- 11 Temmuz 2023
- 814
- 741
- Konu Sahibi Buffalosos
- #71.021
Bayadir oturuyor ama kendini dönerek uyamdirma vardi. Simdi dönüyyor ve oturuyor beni bekliyor gözü kapali sizlaniyorYeni mi öğreniyor acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayadir oturuyor ama kendini dönerek uyamdirma vardi. Simdi dönüyyor ve oturuyor beni bekliyor gözü kapali sizlaniyorYeni mi öğreniyor acaba
Benik de 21 22 derece suan. 1 tog icine ayakli tulum veya pijama takimi tam geliyor. Dün mesela pijama takiminin icinde zibin vardi azcik terledi emerkenKizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.
Kabak çorbası yesıl kabak ben kabak havuç patates sarımsak soğan tavuk suyu bıraz pırınc başla blender et bak günde kaç kere çıkıyor su ıcırKızlar oğluma kabızlık için ne yemek yapabilirim? Öneri verir misiniz günkurusu, kuru kayısı dışında
Oooo donmelerbenımkı de aynı döne döne uyanıyrBayadir oturuyor ama kendini dönerek uyamdirma vardi. Simdi dönüyyor ve oturuyor beni bekliyor gözü kapali sizlaniyor
Bızde de vsrYok canım endişe etme. Bizde de oluyordu unuttu geçti. Kendi kendinin uykusunu getirmek için yapıyormuş.
Daha hiç dereotu vermedim boğazına yapışmıyor dmiLabne dereotlu zeytinyagli yumurta sarisi tahin pekmez
Elma verebilirsin, kabak, bamya bunlar iyi geliyor kabızlığaKızlar oğluma kabızlık için ne yemek yapabilirim? Öneri verir misiniz günkurusu, kuru kayısı dışında
Hahaha ben bebeğimi sallayarak uyutuyorum ve bize de bir ara öyle bir güncelleme gelmişti. Oğlum ben zaten sallıyorum sen niye savuruyorsun kafanı diyordum Ama sonra unuttu...Kızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu mu Biraz endişe ettim.
Ben muzlu pankek yaptım bir tane yedi sonra 120cc mama içti şimdi öğle yemeği vermeli miyim mesela kararsızımKızlar bugün kahvaltı ne hazırlayacaksınız
Umarım unutur bizimki de Ayakta otururken falan yapmıyor altını değiştirmek için yatırdığımda yapıyor geneldeHahaha ben bebeğimi sallayarak uyutuyorum ve bize de bir ara öyle bir güncelleme gelmişti. Oğlum ben zaten sallıyorum sen niye savuruyorsun kafanı diyordum Ama sonra unuttu...
Bizde 9 buçuk givi kahvaltı yaptık 11de uyudu uyurken emzirdim uyanınca bir daha emziririm biraz oyalarım 1 gibi veririm diyorum yemeğiBen muzlu pankek yaptım bir tane yedi sonra 120cc mama içti şimdi öğle yemeği vermeli miyim mesela kararsızım
Hep bir yeni güncellemeBayadir oturuyor ama kendini dönerek uyamdirma vardi. Simdi dönüyyor ve oturuyor beni bekliyor gözü kapali sizlaniyor
Deneyim canım sağol çok ıkınıyor moralim çok bozuluyorKabak çorbası yesıl kabak ben kabak havuç patates sarımsak soğan tavuk suyu bıraz pırınc başla blender et bak günde kaç kere çıkıyor su ıcır
Sağol canım bamyayı duymamıştımElma verebilirsin, kabak, bamya bunlar iyi geliyor kabızlığa
Geçen benim oğlan da gece uykusuna geçirirken ağladı uyumak istemedi babasına verdim onda uyudu bana diyor ki sen uyutmayı beceremiyorsun ondan sende uyumadı dedim he 9 aydır kim uyutuyor da bugün becerememiş oldumBenim oğlanın garezi bana bence. Dün gece 12 gibi eşimi uyandırdım. Dedim ki bu gece sen ilgilen ben uyuycam. Gittim başka odaya yattım. Gece 1 kere uyanıp mama içmiş uyuyakalmış. Sabah da 8:30 da uyandı. Ben olsam hiç böyle olmuyor. Eşim de diyor ki sen uyutamıyorun delirecem vallahi. Dedim bundan sonra geceleri sen ilgilen o zaman:)
Aynen öyle biri çıkıyor hop diğeri bir türlü rahatlamıyoruzResmen günler süren eziyet ya anneye ayrı bebeklerimize ayrı zor
Evet öyle daha düzenli olur ben de tekrar mama verdim birazdan uyur uyanınca veririm artıkBizde 9 buçuk givi kahvaltı yaptık 11de uyudu uyurken emzirdim uyanınca bir daha emziririm biraz oyalarım 1 gibi veririm diyorum yemeği
Kızlar alıştırma bardağından su içerken hep boğazına gidiyor normal mi ki bu