2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Bu saate kadar kaç kere uyandı sayamadım saymak istemiyorum yine baş ağrısı tuttu sinir basti öocuk büyütmek insana aşırı sabır öğretiyor dünyanın en zor işi
Çok sinir bozucu çok haklısın çok iyi anlıyorum seni her gün yeni bir icat/alışkanlık çıkarıyorlar ama hiçbiri iyi/olumlu yönde değil 😞 04:50'den beri yat kalk haldeyim ben de, ki uyanma sıklığı 10 dk. falan fenalık geldi gerçekten. Sabaha karşı daha da beter oluyor bu uyanma olayları 😟

Bizde 5.30dan beri ayaktayız ne duruyor ne uyuyor aşırı uykusu var ama uyumuyor sanırım diş ağrısı çekiyor eli ağzında sürekli.

20241009_084628.jpg

Kızlar günaydın dün gece patlamış 2.side acaba boyle oluncane kadar surede geliyor 1ay surer mi ki

Kızlar bebeği emzik kullanan ama emzik reddi yaşayan var mı? Geceleri uyandığında emziğini versem geri yatardı bir süredir asla emziği almıyor direk kalkmaya çalışıyor. Her uyanmasında omzuma alıp evin içinde gezerek uykuya döndürmeye başladım ve çok yorucu oluyor. En az 20-25 dk. sürmeye başladı bu durum.
Benimki tükürüyor ağzını kitliyor bazen gece alıyor

Çok sinir bozucu çok haklısın çok iyi anlıyorum seni her gün yeni bir icat/alışkanlık çıkarıyorlar ama hiçbiri iyi/olumlu yönde değil 😞 04:50'den beri yat kalk haldeyim ben de, ki uyanma sıklığı 10 dk. falan fenalık geldi gerçekten. Sabaha karşı daha da beter oluyor bu uyanma olayları 😟
Ya çok uyanacağı zamanı önceden bilsem uyumicam uykusuzluk değil yatıp yatıp kalkmak çok yoruyor insanı geceleri cidden iyi değilim ya sabah toparlıyorum ama akşama doğru yine stres basıyor beni artık sütü kesilen anneleri anlıyorum böyle böyle kesiliyor demekli her geçen gün dahs zor her şey tamam halimize bin şükür ama uyumayan bebek kadar yoran bişey ylk

Kızlar bebeği emzik kullanan ama emzik reddi yaşayan var mı? Geceleri uyandığında emziğini versem geri yatardı bir süredir asla emziği almıyor direk kalkmaya çalışıyor. Her uyanmasında omzuma alıp evin içinde gezerek uykuya döndürmeye başladım ve çok yorucu oluyor. En az 20-25 dk. sürmeye başladı bu durum.
Biz 5ay emzik kullandik. Şuan 8aylik 3aydir almiyo emzik bıraktı

Bugün bana da zor bir gün saat 5te uyandık :KK43: yarım saatlik bir uyku yaptı şimdiye kadar. Aşırı uykusu var uyumuyor ve çok mızmız hiç birşeyle oyalanmıyor sürekli ağlıyor dişi mi ağrıyor diye düşündüm calpol verdim hala aynı ne uyuyor ne sakinleşiyor

Kızlar bebişlere evde ev ayakkabısı veya ayakkabı ne giydiriyorsunuz? Ben ne aldıysam büyük geliyor ayağından çıkıyor yürüteçle geziyor yerlerde soğuk iki tane çorap giydiriyorum yetmiyor bence

X