yardımcı oldu size ne kadar diyorlar
Hmm anladım ben yinede bir sorayım doktoruma fetal dnayıBu özel kliniklerde yapılan bir test devlette ikili tarama oluyor ya 12. Hafta gibi orda atıyorum %90 oranında doğru diyorlar burada doğruluk oranı çok daha yüksek bir sonuç geliyor hem de onuncu haftadan itibaren yapılabiliyor bebek böyle bir sürü genetik hastalığa karşı taranıyor otomatikmen cinsiyet de belli olmuş oluyor kromozom dizilişinden dolayı
Çok iyi ankarada 2 firma ile görüştüm biri 450 dolar diğeri 400 dolar dedilerİstanbul’da yaptırıyorum biraz indirimle 6500 dediler bir tanıdık Yardımcı oldu size ne kadar diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?