- 19 Mayıs 2024
- 1.749
- 1.157
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.081
Evimize giren paralar da keşke böyle artsa çocuğum için her şeyi yaparım ama bu düzen çok sinir bozucu maaşlar aynı her gün zam2 ay önce 1800 felandı nasıl artmış bi anda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evimize giren paralar da keşke böyle artsa çocuğum için her şeyi yaparım ama bu düzen çok sinir bozucu maaşlar aynı her gün zam2 ay önce 1800 felandı nasıl artmış bi anda
Bizim aşı yokmuşKızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
9. Ay aşısı zorunlu değilmiş normalde ama 1 yaşında yapılıyormuş fakat mültecilerin çoğalması sebebi ile bakanlık 9. Aya da eklemiş isteyenler yaptırıyorKızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Bizi çağırmıştı ama aşı yokmuş düzelteyim vsr dedim sabah. Gidince sordum aşı yok dedi boy kilo falan için çağırmış gitmeme gerek yokKızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Özellikle sordum aşı yokndedi bana demekkş gerekli görmedi9. Ay aşısı zorunlu değilmiş normalde ama 1 yaşında yapılıyormuş fakat mültecilerin çoğalması sebebi ile bakanlık 9. Aya da eklemiş isteyenler yaptırıyor
Evet bizimki de doktorunuza sorun dedi herkes yaptırmıyor dediÖzellikle sordum aşı yokndedi bana demekkş gerekli görmedi
Canım biz ilk dozu 3. Ayda yaptırdık belki küçük olduğu için bilmiyorum çok aşır geçmişti nimenrix ve bexero yaptırmıştık ikinci doz hafif geçmiştiKızlar menenjit aşısı ne etkiler yaptı bexsero yaptırdım bugün ilk dozunu calpol verdim etkileri ağır oluyor dedi hemşire
Bize 4 doz dedi doktor ama sizin de öyle mi 3brxero 1 nimettir 1 yaşından sonraCanım biz ilk dozu 3. Ayda yaptırdık belki küçük olduğu için bilmiyorum çok aşır geçmişti nimenrix ve bexero yaptırmıştık ikinci doz hafif geçmişti
Bizimki zorunlu gibi konuştu da ondan bir sorayım dedim teşekkürler9. Ay aşısı zorunlu değilmiş normalde ama 1 yaşında yapılıyormuş fakat mültecilerin çoğalması sebebi ile bakanlık 9. Aya da eklemiş isteyenler yaptırıyor
Ben 3 ve 5de yaptirdim bide 13de yaptircaz 1700dü son yaptirdigim. Bexsero+nimenrixKızlar bu menenjit aşısı ne kafar pahalı ya 2300 TL tek doz şaka gibi
Bizde ilk yaptirdigimizda ates yapti 2.de olmadi ateslenmeKızlar menenjit aşısı ne etkiler yaptı bexsero yaptırdım bugün ilk dozunu calpol verdim etkileri ağır oluyor dedi hemşire
KesinlikleEvimize giren paralar da keşke böyle artsa çocuğum için her şeyi yaparım ama bu düzen çok sinir bozucu maaşlar aynı her gün zam
Ben de gece emzirmeden önce bakıyorum değiştireyim diye ama yapmamış oluyor sabaha saklıyor hepsini galiba, bizim de taşma oluyor 2 gündür. Ama külot bezi bilmiyorum bizim bücürüğe olur mu Bir dene sen istersen? En azından gece yatarken denersin.Beni de aradılar aşı için
Kızlar 2 sabahtir çiş tasiriyo bezi baya dolmuş ve yandan beline taşmış olarak uyanıyoruz var mı boylle olan neden oluyo acaba üşüyor mu yoksa gece? instada gördüm üsudüğünü sabah ıslanmalarından anlarsınız falan diyordu 6 numara Molfix kullanıyorum bebişim 10 kilo külot bez daha mı iyi olur acaba
Evet bana verdiği kağıtta 9. ayda gel, aşı diye de yazmış.Kızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Bu arada bezi büyük geliyor olabilir mi? 6 numara çok büyük geldi bana ondan da taşıyor olabilir. Daha küçükleri olmuyor mu?Beni de aradılar aşı için
Kızlar 2 sabahtir çiş tasiriyo bezi baya dolmuş ve yandan beline taşmış olarak uyanıyoruz var mı boylle olan neden oluyo acaba üşüyor mu yoksa gece? instada gördüm üsudüğünü sabah ıslanmalarından anlarsınız falan diyordu 6 numara Molfix kullanıyorum bebişim 10 kilo külot bez daha mı iyi olur acaba
Ben Pilsan marka aldım genel itibarıyla hepsi birbirine benziyor valla dikkat edilecek pek de bir şey yok Önündeki oyuncaklar değişiyor, o kadarKızlar yürüme arkadaşı alırken dikkat edilmesi gereken bir özelik var mı bugün alacağım da fikir verirseniz çok sevinirim bugğn baya soru sordum size
Biz erken başladığımız için her aşıdan 3er doz olmamız gerekiyorBize 4 doz dedi doktor ama sizin de öyle mi 3brxero 1 nimettir 1 yaşından sonra
Hemen calpol verdim şuan ateşi yok ama galiba calpol etki etmiyormuş bu aşıya inşallah ateş yaomaz ama baya huysuz dişide kabarmış bugün yarın patlayacakBen 3 ve 5de yaptirdim bide 13de yaptircaz 1700dü son yaptirdigim. Bexsero+nimenrix
Bizde ilk yaptirdigimizda ates yapti 2.de olmadi ateslenme
Bende pilsan la babycim arasında kalmıştım babycim aldım ama aynen ikisşde aynı aslındaBen Pilsan marka aldım genel itibarıyla hepsi birbirine benziyor valla dikkat edilecek pek de bir şey yok Önündeki oyuncaklar değişiyor, o kadar