2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kızlar oğlum hasta oluyor galiba burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez

Kızlar oğlum hasta oluyor galiba burnu akıyor, öksürüyor ilerlememesi için ne yapmam lazım önlem olarak ne yedirebilirim yada başka nasıl ilerlemez
Su ile açarak sabah kahvaltı öncesi pekmez veriyordum ben, burnu için de en azından gece yatmadan önce serum fizyolojik ile yıkama yapıyorduk.

Kızlar bebegin kulak arkası damari şişmiş baya belirgin. Böyle baş parmak kadar dişten dolayi olabilir mi doktora gideceğim başka biride böyle durum yaşadımı

Acil sifalar diliyorum umarim sonuclar temiz çıkar

Kuzum çok geçmiş olsun. Ne olur üzülme. Rabbım dermansız dert vermez. Erken teşhis konulmuş. Hani onu bilmiyorum ama benim yeğenimin bobrekle alakalı sorunu vardı büyüme falan büyüdükçe düzelir demişti. Vucut gelişim gösterdikleri orantilaniyor. Lütfen bizi haberdar et ne üzülme. Ne olursun. Rabbım şifasını verir.

Lenflerde şişlik var başka bir yerdedir geldi elime. Disten olur mu ki sürekli gribal enfeksiyon yapmıştır dimi

Cokk geçmiş olsun kuzum ya, Rabbim acil şifalar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…