- 8 Aralık 2022
- 1.196
- 1.278
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.161
Kızlar balkabağı verebiliyor muyuz yada veren var mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim ben püre gibi iki kez falan. Sevdi aslinda bir kere de tatli yaptim ceviz pekmez tahinle ezip verdimKızlar balkabağı verebiliyor muyuz yada veren var mi
Yemek olarak verdim benKızlar balkabağı verebiliyor muyuz yada veren var mi
Valla annem ağzına sıktı nar tanesinin suyunuHahahah heyecanlı anne seni nasıl verdin peki
Gerçekten dün çok kötü oldum ya bi ara saçlarımı yolacaktım o derece gerginleştimİnsanız sonuçta bir yerde taşıyoruz anlıyorum seni, ben de delirecek gibi oluyorum ama sonra buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorum. Gelip sizleri de görünce hepimiz bir sınavdayız sadece ben mücadele etmiyorum diyerek kendimi teselli ediyorum
Ben verdim 2 3 kereKızlar balkabağı verebiliyor muyuz yada veren var mi
Ben çok diş belirtisi de görmüyorum işte benimkinde damakları normal görünüyorValla öyle benimki de çok kalktığında meme vermeyim diyorum bakıyorum tam uyanıyor cesaret edemiyorum artık.
Diş büyük ihtimal alnı sıcak 20 gündür çizik ama tam çıkmadı of valla bu üst yan diş bizi mahfetti
Benimki birden çıktı ya evet damağı ufak şişti ama belki aylarca öyleydi sınra çizgi oldu sonraki gün dişi gördüm şaşırdım hatta şimdi 1 tane dişimiz oldu 2. De çıktı çıkacakBen çok diş belirtisi de görmüyorum işte benimkinde damakları normal görünüyor
Umarım diştir de bu kadar uyanma huysuzluk boş yere değildirBenimki birden çıktı ya evet damağı ufak şişti ama belki aylarca öyleydi sınra çizgi oldu sonraki gün dişi gördüm şaşırdım hatta şimdi 1 tane dişimiz oldu 2. De çıktı çıkacak
İnşallah çıkar biran önce uykuları da düzene girerUmarım diştir de bu kadar uyanma huysuzluk boş yere değildir
Huy etmiş o zamanBen çok diş belirtisi de görmüyorum işte benimkinde damakları normal görünüyor
Doğması beklenen tarih mi doğum tarihi miEki Görüntüle 3494723 son 1 gün oleeyyyy ahh minik yavrum kategoriler atagindaymis zaten ellerini daha aktif kullanmaya başladı her parmağına bı oyuncak geçiriyor kumaşları tirmaliyo sesini daha da keşfetti çığlık atıp gülüyor falan uyku düzensizliği bana yapışması onları demiyorum bile
Feryaasu’nun da dediği gibi buraya doğması gereken tarihe giriyormuşuz biz mesela 3 Şubat’ta Doğduk ama 14 Şubat’ta doğamız gerekiyorduEki Görüntüle 3494723 son 1 gün oleeyyyy ahh minik yavrum kategoriler atagindaymis zaten ellerini daha aktif kullanmaya başladı her parmağına bı oyuncak geçiriyor kumaşları tirmaliyo sesini daha da keşfetti çığlık atıp gülüyor falan uyku düzensizliği bana yapışması onları demiyorum bile
Çok bir fark yok canım arada 3-4 gün var zaten ama doğduğu tarihi yaptım genelde tutuyor doğduğu tarihDoğması beklenen tarih mi doğum tarihi mi