- 14 Temmuz 2023
- 2.556
- 2.229
- 22
- Konu Sahibi Buffalosos
- #70.321
Tarif verirmsin canim. Ve bebeğin kaç aylık. Hepsini bitiriyormuAksam menüsü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif verirmsin canim. Ve bebeğin kaç aylık. Hepsini bitiriyormuAksam menüsü
Hurma, gün kurusu ceviz bunları nasıl ezdin canımGün kurusu-ceviz-bisküvi-hurma-elma-yulaflı muhallebi karışımı mükemmel sunum
Afiyet olsun canım akşam yemeği yediğine göre gece maması vermiyorsun dimi yatmadan önceAksam menüsü
Ben hergün vermiyorum çünkü zorlayınca hem o sinirleniyor hem de benim sabrım kalmıyorHer gun vericez mi yumurtayı zorla olsada
Haftaya kızım 8 aylık olacak, sürünerek istediği yere gidiyor, tutunup kalkmaya başladı ama çok dengesiz henüz, oturuyor desteksiz fakat devrildiği de oluyor. Emekleme zaten bir gelişim basamağı değil sorun etmeyin, oturma konusunda da doktorlar 9 aya kadar süre vermekte her bebiş kendine özel zamanı geldiğinde hepsini yapar annesiKızlar bebeğim yarın 7 aylık olucak daha oturmuyor emeklemiyor. Tabi emekleme hareketi dönme yapıyor. Poposunu kaldiriyor ama daha tam emeklemiyor. Oturmuyorda bir tarafa devriliyor. Sizinkiler ne alemde. Ne zman becerdiler
Tesekkur ederim canimHaftaya kızım 8 aylık olacak, sürünerek istediği yere gidiyor, tutunup kalkmaya başladı ama çok dengesiz henüz, oturuyor desteksiz fakat devrildiği de oluyor. Emekleme zaten bir gelişim basamağı değil sorun etmeyin, oturma konusunda da doktorlar 9 aya kadar süre vermekte her bebiş kendine özel zamanı geldiğinde hepsini yapar annesi
Hurma ve gün kurusunu sıcak suda yumuşatıp minik minik kestim. Ceviz cam rendeden geçtiHurma, gün kurusu ceviz bunları nasıl ezdin canım
Benim bebeğimin kafası da 3 hafta büyüktü kontrollerde abiside koca kafalıydı ama bebelerin suçu yok babamız koca kafalı kw 3. Doğum olmasına rağmen zorlanmış baya@feyzaben merhaba benim bebeğimizde kafası 3 hafta ileride. Bir sorun yaşadınız mı? Doğduktan sonra kafası nasıldı?
Bu benimki beni istiyor ağlıyor kucağıma alıyorum gene ağlıyor indiriyorum ağlıyor ne istiyor kendi de bende çözemedikBenimki hiç vir zaman kendi kendine durmadı şimdi iyice yapışık bana tuvalete gidiyorum emekleyerek yanıma geliyor ya da oturuyorum paçalarımı çekiyor yanıma gelip ellerini kaldırıp ağlıyor kucağıma alıyorum bu sefer yere doğru ellerini uzatıyor inmek istiyor kafası çok karışık
Çok fena ısırıyorlar benim sol göğüs yara olmuştuEmerken çok ısırıyor daha dişi yok acıyor dişi çıkınca inşallah ısırmaz ya
8aylik canım , yok hepsini yemedi ama çoğunu yedi.Tarif verirmsin canim. Ve bebeğin kaç aylık. Hepsini bitiriyormu
Ya şöyle aslında 7de yedi mesela ÇokYemedi ama mecburen formül Mama Verip uyuttum ..Afiyet olsun canım akşam yemeği yediğine göre gece maması vermiyorsun dimi yatmadan önce
Bende denemek. İstiyorum kapya biberli falan ya da ıspanaklıKızlar evde Erişte yapan var mı bebek için yapımı kolay gözüküyor ama tutar mı bilemedim
Bende yaBu benimki beni istiyor ağlıyor kucağıma alıyorum gene ağlıyor indiriyorum ağlıyor ne istiyor kendi de bende çözemedik
Ay benim o kadar olmadığı halde açıyor birde öyle ısırsaÇok fena ısırıyorlar benim sol göğüs yara olmuştu
Ben hala kaşık maması yapıp veriyorum Yulad unundan akşam yemeği hiç vermedim ondan merak ettim acaba ekstra gerek olur mu diyeYa şöyle aslında 7de yedi mesela ÇokYemedi ama mecburen formül Mama Verip uyuttum ..
Oglen sabah falan mesela iyi yediyse onunla uyuyabiliyor ama. Akşam Az yerse aç oluyor
Evet çok zor da durmuyor inşallah vakit bulursam deneyeceğim buraya da yazarımBende denemek. İstiyorum kapya biberli falan ya da ıspanaklı