- 4 Eylül 2024
- 98
- 81
- 32
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.181
Migros'ta bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası var duyurulur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyutabildin mi ne yaptın ?En son 10 30 da kalktı daha da uyumadık
Şimdi gördüm yazmışsın seninkine uyku konusunda çok sıkıntılı ya napıcaz böyleTam 8 buçuk saat sonra uyudu. Kocaaa 8 buçuk saat
Güzel uyuyabildi mi bari inşallah uzun uzun uyur. Bence uykusu erken geliyor seninkinin saati geçincedemızmızlık ediyor benimki mesela bazen uyutmitim tutuyorum saati geçince ağla ağla daha geç uyuyor şuan uyku aralarını 3 saate çektimTam 8 buçuk saat sonra uyudu. Kocaaa 8 buçuk saat
2 al 1 öde yapacaklar diye sanki fiyatları şişirmişler ya sankiMigros'ta bebek bezlerinde 1 alana 1 bedava kampanyası var duyurulur
Ben Molfix 86 adetli 4 numara bezden 2 paketi 419 TL'ye aldım. Tanesi 210 gibi bir şeye gelince avantajlı oldu, e bebek indirimlerinden daha iyiye geldi. Ama diğer markaları bilmiyorum tabi. Bu arada uyku aralıklarını soracaktım sen yazmışsın, bizde de 3 - 3,5 saate kadar çıktı. Akşam uykusuna geçmeden 4 hatta 4,5 saati bile buluyor.2 al 1 öde yapacaklar diye sanki fiyatları şişirmişler ya sanki
Genelde 2 buçuk saate götürüyorum ama anlamadım artık çok sıkıldım bu uyku işindenGüzel uyuyabildi mi bari inşallah uzun uzun uyur. Bence uykusu erken geliyor seninkinin saati geçincedemızmızlık ediyor benimki mesela bazen uyutmitim tutuyorum saati geçince ağla ağla daha geç uyuyor şuan uyku aralarını 3 saate çektim
Düzeleceğine olan inancım da kalmadıŞimdi gördüm yazmışsın seninkine uyku konusunda çok sıkıntılı ya napıcaz böyle
Bakalım kaç saat uyuyacak böyle olunca uzun uyumasını bekliyorum ben ama 2 saat sonra gene uyanıyorTam 8 buçuk saat sonra uyudu. Kocaaa 8 buçuk saat
Aslında mızmızlanıyor bazen uyutmuyorum oynamaya oylamaya çalışıyorum son yarım saat çünkü yatağa götürsem tam uyku haline gelmediği için uyumayacak zorlaynca bu sefer sinirleniyor hiç uyumuyor son uykuya geçiş hu sefer bizimde 4 saat sürdü ama çok ağladı annemdeydim eve gelene kadar ağladı durdu 4 saat çok geliyor en fazla 3 durabiliyroBen Molfix 86 adetli 4 numara bezden 2 paketi 419 TL'ye aldım. Tanesi 210 gibi bir şeye gelince avantajlı oldu, e bebek indirimlerinden daha iyiye geldi. Ama diğer markaları bilmiyorum tabi. Bu arada uyku aralıklarını soracaktım sen yazmışsın, bizde de 3 - 3,5 saate kadar çıktı. Akşam uykusuna geçmeden 4 hatta 4,5 saati bile buluyor.
Bende akşamları çok zorlanıyorum 8 buçukta uyudu 20 25 dk sonra ağlıyor devamlı yanıma ak yatağına koy artık çok sıkıldım hi bir iş yapamıyorum baya sinirlendim ağladım çk yıprandım ya dışarıdan geldim oğlumunuyuttum yatağına koydum yemek ısıttım yemej yedik bulaşıkları yıkadım dün 4 kwre çamaşır makinesi çalıştırdım onları toplamaya balkona öıktım oğlum uyandı o ara yanına geliyorum bu sefer işler kalıyor yani en azından 2 saat uyusa işlerim.bitirsem gündüz zaten yapamıyorum hiç bişey yaomıcan artık evi bok götürsün cidden yapıyorum ne oluyor çok bunaldım yine yaDüzeleceğine olan inancım da kalmadı
Vallahi ben verdim, çorbasını yaptımKızlar balkabağı verebiliyor muyuz yada veren var mi
Bizde çok Uyanıyoruz ya..Umarım diştir de bu kadar uyanma huysuzluk boş yere değildir
Valla ben işi de geçtim dinlenemiyorum çok yorgunum her yerim ağrıyor. Birde durmuyor hiç kucakta gezdirmekten de insanın kolları bilekleri ağrıyor. En azından şu gece uykularını bir düzene soksalardı bizde rahat dinlenseydikBende akşamları çok zorlanıyorum 8 buçukta uyudu 20 25 dk sonra ağlıyor devamlı yanıma ak yatağına koy artık çok sıkıldım hi bir iş yapamıyorum baya sinirlendim ağladım çk yıprandım ya dışarıdan geldim oğlumunuyuttum yatağına koydum yemek ısıttım yemej yedik bulaşıkları yıkadım dün 4 kwre çamaşır makinesi çalıştırdım onları toplamaya balkona öıktım oğlum uyandı o ara yanına geliyorum bu sefer işler kalıyor yani en azından 2 saat uyusa işlerim.bitirsem gündüz zaten yapamıyorum hiç bişey yaomıcan artık evi bok götürsün cidden yapıyorum ne oluyor çok bunaldım yine ya
Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin En yakın zamanda görünmesi lazım diyorsa kendi sevk falan yapamıyor mu acaba, hemen öncelikli bir kayıt açılabilmesi için.Çok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda