Röntgen cekildi 2. Derece baslangic bel kaymasi cikti canim. O kadar agri bosa degilmislş
3 Ekim beyin ve sinir cerrahisine gidip mr falan onlarla ugrasicam. Elimden kasik kalem falan dusuyordu his kaybia oluştu ama düzelir inşallah artık çok irdelemiyorum. Takınca daha çok hasta oluyorum.
Ne yazık ki oluyor kuzum. Uzun süre ayakta kalınca ev işini abartınca,stres bebek kucakta olunca ağrıyor. Süt verdiğim için ilaç kullanamıyorum. İse de gidiyorum oda yoruyor ama eşim ve kv destekçi sagolsunlar olayın ciddiyetinin farkındalar çok ağrım olursa bırakıyorum.
Bence bi doktora git. Biz bu süreçleri yaşadık. Kanlanma olmasa bile geceleri geçmeyen kaşıntı oldu bebegi uyutmuyordu. Damla kullandık 5 gün antibiyotikli ve göz yaşı damlası şükür geçti.
Bizim de sistem aynı canım. Bazen disardan. Bazen pratik. Allah ne verdiyse. Dert etme hepsi geçiyor.
Fileden hazır alıyorum canım. Kuzu kemik suyu bence güzel. Doktor bugün köfteye dana kiymadan koyabilirsin dedi.
Aynı durum bende de var. Haftada 1 temizlik yapma şansım oluyor onda da çok zorluyorum kendimi gecesicok kötü oluyorum. Abla yardımcı istiyorum temizlik için ama deli para kıyamıyorum. Oğlanın zaten lgs öğrencisi özel hoca ücretleri var. Çamaşır desen birikiyor 2 gündelik as katla kaldır. Hergun bitmeyen curcuna. Zaman nasil geçiyor anlamıyorum. İş yeri bana dinlenme yemin ederim. İyi ki baslamisim.
Yok kuzum Philips avent +6 aylik olan başlığın 4 numarasını kullanıyoruz biz. 3 delik. Ama yakin zamanda onuda değiştircem. İlk zaman çok normal gitmesiama bu biberonun üstünde ki 1 numarayimi kullanıyorsunuz. Ee sütü nasıl içiyor bitiriyor ne kadar içiyor ki kuzum
Bence organik ya da gezen tavuk yumurtası alsan daha iyi bize bile faydası yok bir nebze kafam rahat eder.hani onlar ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yedirirken koku vs olmuyor.
Bizim de ilk dişler vampir geliyor muş
agzimiza micti
Bizim doğduğu günden beri vardı. Kontrol halinde sürekli. Ama artık sorun kalmadı ilk zaman ciddibag vardı ama emmesi kilo alımı iyi diye doktor 6. Aya bekleyelim dedi. Sonra baktı gerek yok müdahale etmeye dedi. Şimdi dilini bildiğin içe dışa katliyor ters çeviriyor
yani şöyle biberonu tutarken bir anda dilinden atıyordu. Gaz yutuyordu biberonu iyi kavrayamiyordu vs.