Merhaba canım. Geçmiş olsun bel ağrın geçmedi mi daha?
Benim bebikte tüm oyuncaklardan sıkılıyor
sürekli oyuncak değiştirip veriyorum en son mutfak eşyalarına geçtik
Röntgen cekildi 2. Derece baslangic bel kaymasi cikti canim. O kadar agri bosa degilmislş
3 Ekim beyin ve sinir cerrahisine gidip mr falan onlarla ugrasicam. Elimden kasik kalem falan dusuyordu his kaybia oluştu ama düzelir inşallah artık çok irdelemiyorum. Takınca daha çok hasta oluyorum.
Çok geçmiş olsun canım tedavinin nasıl gidiyor hep ağrın olavak mı böyle şimdi kucağına almaanda almamız gerekiyor mecburen seni zorlayacak givi biraz ve git gide ağırlaşıyorlar kendilerini sağa sola atıyorlwr taşımak çok zor artık
Ne yazık ki oluyor kuzum. Uzun süre ayakta kalınca ev işini abartınca,stres bebek kucakta olunca ağrıyor. Süt verdiğim için ilaç kullanamıyorum. İse de gidiyorum oda yoruyor ama eşim ve kv destekçi sagolsunlar olayın ciddiyetinin farkındalar çok ağrım olursa bırakıyorum.
Kızımda sürekli gözlerini kaşıyor 2aydır devam eden bir durum 7.ay kontrolünde doktor gözınde kanlanma olmayınca boş yere damla vermiş olmayalım belki tik gibi birşeydir dedi ama gece uykularımız bu yüzden çok kötü. Eşimde gereksiz ilaç kullanımına karşı doktor da birşey yok gibi dediği için göz hastanesinede gitmek istemiyor. Belki de tik dir çünki sizdeki gibi akma, kanlanma vs yok sadece kaşıma var.
Cevabınız için teşekkür ederim
Bence bi doktora git. Biz bu süreçleri yaşadık. Kanlanma olmasa bile geceleri geçmeyen kaşıntı oldu bebegi uyutmuyordu. Damla kullandık 5 gün antibiyotikli ve göz yaşı damlası şükür geçti.
Kızlar her gün yemej yapıyor musunuz neler yapıyorsunuz ben oğluma da kendimize de devamlı aynı şeyleri yapıp duruyorum bazende dışarıda yiyoruz bazen anneme gidiyorum hiç düzenimiz yok ya önceden ne güzel yemekler yapardım oğlum asla durmuyor fırında tavuk makarna taze fasulye falan hep basit şeyler yapıyorum
Bizim de sistem aynı canım. Bazen disardan. Bazen pratik. Allah ne verdiyse. Dert etme hepsi geçiyor.
Kızlar ilikli kemik suyunu hangi kemikle yaptınız dana mi kuzu mu fark var mı doktorlarınız ne önerdi?
Fileden hazır alıyorum canım. Kuzu kemik suyu bence güzel. Doktor bugün köfteye dana kiymadan koyabilirsin dedi.
Valla ben bi yerde düşüp kalıcam yakında diye bekliyorum. Sabah 9 da mesaide olmam lazım. Pazar akşamından ancak evi temizledim. Bu sabah karşı 6 da kalktım. Bebeği besleyip uyuttum. Mutfağa girdim bir kaç yemek yaptım. Ortalığı topladım. Çamaşırları kurutmadan çıkarıp dürdüm yerleştirdim. Giyindim. O arada yemeklerimin dibi tuttu:)) onları hallettim ve işe geldim koştur koştur. Yemin ederim işte dinleniyorum.
Oğluma olabildiğince farklı şeyler yapmaya çalışıyorum ama ciddi bir vakit sorunum var. Sebzeli kekler köfteler görüyorum instagramda. Ama onu yapmaya cidden vaktim yok. Nasıl olacak bilmiyorum.
Aynı durum bende de var. Haftada 1 temizlik yapma şansım oluyor onda da çok zorluyorum kendimi gecesicok kötü oluyorum. Abla yardımcı istiyorum temizlik için ama deli para kıyamıyorum. Oğlanın zaten lgs öğrencisi özel hoca ücretleri var. Çamaşır desen birikiyor 2 gündelik as katla kaldır. Hergun bitmeyen curcuna. Zaman nasil geçiyor anlamıyorum. İş yeri bana dinlenme yemin ederim. İyi ki baslamisim.
Kızlar ben hala bir numara biberon ağzı kullanıyorum yanlış mı yapıyorum ki ama iki numarayı verdiğimde hep boğazına gidiyor
Yok kuzum Philips avent +6 aylik olan başlığın 4 numarasını kullanıyoruz biz. 3 delik. Ama yakin zamanda onuda değiştircem. İlk zaman çok normal gitmesiama bu biberonun üstünde ki 1 numarayimi kullanıyorsunuz. Ee sütü nasıl içiyor bitiriyor ne kadar içiyor ki kuzum
Ben oğluma evdeki yumurtadan veriyorum instagramda gördüm onuda organik alıyorlarmış
Bence organik ya da gezen tavuk yumurtası alsan daha iyi bize bile faydası yok bir nebze kafam rahat eder.hani onlar ne kadar güvenilir bilmiyorum ama yedirirken koku vs olmuyor.
Selam kızlar ben yokum ortalıklarda çünkü bebeğim yine diş çıkarıyor mahvetti beni hani vampir gibi olacak ortası boş dedim ya şimdi o ortadaki ön kesici dişler de geliyo aşırı zorluyor beni hep kucağımda olmak istiyor bugün eline salatalık verdim de öyle uğraştı yspabildim yemekleri canım salata istiyo yapamıyorum mesela hep eksiğim uykular iki haftalık düzeltmek üzereyken yine bozuldu
Bizim de ilk dişler vampir geliyor muş
agzimiza micti
Kızlar bebeginde dil bağı olan var mı aramızda
Bizim doğduğu günden beri vardı. Kontrol halinde sürekli. Ama artık sorun kalmadı ilk zaman ciddibag vardı ama emmesi kilo alımı iyi diye doktor 6. Aya bekleyelim dedi. Sonra baktı gerek yok müdahale etmeye dedi. Şimdi dilini bildiğin içe dışa katliyor ters çeviriyor
yani şöyle biberonu tutarken bir anda dilinden atıyordu. Gaz yutuyordu biberonu iyi kavrayamiyordu vs.