2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Çok emiyor mu geceleri benimki çok sık emiyor bazen suda veriyorum taşmadı ama çok yapıyor gece altını değişiyorum ben taşmasın diye
Evet yaa hele dün gece 9 da yatırdım yarım saat sonra kalktı uyuttum 10dan 12 ye uyudu şükür sonra 3 e Kadar uyanık kaldı çığlık çığlığa geri bi türlü daldiramadim çok kötüydü uyumak için emiyo resmen

Evet yaa hele dün gece 9 da yatırdım yarım saat sonra kalktı uyuttum 10dan 12 ye uyudu şükür sonra 3 e Kadar uyanık kaldı çığlık çığlığa geri bi türlü daldiramadim çok kötüydü uyumak için emiyo resmen
Öff benimkide ya ağlamasına dayanabilsem emzirme suresini falan uzatmak istiyorum ama çok bağırarak ve nefesi kesilircesine ağlıyor.

Kolayına kaçıp b.k var gibi gece uyaninca her uyandiginda emzirip uyuttum şimdi bağımlı oldu çaresizce napcağımı düşünüyorum

Öff benimkide ya ağlamasına dayanabilsem emzirme suresini falan uzatmak istiyorum ama çok bağırarak ve nefesi kesilircesine ağlıyor.

Kolayına kaçıp b.k var gibi gece uyaninca her uyandiginda emzirip uyuttum şimdi bağımlı oldu çaresizce napcağımı düşünüyorum
Bn de kızım beşikte hemen yatıyo diye beşikte sallaya sallaya yatırıyordum ayakta bile yatmıyodu sadece beşik istiyodu ev dışında beşik yok diye yatmıyodu en son dayanamadım beşiği çöpe attım şimdi hiç olmazsa ayakta sallayarak yatıyo artık🤣🤣🤣 annem diyo o da sallama bu da diyorum anne ayağımı her yere götürebiliyorum beşiği götüremiyordum

Benimki de emince uyuyor hep ondan bezi ıslak zaten uyanmasalar emmeyecekler 😀😀

Şuan bunları yazıyorum ama kendimde geceleri cinnet geçiriyorum tabi 😀 sonuçta bu süreçler geçici seneye bu günler Allah nasip ederse belki artık emmeyecekler zamanla onlarda uykuyu sevmeye başlayacaklar şimdi hep bir şeyler öğreniyorlar yok dönmeydi yok emekleme yürüme diş vs vs uyumuyolar inanıyorum ya cdsen bir yerde bu döngü kırılacak az kaldı sadece diş dönemlerinde uyku bozulacak

Kızlar bebeği ürperen , silkinen var mı aranızda
Dün sen yazdın ama ben anlamadım sormaya da çekindim 🤣🤣 ürperme bizde de var ama sanki kaka yaparken oluyor o dikkat ettim hep kaka zamanı oluyor gaz çıkarıyor o ara rahatlıyor diye yordum seninki nasıl davranıyor

Kizlar doktora soraniniz oldu mu bebekler istedigi kadar su icebilir mi? Munchkin sulugu kullanmayi kesfetti benim bebek. Bardaktan su iciriyordum simdi suluk elinden düşmüyor. Ne kadar su koysam icine soran oldu mu doktora

Dün sen yazdın ama ben anlamadım sormaya da çekindim 🤣🤣 ürperme bizde de var ama sanki kaka yaparken oluyor o dikkat ettim hep kaka zamanı oluyor gaz çıkarıyor o ara rahatlıyor diye yordum seninki nasıl davranıyor
Kız klavye yanlış yazmış vakit de geçince düzeltemedim 🤣 ya böyle silkiniyor içimden geçtiler derler ya öyle silkiniyor 🫠😂

Kızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Bizi çağırdılar ama yumurta beyazı yedirin eğer alerjisi varsa yapmicaz dediler. Bizimde alerjimiz çıktı. Zaten 9. Ay aşisi yaklaşık 7-8 yok önce Suriyeliler geldiğinde çıkmış, o zamanlarda da çoğu doktor yaptırin demiş çoğu da gerek yok demiş. O yüzden aşı takviminde olmayabilir

X