- 9 Haziran 2023
- 3.328
- 2.496
- 36
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.981
Evet bugün ıkıncı dıs gelıyor yarılmıs o daOff çok sinir bozucu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bugün ıkıncı dıs gelıyor yarılmıs o daOff çok sinir bozucu
Sen mis gibi bakiyorsun da evde okul cocugu olunca hastalik kacinilmazİlk dısı çıktı yanında kı sımdıde hıc hastalıktsn kurtulmadı kı yavrum ıyı olıyır abısı hasta oluyor bana gecıyor dön başa ben mı bakamıyorum bu bebege
Bende uyandırıyorum geri kaldığı yerden devam ediyor senfonisine çözüm yokAhahah olanilir benimkide horluyor devamlı uyandırıyorum
Kabak ıspanak havuç soğan sarımsaklı çorba olabilir. Sıvı ağırlıklı beslemeye çalış. Patates, muz falan kullanma bir iki gün, onun dışında kırmızı erik ve üzümü karıştırarak bir ara öğün yapabilirsin, yoğurt da ekleyebilirsin. Ama bunun peşinden hemen su içir.Kızlar oğluma kabızlık için ne yemek yapabilirim? Öneri verir misiniz günkurusu, kuru kayısı dışında
Benimki evlendikten sonra öık kilo aldı önceden horlamıyormuç cidden ilk zamanlar horlamıyordu hep kilodan oldu sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor gece uyandırıp döndürüyoeum sürekliBende uyandırıyorum geri kaldığı yerden devam ediyor senfonisine çözüm yok
Ne kadar güzel yemekler yaptıysan demek kiBenimki evlendikten sonra öık kilo aldı önceden horlamıyormuç cidden ilk zamanlar horlamıyordu hep kilodan oldu sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor gece uyandırıp döndürüyoeum sürekli
Annesi bana ondan gizli ye demişti abur cubur falan çok yiyorum ben hani oğluna boğazını tut demiyor ama ah ah bende mi böyle oğlumu savunucam acabaNe kadar güzel yemekler yaptıysan demek ki
Olabilir tabi, bizde de tam tersi sağ yarıldı sol hala beyaz görünüyor açılmadı henüz.Alttaki iki diş aynı anda çıkmak zorunda mı sol taraftaki sanki çıktı çıkacak ucunda givi sağa göre daha beyaz duruyor olur dimi böylede
Kız aynı olay evlendiğimizden bu yana 20 kilo aldı önceden de horluyordu ama bu kadar değildi şuanda başka odada uyusa ilerdeki odadan duyuyorum sesiniBenimki evlendikten sonra öık kilo aldı önceden horlamıyormuç cidden ilk zamanlar horlamıyordu hep kilodan oldu sadece sağ tarafına yatınca horlamıyor gece uyandırıp döndürüyoeum sürekli
Bizimki aynı anda çıktı ama burdan tek tek çıktı diyende olmuştuAlttaki iki diş aynı anda çıkmak zorunda mı sol taraftaki sanki çıktı çıkacak ucunda givi sağa göre daha beyaz duruyor olur dimi böylede
O zaman bizşmkide gelevek ya heyecanla bekliyorumOlabilir tabi, bizde de tam tersi sağ yarıldı sol hala beyaz görünüyor açılmadı henüz.
Oyy bizimki o madar değil ona rağmen çok rahatsız oluyorum benim babam aşırı horlar evlenmeden önce odam üst kattaydı babamın sesini duyardım anneme nasıl dayanıyorsun derdim başıma geldiKız aynı olay evlendiğimizden bu yana 20 kilo aldı önceden de horluyordu ama bu kadar değildi şuanda başka odada uyusa ilerdeki odadan duyuyorum sesini
BizDişi çıkmayan bebe kaldı mıııı
Biz de