2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Günlerdir sürekli kalkıyoruz ne sabır kaldı ne hal :KK43: şimdi yine 2 saat uyudu kalktı çığlık çığlığa yarım saat ağladı içli içli büyük ihtimal diş, zor sustu bende kendisi ile ağladım artık çocuğum da rahatlasın istiyorum bende. Artık halim kalmadı 😭
Tam 2 saattir uyumuyor uyuttum yerine koydum geri uyandı mızmız ağlıyor :KK43: bende aşırı gerginim yorgunluktan

Tam 2 saattir uyumuyor uyuttum yerine koydum geri uyandı mızmız ağlıyor :KK43: bende aşırı gerginim yorgunluktan
Sakın olmaya çalış, bak diyorsun diş sanırım ☹️ Geçecek bu günler elbet, ama evet insan çocuğa da üzülüyor ne uyuduğundan ne kalktığından bir şey anlayamıyor ki çocuklar

Kız Yok benimki de aslında uyanıyor sanki gazı var gibi ağrısı var gibi bağırarak ağlayarak uyanıyor memeyi veriyorum bazen memeyi de almıyor öyle bir sinirle uyanıyor yani ama eninde sonunda sakinleşse de memeyi istiyor değişik 😭😄
Benimki de gece çok kötü ağladı zor sakinleştirdim sonra uyandı 3 saat uyumadı ama 3 saat sakince durmadı da aşırı mızmız ağlamalı 3 saat sonra uyudu her seferinde ağlayarak uyanıyor çok moralim bozuk

Gece 12de uyandı benimkide emzirdim dalınca yerine koydum hemen tuvalete gittin 1 dk sürdü o arada uyandı eşim kucağına aldı oğlumun tamamen uykusu gittin yanında olsaydım hemen yanıma alırdım geri uyuturdum 1 dk tuvalete gitmem 2 saatimi aldı benden oğlum 2 saat uyumadı oturdu ay çok sinir bozucu ya

Sakın olmaya çalış, bak diyorsun diş sanırım ☹️ Geçecek bu günler elbet, ama evet insan çocuğa da üzülüyor ne uyuduğundan ne kalktığından bir şey anlayamıyor ki çocuklar
Gece 2 de uyudu zorla yani ağlaya sızlana kafayı yiyecektim az daha aşırı yorgunum günlerin yorgunluğu olunca bide böyle uyumayınca çok sinirlendim :KK43: çocuğa da bi kaç kere kızdım gibi oldu. Hala yorgunum ve hala durmuyor :KK43:

Gece 12de uyandı benimkide emzirdim dalınca yerine koydum hemen tuvalete gittin 1 dk sürdü o arada uyandı eşim kucağına aldı oğlumun tamamen uykusu gittin yanında olsaydım hemen yanıma alırdım geri uyuturdum 1 dk tuvalete gitmem 2 saatimi aldı benden oğlum 2 saat uyumadı oturdu ay çok sinir bozucu ya
Gerçekten çok zor ya :KK43: sakince de durmuyor benimki heralde diş sıkıntısı var hiç rahat değil hala

Aynen benimkide çiş yaparken ve maka yaparken sanırım en çok çiş yaparken doktora gidince sorayım önemli bşşey mi ama ağlamıyor benimki titrerilten sonra gülüyor
Aynen canım kaka bitince de yapıyor onu. Kötü bişey değildir ya baya belli yani çiş kaka esnasın da oluyor 😂

Gece 2 de uyudu zorla yani ağlaya sızlana kafayı yiyecektim az daha aşırı yorgunum günlerin yorgunluğu olunca bide böyle uyumayınca çok sinirlendim :KK43: çocuğa da bi kaç kere kızdım gibi oldu. Hala yorgunum ve hala durmuyor :KK43:
İnşallah diştir de çıkar rahatlar yavru benimki de bütün gece kalkıp duruyor meme ağzına alıp uyuyor bu alışkanlık oldu artık geçeri de yok ne yapacağımı bilmiyorum artık meme vermesem daha çok ağlayıp uyanıyor

9.ayda da uyku gerilemesi oluyormuş sanırım buara hepimiz bunu yaşıyoruz. Birde benimki gözünün önünden ayrıldığım an çığlık çığlığa ağlıyor.. Ev isi falan yapamadım kaç gündür. tamda 9.ayda ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş sanırım.. Naneyi yedik😅

İnsanız sonuçta bir yerde taşıyoruz anlıyorum seni, ben de delirecek gibi oluyorum ama sonra buraya yazıp rahatlamaya çalışıyorum. Gelip sizleri de görünce hepimiz bir sınavdayız sadece ben mücadele etmiyorum diyerek kendimi teselli ediyorum

9.ayda da uyku gerilemesi oluyormuş sanırım buara hepimiz bunu yaşıyoruz. Birde benimki gözünün önünden ayrıldığım an çığlık çığlığa ağlıyor.. Ev isi falan yapamadım kaç gündür. tamda 9.ayda ayrılık kaygısı tavan yapıyormuş sanırım.. Naneyi yedik😅
Hwr geçen gün level atlıyoruz zorlukta 🤣

İnşallah diştir de çıkar rahatlar yavru benimki de bütün gece kalkıp duruyor meme ağzına alıp uyuyor bu alışkanlık oldu artık geçeri de yok ne yapacağımı bilmiyorum artık meme vermesem daha çok ağlayıp uyanıyor
Valla öyle benimki de çok kalktığında meme vermeyim diyorum bakıyorum tam uyanıyor cesaret edemiyorum artık.
Diş büyük ihtimal alnı sıcak 20 gündür çizik ama tam çıkmadı of valla bu üst yan diş bizi mahfetti

X