2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
İnsanız sonuçta bir yerde taşıyoruz anlıyorum seni, ben de delirecek gibi oluyorum ama sonra buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorum. Gelip sizleri de görünce hepimiz bir sınavdayız sadece ben mücadele etmiyorum diyerek kendimi teselli ediyorum
Gerçekten dün çok kötü oldum ya bi ara saçlarımı yolacaktım o derece gerginleştim :KK43:

Valla öyle benimki de çok kalktığında meme vermeyim diyorum bakıyorum tam uyanıyor cesaret edemiyorum artık.
Diş büyük ihtimal alnı sıcak 20 gündür çizik ama tam çıkmadı of valla bu üst yan diş bizi mahfetti
Ben çok diş belirtisi de görmüyorum işte benimkinde damakları normal görünüyor

Ben çok diş belirtisi de görmüyorum işte benimkinde damakları normal görünüyor
Benimki birden çıktı ya evet damağı ufak şişti ama belki aylarca öyleydi sınra çizgi oldu sonraki gün dişi gördüm şaşırdım hatta şimdi 1 tane dişimiz oldu 2. De çıktı çıkacak

Screenshot_2024-10-25-15-48-33-428_com.android.chrome.jpg
son 1 gün oleeyyyy😁😁😁 ahh minik yavrum kategoriler atagindaymis zaten ellerini daha aktif kullanmaya başladı her parmağına bı oyuncak geçiriyor kumaşları tirmaliyo sesini daha da keşfetti çığlık atıp gülüyor falan uyku düzensizliği bana yapışması onları demiyorum bile 😁🥲

Eki Görüntüle 3494723 son 1 gün oleeyyyy😁😁😁 ahh minik yavrum kategoriler atagindaymis zaten ellerini daha aktif kullanmaya başladı her parmağına bı oyuncak geçiriyor kumaşları tirmaliyo sesini daha da keşfetti çığlık atıp gülüyor falan uyku düzensizliği bana yapışması onları demiyorum bile 😁🥲
Doğması beklenen tarih mi doğum tarihi mi

Eki Görüntüle 3494723 son 1 gün oleeyyyy😁😁😁 ahh minik yavrum kategoriler atagindaymis zaten ellerini daha aktif kullanmaya başladı her parmağına bı oyuncak geçiriyor kumaşları tirmaliyo sesini daha da keşfetti çığlık atıp gülüyor falan uyku düzensizliği bana yapışması onları demiyorum bile 😁🥲
Feryaasu’nun da dediği gibi buraya doğması gereken tarihe giriyormuşuz biz mesela 3 Şubat’ta Doğduk ama 14 Şubat’ta doğamız gerekiyordu

X