2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kızlar oğlum hasta oluyor galiba :KK43: burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez

Kızlar oğlum hasta oluyor galiba :KK43: burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez
Su ile açarak sabah kahvaltı öncesi pekmez veriyordum ben, burnu için de en azından gece yatmadan önce serum fizyolojik ile yıkama yapıyorduk.

Kızlar bebegin kulak arkası damari şişmiş baya belirgin. Böyle baş parmak kadar dişten dolayi olabilir mi doktora gideceğim başka biride böyle durum yaşadımı

Ağlamaktan helak oldum aklıma kötü kötü şeyler geliyor geçmeyen hırıltu tıkanıklık belırtılerıymıs kaç kere fılm cekıldı çıkmadı dünkü doktor sağ sol ayrı ayrı akcıger fılmı ıstedı o souledı bısı olmaz demı yavruma küçücük daha masum rabbım dermansız dert vermesın yanıyır ıcım çocuk gogus hastalıkları bölümü de her hastanede yok meram Tıp ve konya cıcuk saglıgı hastanesındr var çıldıracam ya
Acil sifalar diliyorum umarim sonuclar temiz çıkar 🤲🏻

Çok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda
Kuzum çok geçmiş olsun. Ne olur üzülme. Rabbım dermansız dert vermez. Erken teşhis konulmuş. Hani onu bilmiyorum ama benim yeğenimin bobrekle alakalı sorunu vardı büyüme falan büyüdükçe düzelir demişti. Vucut gelişim gösterdikleri orantilaniyor. Lütfen bizi haberdar et ne üzülme. Ne olursun. Rabbım şifasını verir.

Lenflerde şişlik var başka bir yerdedir geldi elime. Disten olur mu ki sürekli gribal enfeksiyon yapmıştır dimi :KK43:

Çok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda
Cokk geçmiş olsun kuzum ya, Rabbim acil şifalar versin inşallah

X