2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
1000097142.jpg

Bir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm

Bir de acaba benim bebe gibi olan var mı hiçbir şey yemiyor sabah bir tane pankek yedi öğlen bir adet kelebek makarna bakalım akşama ne yiyecek kafama takmayım diyorum da hep böyle sadece balığı güzel yedigini gördüm
Benim bebiş de doğru düzgün bir şey yemiyor maalesef, bi de istemediği zaman elini kaldırıp baybay yapar gibi yemeği reddediyor🥹

Öyle fenaki ağzım eline gitmesin çığlık atıyor acıyor heralde
Çıkmış sayılır canım hayırlı olsun:) bir iki güne eline gelir bence. Ben benim oğlumun diş etlerine jel sürerken farkettim. İyice huysuzlanmışto. Jel sürüyprdum acısını alsın diye. Bi gecede çıkmış:) şimdi üst dişleri bekliyorum

Çıkmış sayılır canım hayırlı olsun:) bir iki güne eline gelir bence. Ben benim oğlumun diş etlerine jel sürerken farkettim. İyice huysuzlanmışto. Jel sürüyprdum acısını alsın diye. Bi gecede çıkmış:) şimdi üst dişleri bekliyorum
Bizde gecenuyumadık işte çok fenaydı ama anladım diş geldi gelevek bu sefer dedim uykusuz kalmak için sebep var 🤣🤣

Kızlar bizim ufaklık az önce birkaç kez çok gürültülü şekilde gaz çıkardı hatta yemek yediriyordum, koştur koştur aldım götürdüm altı battı diye ama az miktarda ve sadece şeffaf-sarı mukus gördüm. Şu an 1 saattir falan çok gürültülü gazı da devam ediyor. Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden olabilir doktora atmalı mıyım resmini de çektim.

Bu aralar benimki de red etmeye başladı herşey boşa gidiyor

X