- 9 Haziran 2023
- 3.321
- 2.486
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.221
Araştır yoruz tanıdık bılmem neCanım sakin olmaya çalış bebeğin için iyi olacak baksana farkedildi hemen tedaviye başlarsınız. Başka şehirde randevu bak Ankara'da ailen vardı oraya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Araştır yoruz tanıdık bılmem neCanım sakin olmaya çalış bebeğin için iyi olacak baksana farkedildi hemen tedaviye başlarsınız. Başka şehirde randevu bak Ankara'da ailen vardı oraya bak
Canım dualarımız sizinle Allah işlerini kolaylaştıran şifa versin inşallah13 kasımda rendavuyu qldım onuda kaçırmayın dıye eğer erkene cekebılıreek iptal edecek
Bilmiyorum kuzum araştırdın mı neymiş riskli bir durum mu tedavisi vardır illa kiHıc etrafınıDa kalp büyümesi dıye bısı duydunuz mu sıreklı ayaktayım hıc uyumuyırum
Kafam almıyor yazılanları desemBilmiyorum kuzum araştırdın mı neymiş riskli bir durum mu tedavisi vardır illa ki
Su ile açarak sabah kahvaltı öncesi pekmez veriyordum ben, burnu için de en azından gece yatmadan önce serum fizyolojik ile yıkama yapıyorduk.Kızlar oğlum hasta oluyor galiba burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez
Merhaba. Hayır hiçbir sorun yaşamadım normaldifeyzaben merhaba benim bebeğimizde kafası 3 hafta ileride. Bir sorun yaşadınız mı? Doğduktan sonra kafası nasıldı?
Burnunu hep aç canım terlemesın cogalmasın öksürüğü Kuzu'nunKızlar oğlum hasta oluyor galiba burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez
Sağol canım dişten dolayı alnı hep terliyorBurnunu hep aç canım terlemesın cogalmasın öksürüğü Kuzu'nun
Acil sifalar diliyorum umarim sonuclar temiz çıkarAğlamaktan helak oldum aklıma kötü kötü şeyler geliyor geçmeyen hırıltu tıkanıklık belırtılerıymıs kaç kere fılm cekıldı çıkmadı dünkü doktor sağ sol ayrı ayrı akcıger fılmı ıstedı o souledı bısı olmaz demı yavruma küçücük daha masum rabbım dermansız dert vermesın yanıyır ıcım çocuk gogus hastalıkları bölümü de her hastanede yok meram Tıp ve konya cıcuk saglıgı hastanesındr var çıldıracam ya
Kuzum çok geçmiş olsun. Ne olur üzülme. Rabbım dermansız dert vermez. Erken teşhis konulmuş. Hani onu bilmiyorum ama benim yeğenimin bobrekle alakalı sorunu vardı büyüme falan büyüdükçe düzelir demişti. Vucut gelişim gösterdikleri orantilaniyor. Lütfen bizi haberdar et ne üzülme. Ne olursun. Rabbım şifasını verir.Çok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda
Kulak arkası değil ama ense kısmında farkettim bir ara hafif bir damar şişliğiKızlar bebegin kulak arkası damari şişmiş baya belirgin. Böyle baş parmak kadar dişten dolayi olabilir mi doktora gideceğim başka biride böyle durum yaşadımı
Cokk geçmiş olsun kuzum ya, Rabbim acil şifalar versin inşallahÇok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda
Canım dualarımdasn Rabbim büyüktür, inşallah dermanını verecek. Allahim evlatlarını sana bağışlasınNe olır dua edın hep