2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Aşko ben genelde okuyorum buralardayım ama bir cevabım varsa yazıyorum 😍🥰 mesela benim bebe de basmıyor resmen ayaklarını yukarı topluyor 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Benimki oturuyor ama asla hecelemiyor mesela. Konuşmaya dair belirti yok:) her bebeğin gelişimi bambaşka

Kızlar benimki de emeklemiyo poposunun üstünde ilerleyio sonra öne dogru uzanip dizlerinin ustune gelir gibi yapiyo ama tam değil. Oturusu düzgün, anne baba mama dede diyo bilinçli değil henüz, bu iki gündür daha da civildamaya başladı maşallah 😍🙏🏻 yüzüstü asla gelmiyo artık huy olduğunu düşünüyorum.

4. Diş de göründü uykular eskiye nazaran suktettiriyo. Ek gıda iyi gibi gidiyo bugün yine krep gibi yaptım yumurta yoğurt tam buğday unu ve pekmez kattım az maşallah çok güzel yedi yemekleri pütürlü veriyorum artık kıyma vs onlara gecicem haftaya da Dr kontrolünü aldım. Yarına almıştım erken olur diye düşündüm haftaya tam 8 ay 1 haftalık olacak Allah'ın izniyle 😍🙏🏻🤍
Benimki de bir haftadır baya kendini ifade etmeye çalışıyor çok değişti bir haftada 😂 konuşmaya çalışıyor baya ses çıkarıyor 😂
Uykusu nasıl şuan gece özellikle kaç saat oldu

Benim doktorum altıncı aydan önce sadece kucakta oturt dedi o yüzden geciktim ben büyük ihtimalle
Ya işte her doktorun görüşü farklı hep bi ikilemde kalıyoruz. Benim doktorumun sorun görmediğini senin doktorun sorun görüyor bu seferde birbirimizden o öyle değil böyleymiş benim doktorum böyle dedi diye duyunca içimizde hep bi acaba mı oluyor..

Ya işte her doktorun görüşü farklı hep bi ikilemde kalıyoruz. Benim doktorumun sorun görmediğini senin doktorun sorun görüyor bu seferde birbirimizden o öyle değil böyleymiş benim doktorum böyle dedi diye duyunca içimizde hep bi acaba mı oluyor..
Aynen öyle bu oturma işini kafama taktım vallahi iki gündür

Mama sandalyesi bizimkine çok destek olmuştu oturmada
oğşum mama sandalyesinde oturamazsı sağa sola düşüyordu her yemekte oturttum 1 dl bile olsa alışması için artıl mama sandalyesinde çol daha iyi oturuyor kendini tutabiiliyor 3 buçuk aydan beri kucakta destekli oturtmaya başladım çok istekliydi oturmaya ama şimdi tık yok o ne zaman isterse bu bebeler böyle işte

oğşum mama sandalyesinde oturamazsı sağa sola düşüyordu her yemekte oturttum 1 dl bile olsa alışması için artıl mama sandalyesinde çol daha iyi oturuyor kendini tutabiiliyor 3 buçuk aydan beri kucakta destekli oturtmaya başladım çok istekliydi oturmaya ama şimdi tık yok o ne zaman isterse bu bebeler böyle işte
Kesinlikle öyle keyifleri nasıl isterse ne zaman isterse o zaman yapıyorlar 😅

X