2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Tam 8 buçuk saat sonra uyudu. Kocaaa 8 buçuk saat
Güzel uyuyabildi mi bari inşallah uzun uzun uyur. Bence uykusu erken geliyor seninkinin saati geçincedemızmızlık ediyor benimki mesela bazen uyutmitim tutuyorum saati geçince ağla ağla daha geç uyuyor şuan uyku aralarını 3 saate çektim

2 al 1 öde yapacaklar diye sanki fiyatları şişirmişler ya sanki
Ben Molfix 86 adetli 4 numara bezden 2 paketi 419 TL'ye aldım. Tanesi 210 gibi bir şeye gelince avantajlı oldu, e bebek indirimlerinden daha iyiye geldi. Ama diğer markaları bilmiyorum tabi. Bu arada uyku aralıklarını soracaktım sen yazmışsın, bizde de 3 - 3,5 saate kadar çıktı. Akşam uykusuna geçmeden 4 hatta 4,5 saati bile buluyor.

Genelde 2 buçuk saate götürüyorum ama anlamadım artık çok sıkıldım bu uyku işinden

Kızlar bizim bu diş 20 gündür çizik ve hala tam çıkmadı çocuk çok zorlanıyor bende o da çok yorulduk ne zaman patlar artık ya. Alt dişte böyle olmamıştı bi hafta maksimum yani sonra geçti bu nedir böyle ya

Aslında mızmızlanıyor bazen uyutmuyorum oynamaya oylamaya çalışıyorum son yarım saat çünkü yatağa götürsem tam uyku haline gelmediği için uyumayacak zorlaynca bu sefer sinirleniyor hiç uyumuyor son uykuya geçiş hu sefer bizimde 4 saat sürdü ama çok ağladı annemdeydim eve gelene kadar ağladı durdu 4 saat çok geliyor en fazla 3 durabiliyro

Düzeleceğine olan inancım da kalmadı
Bende akşamları çok zorlanıyorum 8 buçukta uyudu 20 25 dk sonra ağlıyor devamlı yanıma ak yatağına koy artık çok sıkıldım hi bir iş yapamıyorum baya sinirlendim ağladım çk yıprandım ya dışarıdan geldim oğlumunuyuttum yatağına koydum yemek ısıttım yemej yedik bulaşıkları yıkadım dün 4 kwre çamaşır makinesi çalıştırdım onları toplamaya balkona öıktım oğlum uyandı o ara yanına geliyorum bu sefer işler kalıyor yani en azından 2 saat uyusa işlerim.bitirsem gündüz zaten yapamıyorum hiç bişey yaomıcan artık evi bok götürsün cidden yapıyorum ne oluyor çok bunaldım yine ya

Umarım diştir de bu kadar uyanma huysuzluk boş yere değildir
Bizde çok Uyanıyoruz ya..
Nedenini anlayamadım diş altta çıktı üstler de hiç bısey yok. Yani.
Gece gün 4te uyandı 6ya kadar oturdu oynadı yatakta. Tabi öncesi de. 6kere uyanmıştır ağlamak istiyorum oyke zamanlarda bazen. Ağlıyorum da

Valla ben işi de geçtim dinlenemiyorum çok yorgunum her yerim ağrıyor. Birde durmuyor hiç kucakta gezdirmekten de insanın kolları bilekleri ağrıyor. En azından şu gece uykularını bir düzene soksalardı bizde rahat dinlenseydik

Çok duaya ihtiyacım var oğlumun sağ aksehırınde sıkıntı var ve kalp buyumeesı var kalbı büyükmüş çocuk kardıolojı ve çocuk göğüs hastalıklsrıns yonlendırdıler malesef en yakın tarıh 13 kasım profların özel muayenesi bıle dolu aynı gün ıkı bölümünde gormesı lazımmıs en yalın zmanda

Çok geçmiş olsun, Rabbim şifa versin En yakın zamanda görünmesi lazım diyorsa kendi sevk falan yapamıyor mu acaba, hemen öncelikli bir kayıt açılabilmesi için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…