- 8 Aralık 2022
- 1.211
- 1.309
- 31
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.381
Kızlar bebeğim dişlerini gıcırdatmaya başladı bugün çok gıcık nasıl engel olucam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi uyuttum baya yorulmuştu inşallah uzun uyur makinede asılacak çamaşırlarkm var yeniden yıkanacakkqr var yoğurt yapmam lazım yemek yapmam lazım hepsini o uyanmadan yapmam gerekiyorBugün 8de uyandı daha uyumtmadım zaten uykusu gelse bile direniyor uyumuyor baya oyun oynattım mızmızlqndı ama inat ettim tuttum bugün 2 kwre uyutucam yoksa akşam gece yarısına kadar duruyor
Bizim işlerimiz hiç bitmiyor ya benim de çok nadir bebek uyuyunca dinlendiğimŞimdi uyuttum baya yorulmuştu inşallah uzun uyur makinede asılacak çamaşırlarkm var yeniden yıkanacakkqr var yoğurt yapmam lazım yemek yapmam lazım hepsini o uyanmadan yapmam gerekiyor
Aslında amacım o uyuduğun da bende dinlenmek ama bu ara işlerim neden aşırı var anlamıyorumniye böyle olduBizim işlerimiz hiç bitmiyor ya benim de çok nadir bebek uyuyunca dinlendiğim
Ve uyandı 40 dk uyudu işlet kaldı yineŞimdi uyuttum baya yorulmuştu inşallah uzun uyur makinede asılacak çamaşırlarkm var yeniden yıkanacakkqr var yoğurt yapmam lazım yemek yapmam lazım hepsini o uyanmadan yapmam gerekiyor
Bazen öyle oluyor ben de genelde bebekle birlikte işleri bitirmeye çalışıyorum . İyi uyudu mu bariAslında amacım o uyuduğun da bende dinlenmek ama bu ara işlerim neden aşırı var anlamıyorumniye böyle oldu
Bizimki de ilgili ama genelde onu yapma bunu yapma demekle yetiniyorMaşallah diyeyim oldukça ilgili parka çıkarıp gezdirir, kitap okur, oyuncaklarıyla oyun oynatır, bu aralar akşam yemeğini de babası yediriyor. Mesaisi bitti mi bakım işini o devralır ben de ya dinlenirim ya da yapılcak işler (yemek, çamaşır vs) yaparım
Bebeğiniz çok şanslı masallah.Peki gelişimi suan nasıl kullandığı kelimeler var mı emeklemeye başladı mıMaşallah diyeyim oldukça ilgili parka çıkarıp gezdirir, kitap okur, oyuncaklarıyla oyun oynatır, bu aralar akşam yemeğini de babası yediriyor. Mesaisi bitti mi bakım işini o devralır ben de ya dinlenirim ya da yapılcak işler (yemek, çamaşır vs) yaparım
Aaa böyle olunca patladığı anlamına mı geliyor. Sanki biseyle kesilmiş gibi oluyormuş. Bizimki hala patlamadı o zamnEki Görüntüle 3488324
Kızlar günaydın dün gece patlamış 2.side acaba boyle oluncane kadar surede geliyor 1ay surer mi ki
İşler hiç bitmiyor benim bu aralar tonla işim var bitmiyor hiç. Kışlık yapıyorum turşu yapıyorum zeytin ev temizlik yemek çocuk oooo bitmiyorrrrŞimdi uyuttum baya yorulmuştu inşallah uzun uyur makinede asılacak çamaşırlarkm var yeniden yıkanacakkqr var yoğurt yapmam lazım yemek yapmam lazım hepsini o uyanmadan yapmam gerekiyor
Valla gelisimsel olarak çok ilgileniyor konuşma, oturma, emekleme, ayakta durma, yürüme vs onun dışında duşunu aldırır, alt degistirme, yemek yedirme vs uykuyu eskiden benden daha rahat yaptiriyodu gece alip 2 3 saat o bakip uyutuyodu o ara ben yatak odasinda uyuyup uykumu deliksiz aliyodum ama artik uykuda beni istiyor o yüzden artik pek uyutma yok.Kızlar günaydın bebeklerinizle eşleriniz ne derecede alakadar gelişimleri için meler yapıyorlar
Evet sanirim çünkü elime geliyor dişlerAaa böyle olunca patladığı anlamına mı geliyor. Sanki biseyle kesilmiş gibi oluyormuş. Bizimki hala patlamadı o zamn
Gelişimi için bişey yapmıyor arada 15 dk tutuyor sonra geri veriyor ve kaçıyor oturup ne oyun oynuyor ne kitap okuyor. Kişisel bakımını bile yapmıyor. Bazen benim zorumla 1 saat dışarda gezdiriyor o yaniKızlar günaydın bebeklerinizle eşleriniz ne derecede alakadar gelişimleri için meler yapıyorlar
Benimkide aynı kavga ediyor resmen benimle emziği almamak için ama meme istiyor ondan meme emince çıkarıp hemen emziği veriyorum kabul ediyor.Kızlar bebeği emzik kullanan ama emzik reddi yaşayan var mı? Geceleri uyandığında emziğini versem geri yatardı bir süredir asla emziği almıyor direk kalkmaya çalışıyor. Her uyanmasında omzuma alıp evin içinde gezerek uykuya döndürmeye başladım ve çok yorucu oluyor. En az 20-25 dk. sürmeye başladı bu durum.
40 dkBazen öyle oluyor ben de genelde bebekle birlikte işleri bitirmeye çalışıyorum . İyi uyudu mu bari
Yok derdi maalesef meme de değil kucağıma alıyorum almazsam ağlamaya devam ediyor. Sadece ve sadece omuzumda uyuyor sanırım bir 10 gün oldu bu durum. Yani umarım bu omuzda gezerek uyuma geçici bir durumdur. Cidden çok yorucu köprücük kemiğim acıyor artık Emzik ne iyiymiş şimdi arkadaşlarım da bıraktıysa boşver diyor. Eskiden ilk uykuya daldığında en azından uyurdu sabaha karşı çok sık kalkardı, şimdi yatırdığım andan itibaren tüm gece uyu-uyan şeklinde. Nadiren 1 saat uyuyor, o kadar kötü durumdayım artık. Kalıcı olmasından çok korkuyorum.Benimkide aynı kavga ediyor resmen benimle emziği almamak için ama meme istiyor ondan meme emince çıkarıp hemen emziği veriyorum kabul ediyor.
Baba dede bebe gibi kelimeler söylüyor, babıldama aşaması yani, emekleme olarak da sürünüyor bacaklarının üstünde emeklemiyor henüz ama sürünerek heryere gidiyor. Tutunup kalkmaya da başladı yeni yeni ama çok dengesizBebeğiniz çok şanslı masallah.Peki gelişimi suan nasıl kullandığı kelimeler var mı emeklemeye başladı mı