2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    307
Kızlar oğluma kabızlık için ne yemek yapabilirim? Öneri verir misiniz günkurusu, kuru kayısı dışında

Kızlar oğluma kabızlık için ne yemek yapabilirim? Öneri verir misiniz günkurusu, kuru kayısı dışında
Kabak ıspanak havuç soğan sarımsaklı çorba olabilir. Sıvı ağırlıklı beslemeye çalış. Patates, muz falan kullanma bir iki gün, onun dışında kırmızı erik ve üzümü karıştırarak bir ara öğün yapabilirsin, yoğurt da ekleyebilirsin. Ama bunun peşinden hemen su içir.

Kızlar sanırım yeni bir konu ile geliyorum, bugün bebeğim özellikle uyku saatlerinden önceye denk gelerek (ya da ben ona yormaya çalıştım) kafasını sağa sola sallama hareketi yaptı. Sizin ufaklıklarda böyle bir durum yaşayan oldu mu 🤨 Biraz endişe ettim.

Alttaki iki diş aynı anda çıkmak zorunda mı sol taraftaki sanki çıktı çıkacak ucunda givi sağa göre daha beyaz duruyor olur dimi böylede

Benimki evlendikten sonra öık kilo aldı önceden horlamıyormuç cidden ilk zamanlar horlamıyordu hep kilodan oldu sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor gece uyandırıp döndürüyoeum sürekli 🤣🤣🤣
Kız aynı olay 😂 evlendiğimizden bu yana 20 kilo aldı önceden de horluyordu ama bu kadar değildi şuanda başka odada uyusa ilerdeki odadan duyuyorum sesini 😂

Kız aynı olay 😂 evlendiğimizden bu yana 20 kilo aldı önceden de horluyordu ama bu kadar değildi şuanda başka odada uyusa ilerdeki odadan duyuyorum sesini 😂
Oyy bizimki o madar değil ona rağmen çok rahatsız oluyorum benim babam aşırı horlar evlenmeden önce odam üst kattaydı babamın sesini duyardım anneme nasıl dayanıyorsun derdim başıma geldi🤣🤣🤣

X