2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Oyy bizimki o madar değil ona rağmen çok rahatsız oluyorum benim babam aşırı horlar evlenmeden önce odam üst kattaydı babamın sesini duyardım anneme nasıl dayanıyorsun derdim başıma geldi🤣🤣🤣
😂😂😂 Yaa çok fena cidden çocuğu bırak ben bile tahammül edemez oldum özellikle son bir yıldır böyle oldu şu Burun bantları işe yararmı acaba alsak 😂

2 gündür gece gündüz fark etmez uykudan uyanip oturuyor veya emekleme pozisyonunda bekliyor. Nasil vazgececek kendini uyandiriyor böyle 😵‍💫
Her yeni beceri kazandıklarında bunu yaşayacağız sanırım bende ilk dönmeye başladığında çok zorlanmıştım sadece dönüyordu tüm gece boyunca ama bu dediğin güncelleme daha bize gelmedi bakalım ne kadar zorlayacak

Ben yapacam dedim bi türlü yapamadım hala yapacam diyorum 😂 hedik derler bizde
Aynen annem tarafından öyle diypr ufak bir süs aldım ilk dışım çıktı diye onun önünde pasta falan ufak bişey yapmak istiyorum normalde aşırı sinir olduğum bişeudinya millet atardı resim bu ne saçma şey derdim kınadığım her şeye hevesimvar🤣🤣

Kızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu mu 🤨 Biraz endişe ettim.
Yok canım endişe etme. Bizde de oluyordu unuttu geçti. Kendi kendinin uykusunu getirmek için yapıyormuş.

Kizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.

Yok canım endişe etme. Bizde de oluyordu unuttu geçti. Kendi kendinin uykusunu getirmek için yapıyormuş.
Ayy iyi bari biraz rahatladım.
Kizlar merhaba daha önce konuşuldu ama yine sormak istedim. Kaç derece sıcaklık için uyku tulumu nasıl kullanıyorsunuz? Ben 2 tog aldım ama ev genelde 21-22 derece kac tog almalıyım nası kullanmalıyım.
Ben şu an 21-22 derece civarında, 1 tog kullanıyorum. Altında uzun kollu penye zıbın ile ve üstünü örtmüyorum. Ama 1-2 derece daha düşse 2 tog kullanırım gibi geliyor, altını kat kat yapmaktansa. Ben de biraz daha soğumasını bekliyorum havaların.

Ben iki tog aldım bebiş hiç rahat edemiyor dönemiyor ağlıyor evde daha incesi vardı onda da dönemiyor

Ben iki tog aldım bebiş hiç rahat edemiyor dönemiyor ağlıyor evde daha incesi vardı onda da dönemiyor
Benimkide öyle 2 tog giydiriyorum aslında 2 ile 1 arasında neredeyse fark yok ama giyince fark ediyor demekki rahat edemiyor sanırım giydikçe alışacak başka çaremiz yok üstlerini açıyorlar

Kızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu mu 🤨 Biraz endişe ettim.
Benimki de yapiyor bazen uyku öncesi. Özellikle de uyuyamiyorsa

X