• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Merhaba kizlar anne sutune devam ediyor musunuz ne kadar gunluk anne sutu aliyor bebeginiz benim sutum azaldi iyice gunde 250 cc anca iciyordur
Ne kadar süt geldiğiyle ilgili hiç bir fikrim yok çok az olduğunu düşünmüyorum ama doyuracak bir süt olmadığını biliyorum

Kızlar hava çok sıcak ya bir anda yaz geldi gibi oldu biz dışarıda kısa kollunile geziyoruz bu bebelere ne giydiriyorsunuz dışarı çıktığınızda bu aralar
Altına tayt üstüne de kısa kollu tişört giydiriyorum içinde de zıbın, evde bu şekilde geziyoruz. Dışarı çıkarken de pantolon üstüne ince kazak üstüne hirka

Kızlar gözüm enfeksiyon kaptı bebek şampuanı ile yıkayım dedim gözümü (hipp kullanıyorum ) ilk gözüme sürdüğümde bir şey olmuyor da 1 dkkadan sonra gözüm yanıyor normal mi bu ya bebişinkini de yakıyodur
Sadece suyla yıkasan daha iyi olur sanki. Bir dönem bende Hipp şampuan almayı düşünüyordum ama göz yaktığı ile ilgili geri dönüşler görünce vazgeçmiştim. İki gözünde yandıysa o zaman bebisin gözü de yanıyordur

Merhaba kizlar anne sutune devam ediyor musunuz ne kadar gunluk anne sutu aliyor bebeginiz benim sutum azaldi iyice gunde 250 cc anca iciyordur
Ben de devam ediyorum ama günde 4 kez emiyor bir de uzun kalmıyor memede. Ne kadar iciyordur hiç bilmiyorum. Eskisi gibi sertleşmiyor memeler zaten 10 saat emmedigi oluyor.

Kızlar hava çok sıcak ya bir anda yaz geldi gibi oldu biz dışarıda kısa kollunile geziyoruz bu bebelere ne giydiriyorsunuz dışarı çıktığınızda bu aralar
Ben hala bebeğime uzun kol giydiriyorum ama ben kısa kollu ile pişiyorum ne giydirsem bilemedim

Kızlar gözüm enfeksiyon kaptı bebek şampuanı ile yıkayım dedim gözümü (hipp kullanıyorum ) ilk gözüme sürdüğümde bir şey olmuyor da 1 dkkadan sonra gözüm yanıyor normal mi bu ya bebişinkini de yakıyodur
Bende Dalinde böyle bişey farkettim makyajımı yıkıyorum gözüm yanıyor acaba onunda mı yanıyor diyorum anlamadım

Kızlar bebekleriniz kaç öğün yiyor 3 öğün oluyor mu? Bizim ki 2 öğün oluyor öğlen yemeği zamanında uyuyor kalkınca yediriyorum akşam yemeği niyetine oluyor sonra da ara öğün tarzı oluyor

Selam kızlar bende emzirouorım eskisi gibi sert değil yumuşak doyurduğumu zannetmiyorum ama diş ağrısı vs öyle ne zaman isterse veriyorum tabiki emerek uyuyo 3 ögün yiyor yürümüyor hala çalışmalarımız devam ediyor 3 azı dişi çıkardı 2 üstte 1 altta bildiğiniz beyaz görünüyor

Selam kızlar bende emzirouorım eskisi gibi sert değil yumuşak doyurduğumu zannetmiyorum ama diş ağrısı vs öyle ne zaman isterse veriyorum tabiki emerek uyuyo 3 ögün yiyor yürümüyor hala çalışmalarımız devam ediyor 3 azı dişi çıkardı 2 üstte 1 altta bildiğiniz beyaz görünüyor
Benimkide hala yurumuyor elimizden tutuo yuruyor sabit bir kac saniye ayakta durabiliyor alt iki disi cikti ust iki disi iyice belirdi

Kızlar bebekleriniz kaç öğün yiyor 3 öğün oluyor mu? Bizim ki 2 öğün oluyor öğlen yemeği zamanında uyuyor kalkınca yediriyorum akşam yemeği niyetine oluyor sonra da ara öğün tarzı oluyor
Kreşe başladığından beri bizim düzen değişti. 3 ana öğün, 2 ara öğüne döndü. Tek uykuya da döndük mecburen tabi onun da etkisi var

Benim kızım da burun açma işleminden nefret ediyor. Otomatik aspiratör aldım pek memnun kalmadım. Sonra baby vac aldım neden daha önce almadım diye kızdım kendime. Eğer almadıysan muhakkak tavsiye ederim çok güzel temizliyor. Bence hastane aspiratörüne en yakını baby vac. Bebek büyütülen her evde olmalı.
Öneriniz üzerine sipariş verdim. İnşallah rahat befes alır bebişim

Hala uyumak istemiyor yorgunluktan pertim yine galiba zorla uyutacağım, şuan hüngür hüngür ağlıyor ter içinde kaldı :( kendimi çok kötü hissediyorum ama saatlerdir bekliyorum uyumuyor en son zorla uyutmaya mecbur kalıyorum ağlaya ağlaya uykuya daldı dün bugünde öyle olacak sanırım :(
Bu akiam düne göre ağlama süresi kısalacak mı acaba?

Sadece suyla yıkasan daha iyi olur sanki. Bir dönem bende Hipp şampuan almayı düşünüyordum ama göz yaktığı ile ilgili geri dönüşler görünce vazgeçmiştim. İki gözünde yandıysa o zaman bebisin gözü de yanıyordur
Gözüm feci durumda açıkçası damla falan aldım internette de bebek şampuanıyla yıkayın deyince denedim aynen ben başka şampuanı geçeyim siz de hipp almayın

Back
X