2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ahaha en sevdiğim en sonunda hakli olduğunu gormesi yaz not al unuturuz falan. Ben her seferinde hamileyim ben bak inan artık duygularıma destek ol germe beni üzme bebeği falan diye tehtit ediyorum

Bizim daha haftamız küçük bebeğin haraketini hiss etmiyoruz bile. Sen yine doktoru dinle evham yapma inşallah geçer enfeksiyon ilaçsız zor olur doktorunla konuş dediklerini yap bence

Kızlar gittiğim gün 10+4 dün bir önceki gidişim 6+2 di ona göre hesapladım ama ultrasonda 11+1 mi görünüyor anlayamadım ben eğer öyleyse haftaya 12+larda olcağım için mi beni ikili teste çağırdı acaba

Eklentiler

• 4712E548-B5F9-487F-BA5B-5C5BC2198B38.webp
    49,6 KB · Görüntüleme: 42
Burası şubat anneleri grubu doğum yapacağınız ayın grubuna yazıp bilgi alışverişi yaparsınız sizin için daha iyi olur biz daha 2,5 aylığız

Bizim daha haftamız küçük bebeğin haraketini hiss etmiyoruz bile. Sen yine doktoru dinle evham yapma inşallah geçer enfeksiyon ilaçsız zor olur doktorunla konuş dediklerini yap bence
Enfeksiyon bebeği kaybetmeye kadar yol açabiliyormuş zaten. Bu yüzden dün acilde sürekli doktor kanamanın var mı, suyun geldi mi diye sordu. Şükürler olsun her şey yolunda şimdi. Sabah ağrı kesici alıp uyudum. İlaçlarımı da kullanacağım. Rabbim kimseye bu acıyı ve ağrıyı nasip etmesin. Kasıklarımda ağrım vardı, idrarımı yaparken canım yanmıyordu. Bebek büyüdüğü için ağrı olur dediler, ama ben dayanamıyordum ve enfeksiyon çıktı. Enfeksiyon illa idrarda yanma yapar diye düşünmemelimişiz. Buradan enfeksiyon geçirecek herkeste lütfen aksatmadan gitsin hastaneye Alalh korusun bebeklerimizi. Biz şu an düne ve sabaha oranla daha iyiyiz. Parol içerek ağrıları dindiriyorum. Yorumunuz içinde çok teşekkür ederim

Ya burada bir çok kişi fetal dna bahsediyor ama benim yapılcak testlerimde fetal eko var getal dna diye birşey yokki
Bu özel kliniklerde yapılan bir test devlette ikili tarama oluyor ya 12. Hafta gibi orda atıyorum %90 oranında doğru diyorlar burada doğruluk oranı çok daha yüksek bir sonuç geliyor hem de onuncu haftadan itibaren yapılabiliyor bebek böyle bir sürü genetik hastalığa karşı taranıyor otomatikmen cinsiyet de belli olmuş oluyor kromozom dizilişinden dolayı

Fetal eko kalple ilgili fetal DNA Down sendromu ve birçok genetik hastalıgın taranması ile ilgili Farklı testler
Ozaman fetal dna ikili tarama diye geçiyor ozaman ikili taramada bakıyorlar zaten down sendromu benim doktorum hiç fetal dna dan bahsetmedi çünkü

Hmm anladım ben yinede bir sorayım doktoruma fetal dnayı

Tek basima ucak yolculuguna cikiyorum. Bavul indir kaldir yapicam ki 20-21 kg kendisi. Hatta sabah bavulla ugrasirken biraz kaldirdim ve simdi sag kasigimda agri var. Yol boyunca dikkat edicem ama icim icimi yiyiyor. Her sey yolunda gider umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…