• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Ben bruna sıkılan spreyle ilgili sorun yaşamıyorum. Aksine tuhaf bir zevk alıyor çocuğum. Ama sorunum şu. Açmıyor. Gece inanılmaz tıkanık burnu. Yaşlı amca gibi horluyor. Genzine kadar açacak bişey lazım bana.
Ben hala serum suyu ile temizliyorum.. doktor burun temizlenmeden sıkılan spreyin bı faydasi yok demisti.. o yüzden önce temziliyorum ilerleyen saatlerde hala tikaniklik varsa sonra sıkıyorum spreyi

Ben beşiğine koyup odadan çıkmıyorum ki keşke yapabilsem ama bende o kadar sabır yok aynı şekilde eşimde de evde kıyamet kopar.
Ben de odadan çıkmıyorum. Yanında duruyorum. Ama beşiğinden kalkmaya çalıştıkça hop geri yatağa ittiriyorum:) bit kadar boyunla benle savaşamazsın diyerek en sonunda pes ettirdim. :))) yalnız cidden çok fena ağlıyorlar başta. Ben böyle travma geçirecek falan sanıyordum. Psikılojim bozuluyordu. O kısımları hep eşim halleti. Yani burda size anlatması kolay tabi de ben de yapamadım yani. Destekçi olmadan zor.

Bugün 4 yaşında kızı olan bir arkadaşıma gittim. Arkadaşlar şöyle bir tespitim var. Bazı anneler babalar, 2 yaş 3 yaş 4 yaş krizi gibi terimlerin arkasına sığınarak çocuklarındaki davranışsal sorunları görmezden geliyor. Kız inanılmaz ilgi çekmeye çalışıyor. Şımarıyor. Durduk yere ağlıyor inat ediyor. Annesi de 4 yaş krizi diyor. Halbuki çocuğun bir sorunu var. O kadar belli ki. İhmal edilmiş. Tv tablet bağımlısı yapılmış. Ve ailesiyle bağ kurmaya çalışıyor. Başaramadıkça da öfke nçbetine giriyor.

Çocuk büyütmek çok zahmetli bir iş ya. Vallahi çok zor.

Kizlar şu burun açma olayı sizde de bı eziyet haline döndü mü? Bı yandan kollarını tutuyroum bı yandan açmaya çalışıyorum çok zor oluyo gerçekten bu olay
Evet hiç alışmıyor hep kıyamet koparıyor, aspiratör ile mi çekiyorsun

Ben bruna sıkılan spreyle ilgili sorun yaşamıyorum. Aksine tuhaf bir zevk alıyor çocuğum. Ama sorunum şu. Açmıyor. Gece inanılmaz tıkanık burnu. Yaşlı amca gibi horluyor. Genzine kadar açacak bişey lazım bana.
Spreye benimki de sorun yapmıyor ama aspiratör ile açmaya çalışınca çok ağlıyor izin vermiyor

Kızlar 2 3 gündür inanılmaz uykuya direniyor bugün de 9 saat olacak nerdeyse uyumadı, uykusuzluktan sallanıyor uyutmama izin dahi vermiyor, yatırıyorum geri kalkıyor zorlayınca çığlık kıyamet ay noldu böyle, 6 saat felan uyumazdı da böylesi de ney dün 8 saat bugün 9 saattir ayakta hala da uyumaya niyeti yok, yürümeye başladı ondan diyorum ama vallahi çok yoruldum hiç dinlenemiyorum

Hala uyumak istemiyor yorgunluktan pertim yine galiba zorla uyutacağım, şuan hüngür hüngür ağlıyor ter içinde kaldı :( kendimi çok kötü hissediyorum ama saatlerdir bekliyorum uyumuyor en son zorla uyutmaya mecbur kalıyorum ağlaya ağlaya uykuya daldı dün bugünde öyle olacak sanırım :(

Burun temizlemek cok zor gercekten,cok fena tikali burnu.hirildiyor,nefes alamiyor ama cektirmiyor..bu isin baska yolu yokmu acaba,ben hortumun biri agzimda olan aletle cekmeye calisiyorum.daha pratik burun temizliyen ne bileyim otomatik hizlica cekilen pratik bir marka varmi sizlerin kullandigi

Burun temizlemek cok zor gercekten,cok fena tikali burnu.hirildiyor,nefes alamiyor ama cektirmiyor..bu isin baska yolu yokmu acaba,ben hortumun biri agzimda olan aletle cekmeye calisiyorum.daha pratik burun temizliyen ne bileyim otomatik hizlica cekilen pratik bir marka varmi sizlerin kullandigi
Ay oğlum grip olduğunda burun çekme hortumla ağzımda olan kullanıyorum hep gribim oluyor bana bulaşıyor 😢😓 mecburen burun aspiratöru Alicam şuan araştırıyorum

Kizlar şu burun açma olayı sizde de bı eziyet haline döndü mü? Bı yandan kollarını tutuyroum bı yandan açmaya çalışıyorum çok zor oluyo gerçekten bu olay
Benim kızım da burun açma işleminden nefret ediyor. Otomatik aspiratör aldım pek memnun kalmadım. Sonra baby vac aldım neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Eğer almadıysan muhakkak tavsiye ederim çok güzel temizliyor. Bence hastane aspiratörüne en yakını baby vac. Bebek büyütülen her evde olmalı.

Back
X