2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Beni çok üzdün çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin

Gecmis olsun dua ediyorum sizin icin şifa bulsun çabucak bebegin

Allah'ım yardımcın olsun canım çok büyük geçmiş olsun dualarımız sizinle

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah yavruna

Hangi oğlun büyüğün mü küçüğün mü? Rabbim şifa versin tez zaman da iyileşsin inşallah.. Keşke doktor kendi sevk etseydi öncelik sırası olurdu hiç olmazsa

Çol geçmiş olsun rabbim şifa versin eşin bir an önce sigarayı bırakmalı

Oy canımsın nasıl teşhis konuldu nasıl farkedildi

Çok geçmiş olsun çabucak iyi olsun inşallah

Ağlamaktan helak oldum aklıma kötü kötü şeyler geliyor geçmeyen hırıltu tıkanıklık belırtılerıymıs kaç kere fılm cekıldı çıkmadı dünkü doktor sağ sol ayrı ayrı akcıger fılmı ıstedı o souledı bısı olmaz demı yavruma küçücük daha masum rabbım dermansız dert vermesın yanıyır ıcım çocuk gogus hastalıkları bölümü de her hastanede yok meram Tıp ve konya cıcuk saglıgı hastanesındr var çıldıracam ya

Ankara'ya gideyim dıyorum büyük çocuğumu bırakacak kımse yok yazılı haftası zaten orada dan rendavu sıkıntı offf allahım sen çok büyüksün vatdır bıldıgın rabbım senın emanetın yarabbım hayırlısı hereeyın sureklı hava alması lazımmmıs çocuğun bugüne kadar nasıl brllı olmadı bıde ben ıkıncı ölü gebelıgım yüksek rısklı gebelıktı efeyı hep ayrıntılı ultrason aldılar o yüzden

Benim de gözlerimi doldurdun kötü düşünme lütfen dua edelim iyi sonuç çıkacak

Kötü düşünme canım inşallah efe çok rahat bi şekilde atlatacaktır

Canım sakin olmaya çalış bebeğin için iyi olacak baksana farkedildi hemen tedaviye başlarsınız. Başka şehirde randevu bak Ankara'da ailen vardı oraya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…