2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
Bizim aşı yokmuş

Kızlar sizi de 9. Ayda sağlık ocağı aşıya çağırdı mı bazı yerlerde çağırmışlar bazılarında çağırmamışlar. Biz de 7.ayda menenjit aşısına başladık 2.dozu 9.ayda olacak ikisi ağır gelir mi acaba? Doktorumuza da sorcağım da size de sormak istedim çağırdılar mı diye. Bir de aşı takviminde gözükmüyor ondan kafam karıştı.
9. Ay aşısı zorunlu değilmiş normalde ama 1 yaşında yapılıyormuş fakat mültecilerin çoğalması sebebi ile bakanlık 9. Aya da eklemiş isteyenler yaptırıyor

Bizi çağırmıştı ama aşı yokmuş düzelteyim vsr dedim sabah. Gidince sordum aşı yok dedi boy kilo falan için çağırmış gitmeme gerek yok

Kızlar menenjit aşısı ne etkiler yaptı bexsero yaptırdım bugün ilk dozunu calpol verdim etkileri ağır oluyor dedi hemşire

Kızlar yürüme arkadaşı alırken dikkat edilmesi gereken bir özelik var mı bugün alacağım da fikir verirseniz çok sevinirim bugğn baya soru sordum size 🤣

Beni de aradılar aşı için

Kızlar 2 sabahtir çiş tasiriyo bezi baya dolmuş ve yandan beline taşmış olarak uyanıyoruz var mı boylle olan neden oluyo acaba üşüyor mu yoksa gece? instada gördüm üsudüğünü sabah ıslanmalarından anlarsınız falan diyordu 6 numara Molfix kullanıyorum bebişim 10 kilo külot bez daha mı iyi olur acaba
Ben de gece emzirmeden önce bakıyorum değiştireyim diye ama yapmamış oluyor sabaha saklıyor hepsini galiba, bizim de taşma oluyor 2 gündür. Ama külot bezi bilmiyorum bizim bücürüğe olur mu 🤣 Bir dene sen istersen? En azından gece yatarken denersin.

Evet bana verdiği kağıtta 9. ayda gel, aşı diye de yazmış.

Beni de aradılar aşı için

Kızlar 2 sabahtir çiş tasiriyo bezi baya dolmuş ve yandan beline taşmış olarak uyanıyoruz var mı boylle olan neden oluyo acaba üşüyor mu yoksa gece? instada gördüm üsudüğünü sabah ıslanmalarından anlarsınız falan diyordu 6 numara Molfix kullanıyorum bebişim 10 kilo külot bez daha mı iyi olur acaba
Bu arada bezi büyük geliyor olabilir mi? 6 numara çok büyük geldi bana ondan da taşıyor olabilir. Daha küçükleri olmuyor mu?

Kızlar yürüme arkadaşı alırken dikkat edilmesi gereken bir özelik var mı bugün alacağım da fikir verirseniz çok sevinirim bugğn baya soru sordum size 🤣
Ben Pilsan marka aldım genel itibarıyla hepsi birbirine benziyor valla dikkat edilecek pek de bir şey yok 🤣 Önündeki oyuncaklar değişiyor, o kadar

Ben 3 ve 5de yaptirdim bide 13de yaptircaz 1700dü son yaptirdigim. Bexsero+nimenrix

Bizde ilk yaptirdigimizda ates yapti 2.de olmadi ateslenme
Hemen calpol verdim şuan ateşi yok ama galiba calpol etki etmiyormuş bu aşıya inşallah ateş yaomaz ama baya huysuz dişide kabarmış bugün yarın patlayacak

X