2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ozaman fetal dna ikili tarama diye geçiyor ozaman ikili taramada bakıyorlar zaten down sendromu benim doktorum hiç fetal dna dan bahsetmedi çünkü
İşte ikili tarama tüm devlet hastanelerinde ücretsiz fetal DNA para ile bakılan, ikili taramadan daha erken bakılan ve daha hassas sonuç veren bir test. Zorunlu değil tamamen tercihe kalmış

Kızlar selam size bugün başıma gelen olayı anlatayım sabah kahvaltıda ayıptır söylemesi menemen yedim süzme peynir eşliğinde daha sonra 2 gibi dün akşamdan kalan küçük bir dilim çikolatalı pasta bir bardak limonata bir çiğ köfte ve bir su böreği yedim çok affedersiniz daha sonra 5-6 sayfa kitap okudum ve çarpıntım başladı daha sonra uykum geldi su içtim ve televizyona bakayım diye uzandım televizyonun sesi ile aynı o ilk zamanlardaki gibi uyumuşum ne zamandır öyle dalıp uyuyup gitmiyordum ama şu anda böyle bir şey oldu ben de korkuyorum şekerim mi yükseldi acaba diye bilen Var mı şekerin yükselmesi ne veya bu durum nedir böyle mi oluyor yoksa ben mi abartıyorum şu anda normalde şekerim yok çok da tatlı yemiyorum üç aydır bir anda yüklendim o yüzden ne oldu acaba?

Ne kadarmış ayrıntılı ultrason sizin orada ? 2500 tl dediler bize
ayrıntılı ultrason ile ikili test farklı mı? ben ilk ayrıntılı ultrasona girdim sonra kan verdim. kan sonucu yarın belli olacak.
toplam 1800 /1900 öyle bir şey tuttu sanırım

ben de güvenemiyorum çok yakınımda bir sürü hastahane var ama eski doktoruma başladım yine. ilk tüp bebek denememizde bebeğimin kalbi durmuştu inanmayıp öylesine bir de bu hastaneye gidelim demiştik tesadüfen boştaki doktor oydu baktı. beni o kadar güzel bilgilendirdi ki kendi tüp bebek doktorundan daha çok bilgi verdi orada kürtaj oldum. bir daha hamile kalırsam yine gideceğim demiştim. oğlum da tüp bebek 8 haftadan sonra hemen gittik şimdi ki doktora başladık. doğumumu da her şeyimizi yaptı . şimdi yine ona başladım. istanbuldaysanız beylikdüzü medilife ali hoca tek sorun ben çok kilo aldım ve kiloyu hiç sevmiyor hemen söylendi

Yemeklerden sonra bendede kalp çarpıntısı oluyor Hamilelikten öncede oluyordu sonrada ama şuan hem havalar sıcak hem de yemeklerden sonra ağırlık çöküyor bence normal bende çok yediğim zaman bana da ağırlık çöküp uykum gelir

İstanbulda bende ossit dondurma islemimi yapmistm amerikan hst teksen hocada.ama tup bebegi konak hst tup bebekde yaptirdim kocaelide yasiyorum.ve malesef bende ilaclardan dolayi 3 ayda 10kusur kilo aldim ve suan 3. Ayim bitiyor 84 kiloyum cok korkuyorum o yuzden.boyum 1.73 belli olmasada kiloluyim

sizin kilonuz benimkinin yanında hiç bir şey maalesef ben çok kiloluyum 1.72 boyunda 90 kiloydum 10 kilo falan aldım. ya kimse inanmıyor ama ben normalden daha az yedim bu hamilelik sürecimde. akşm abue çuburu falan hep kestim. anlamadım nasıl bu kadar arttı. ben de iğne ilaca yordum benim tüp bebek doktorum da çok fazla ilaç verdi dedim yan etki mi yaptı. çünkü sabah akşam sürekli iğne ilaç fitil artık birbirine girdi bazen çuval çuval ilaç aldım iki ayda. doktor olmazsa diyetisyene yönlendireceğim dedi. belkidw gitmem gerek bilmiyorum midem de çok bulanıyordu hep kuru kraker yedim acaba onlarda mı etkili oldu bilmiyorum

Kızlar kanamam oldu progestan başladı doktor şuan bebeğim iyi ama devamı olmaz inşallah dualarınızı bekliyorum
kaç haftalıksın canım benim de 5/6 da oldu kanamam . bir gün sürdü ben zaten progestan iğne ve ilaç kullanıyordum fitil verdi iki gün kullandım sonra çok şükür daha olmadı . bol bol dinlen stres yapma

Kızlar uzandığınız zaman sizin de göbeğiniz atıyor mu? Burdan geçen damardan falan mı bebek mi daha önce hiç vücudumu incelememişim ondan önceden var mıydı bilmiyorum sürekli aynı ritimde hareket ediyor bebek fikri saçma galiba ama zayıfım diye görülüyor mu acaba dedim

Evet tık tık atıyor hatta gece söyleniyorum hep

geçen gün bir yerde okudum anneye ilk kendini hissettirmeleri diyordu doğru mu bilmiyorım. ben kiloluyum dışarıdan göremiyorum ama bebeğin olduğu yerde içeriden kıpırtı hissediyorum. ilk çocuğumda bu kadar erken hissetmemiştim i. ikincilerde daha çok anlaşılıyor dediler.

Kızlar doğum kararı için çok erken ama yine de sormak istiyorum muhtemelen sezaryen olurum gibi geliyor bana ama spinal vs sanmıyorum panik atağım olduğu için cok panik olurum genel anestezi ile uyu uyan bitti daha mantıklı geliyor (birçok kez genel anestezi oldum estetik vs) cok rahattı acaba bu seçenek bize mi ait oluyor yoksa spinale mi zorlarlar biraz kafayı taktım da

kızlar bu haftalarda ultrasonla bile zor duyarken dıştan hissetmemizin imkanı varmı sizce
Bu normal birşey herkesin göbegi atar.
Özellikle sırt üstü yatıp biraz hareketsiz beklerseniz daha iyi hissedersiniz halk arasında bunu hissetmeyenlere göbegi düşmüş denir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…