- 4 Ağustos 2022
- 4.915
- 2.431
- Konu Sahibi Buffalosos
- #69.961
Alıştırma bardağıKızlar bebeklerinize suyu ne ile veriyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alıştırma bardağıKızlar bebeklerinize suyu ne ile veriyorsunuz
Hahahha evcil hayvanlar bebeklerin gelişimine çok şey katıyorlarmış aslında bizde balkondan bakıyoruz sadecebay bay alkışı biz de hala öğrenemedik tek derdimiz evin içindeki kedimizin peşinde koşmak yürüteçle
Benimki kitabı yırtmaya çalışıyor okutmuyor vallaBen sürekli konuşuyorum ama söyleyebileceği kelimelere yoğunlaştım birazda kişilik meselesi bazı bebeklere ne yaparsan uap geç konuşur anneden babadan geliyor. Benimki ilk anne dedi sonra dede dada gel(del) diyor. Bir kaç gündür meme mi mama mı bişey demeye çalışıyor tam anlayamadım. Hala oturamıyor açıkçası düzgün nir şekilde emeklemiyr da bir yane ayağından destek alıp kendşni ittiritpr öyle düzgün emeklemesi yok ayakta durmak istiyor. Yürüteç almadım erkek bebekler için iyi değil diye ama yürüme arkadaşı almayı düşünüyorum. He bir de kitap okumaya çalışıyorum çok hoşuna gitmiyor ama zorluyorum alışsın diye.
Neyden oluyor kiOğlum böbrek taşı yine büyümüş ya hir tanesi 4 mm diğeri 3tü 3.5 olmuş her gidişimde ya bir taş daha çıkıyor ya büyüyor. Bir kurtulsaydık taşlardan o kadar merak ediyorum ki taşlargitse huysuzşuğu gidip uyuyacak mı artık
Çok değişken ama genelde biz yerken yediriyorum bize bağlıBuarada kızlar kahvaltıyı saat kaçta yaptırıyosunuz ya?
Aynen benimkide öyle aslında yırtılmayan kitap var ondan almak lazım alışmalaeı içinBenimki kitabı yırtmaya çalışıyor okutmuyor valla
Valla bir anlasam yediğinden içtiğinden desem ek gıda almadan da vardı taşları ben karnımdaywkn böyle doğduğunu düşünüyorum ama detaylı ultrasonda gözükürmüş eğer öyle bişey varsa doktor ihmali oluyor neden olduğu ortaya çıkarsa doktoru hastaneyi şikayet edicem ciddenNeyden oluyor ki
Ben de Çatalca ezdim ama bu kadar edebildim ya daha çok ezmeye çalışayım o zamanTaneler fazla büyük gelmiş olabilir mi eğer ilk denemelerinizse diye soruyorum çünkü benim kızım 1aydır taneli yiyor bu kadar büyük yapmıyorum. Bayağı mini mini küpler yapıyorum oncesinde taneliye geçmeden çatalla eziyordum ama pürüzsüz püre kıvamına getirmiyodum.
Set almıştım tabak bardak plastik oradaki bardak alıştırma bardağı mı oluyor acabaAlıştırma bardağı
6.30-7.30 arasında uyandıysa mama veriyorum ilk uykusundan sonra yediriyorum yani 9.30 gibi ama 7:30’dan sonra uyandıysa direk kahvaltı veriyorumBuarada kızlar kahvaltıyı saat kaçta yaptırıyosunuz ya?
Cam renden var mı kıyma onda daha kolay eziliyor ben catalla ezip ilk verdigimde bayagi buyuk tane kalmisti öğürdü sonra cam rendeyi denedim kucuk taneler kaliyo onu kolay yemistiBen de Çatalca ezdim ama bu kadar edebildim ya daha çok ezmeye çalışayım o zaman
Ya çok teşekkür ederim evet var rende çok mantıklı iki gündür kıymayı yiyor yarına çorba yaparım ertesi gün bir daha kıyma yaparım rendeleimrimCam renden var mı kıyma onda daha kolay eziliyor ben catalla ezip ilk verdigimde bayagi buyuk tane kalmisti öğürdü sonra cam rendeyi denedim kucuk taneler kaliyo onu kolay yemisti
aayy rica ederim ne demekYa çok teşekkür ederim evet var rende çok mantıklı iki gündür kıymayı yiyor yarına çorba yaparım ertesi gün bir daha kıyma yaparım rendeleimrim
Benim kız 7 aydan beridir tam anlamıyla dizleriyle emekliyo ve tam olarak oturuyo.. Hatta baya alıştı oturmaya artık düşmüyo.. Şu an ki derdimiz herşeye tırmanıp kendini kaldırıyoAy benimkide oturamıyor hala 9 aya kadar vakit var dedi doktor ama sanki benimki oturmaya üşeniyor bazen bakıyorum bir yere odaklanıyor oturuyor bir süre sonra kafasını çevirince düşüyor
Acaba çok oturma egzersizi yaptınız mı ? Ben bu kokuda eksik kaldığımı düşünüyorumBenim kız 7 aydan beridir tam anlamıyla dizleriyle emekliyo ve tam olarak oturuyo.. Hatta baya alıştı oturmaya artık düşmüyo.. Şu an ki derdimiz herşeye tırmanıp kendini kaldırıyo
Canım bende çok yapmadım hatta bebenin popsu hiç sert zemin görmedi hep yagağımızon üstündeydi abi abla TV izliyor abi lego oynuyor diye ama bizde hem ikanın hem de büyük mama sandalyesi var biri mutfakta biri balkonda onda oturtuyorum. 7.5 aylık dan sonra tam anlamıyla oturdu. Bende salı günü 6 aylık bir cimcime gördüm maşallah jet gibi emekliyordu benim oturan boğa şaşkın şaşkın baktıAcaba çok oturma egzersizi yaptınız mı ? Ben bu kokuda eksik kaldığımı düşünüyorum
O zaman kendimi suçlamama gerek benimkinin oturası yok belli ki hahahaha valla her bebek başka oluyor ya . Seni de özlemişiz bu aradaCanım bende çok yapmadım hatta bebenin popsu hiç sert zemin görmedi hep yagağımızon üstündeydi abi abla TV izliyor abi lego oynuyor diye ama bizde hem ikanın hem de büyük mama sandalyesi var biri mutfakta biri balkonda onda oturtuyorum. 7.5 aylık dan sonra tam anlamıyla oturdu. Bende salı günü 6 aylık bir cimcime gördüm maşallah jet gibi emekliyordu benim oturan boğa şaşkın şaşkın baktı